Seniorforsker til Videnscenter for Neurorehabilitering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Seniorforsker til Videnscenter for Neurorehabilitering

Vi søger en seniorforsker til Videnscenter for Neurorehabilitering, Neurocentret, Rigshospitalet, Glostrup.

Vil du være med til at skabe bedre patientforløb for mennesker med skade på hjerne eller rygmarv ved at styrke den tværsektorielle forskning og innovation inden for neurorehabilitering?

Rigshospitalets nyetablerede Videnscenter for Neurorehabilitering søger en seniorforsker, der skal være med til at opbygge og udvikle videnscentrets forskningsprofil med et stærkt fokus på innovation. Stillingen er en to-årig stilling med mulighed for forlængelse.

Dine arbejdsopgaver:

Du skal i samarbejde med en nystartet stab i Videnscenter for Neurorehabilitering (VNR) være med til at udvikle en strategi for tværsektoriel forskning og innovation og opbygge videnscentrets forskningsprofil for de kommende år.

Som seniorforsker i VNR vil du være med til strategisk at planlægge vores forskningsprojekter og deltage som en del af de drivende kræfter og derved sikre fremdrift.

Dine opgaver vil bestå i at udvikle, igangsætte og gennemføre tværsektorielle forskningsprojekter inden for neurorehabilitering ved at inddrage samarbejdspartnere fra både kommuner og regioner samt inddragelse af patienter og pårørende. Du vil blive involveret i alle dele af forskningsprocessen, herunder monitorering af dataindsamling, dataanalyse, skrive artikler samt formidle om forskningsresultater, og hvordan disse implementeres i praksis.

Alle medarbejdere i VNR bidrager til vores kursusaktiviteter ved at formidle den nyeste viden om neurorehabilitering, og det gør forskningsgruppen også. Ydermere skal du bidrage i forhold til vejledning af ph.d.-studerende, specialestuderende og generelt understøtte udviklingen af videnscentret.

En stor del af forskningen i VNR vil være eksternt finansieret, hvorfor solid erfaring med fondssøgning og administration af eksterne bevillinger er afgørende.

Vores forventninger til dig:

  • Ph.d.- grad inden for sundhedsvidenskab
  • Solid erfaring med ledelse af forskningsprojekter, herunder erfaring med alle dele af forskningsprocessen fra forskningsdesign til publikation og formidling af resultater
  • Erfaring med praksisnær, anvendelsesorienteret forskning og gerne erfaring med tværsektoriel forskning (erfaring med både kvalitative og kvantitative metoder)
  • Erfaring med fondssøgning og administration af eksterne fondsmidler
  • Dygtig formidler, der kan tilpasse fagligt stof til forskellige målgrupper
  • God til at opbygge samarbejdsrelationer med mange interessenter - på tværs af fag og sektorer
  • Har en nysgerrig og inkluderende tilgang og er i stand til at se muligheder i stedet for begrænsninger
  • Er fleksibel i forhold til opgaveløsning, da VNR fortsat er i en etableringsfase


Det er en fordel, hvis du også:

  • Har praksiserfaring med neurorehabilitering i regionalt og kommunalt regi
  • Har erfaring med vejledning af ph.d.-studerende
  • Har et stærkt netværk af relevante samarbejdspartnere inden for neurorehabilitering.


Om Videnscenter for Neurorehabilitering

Region Hovedstaden oprettede Videnscenter for Neurorehabilitering (VNR), organiseret under Rigshospitalets Neurocenter, den 1. marts 2021.

Videnscenter for Neurorehabilitering (VNR) skal styrke et sammenhængende og meningsfuldt

rehabiliteringsforløb for mennesker med erhvervet hjerne- eller rygmarvsskade og deres pårørende gennem fire fokusområder: Viden, kompetenceudvikling, forskning og innovation.

Videnscentrets primære målgruppe er fagprofessionelle, der arbejder med neurorehabilitering, på tværs af hospitaler, kommuner og private rehabiliteringsinstitutioner.

Forskning vil blive en integreret del af videnscentret - herunder initiering af og bidrag til tværsektoriel praksisforskning.

Neurocentret

Rigshospitalets Neurocenter tager sig af patienter med sygdomme i hjerne eller rygmarv. Det omfatter udredning af sygdomme, medicinsk behandling, operationer, akutmodtagelser og genoptræning. Neurocentret har afdelinger på Blegdamsvej, i Glostrup, Hvidovre og Hornbæk.

Mange patienter er i kontakt med flere afdelinger. Det giver en unik mulighed for at understøtte det sammenhængende patientforløb fra modtagelsen af den akut syge patient til højtspecialiseret neurorehabilitering samt patientens levede liv efter behandling.

Har du spørgsmål til stillingen:

Du er velkommen til at kontakte Anne Norup, leder af Videnscenter for Neurorehabilitering, på tlf. 2485 3396 eller på e-mail: [email protected] for yderligere oplysninger.

Send din ansøgning inklusiv relevante bilag så hurtigt som muligt via linket ’Søg job’ på siden her. Vi indkalder og afholder jobsamtaler løbende.

Ansøgningsfrist:. Onsdag den 30. marts 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter gældende overenskomst. Lønnen forhandles i henhold til reglerne om lokal løndannelse, hvor der vil blive taget hensyn til dine hidtidige optjente kvalifikationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Glostrup
  • Lørdag den 16. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som forskere
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 3
17. august 2024 3