Programleder for kommunale udviklingsinitiativer ved Steno Diabetes Center Copenhagen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Har du stærke forudsætninger for at koordinere og lede udviklingstiltag på sundhedsområdet? Og vil du være med til at styrke diabetesbehandling og forebyggelse i en kommunal kontekst? Så er du måske vores nye programleder.

Om SDCC

SDCC blev etableret i 2017 efter danmarkshistoriens hidtil største donation fra Novo Nordisk Fonden. Visionen for SDCC er at løfte diabetesbehandling og forebyggelse i hele Region Hovedstaden, til gavn for alle borgere med diabetes og dem, der er i risiko for at udvikle diabetes. Derfor har SDCC igangsat en række strategiske udviklingsprojekter for at skabe ny viden om forbedrede behandlings- og forebyggelsesmuligheder. Projekterne udvikles og gennemføres i tæt samarbejde med Region Hovedstadens øvrige hospitaler, almen praksis og kommuner, og du vil særligt få til opgave at styrke samarbejdet mellem SDCC og kommunerne.

Stillingen er organisatorisk forankret i enheden for Sundhedsfremmeforskning på SDCC, men du vil samarbejde bredt i organisationen – særligt med SDCC’s Uddannelsesenhed og SDCC’s team for Supplerende Behandlingsinitiativer.

I Enhed for Sundhedsfremmeforskning arbejder vi for bedre sundhed og trivsel for personer med diabetes, familier og populationer i risiko. Det gør vi ved at udvikle, afprøve, evaluere og udbrede forskningsbaserede, sundhedsfremmende indsatser. Vi arbejder videnskabeligt og involverende for at skabe bæredygtige forbedringer i forskning, praksis og policy.

Jobbet

Som programleder vil du være ansvarlig for at drive et program af udviklingsprojekter under overskriften ”Styrket diabetesbehandling og forebyggelse i en kommunal kontekst”. Du vil blandt andet få til opgave at tilrettelægge og gennemføre en udviklingsproces sammen med kommunerne i Region Hovedstaden med henblik på at identificere behov og muligheder for fremtidige udviklingsinitiativer, der kan udbredes i hele regionen. Målet er samtidig at styrke samarbejdet mellem SDCC og regionens kommuner mere generelt, herunder at facilitere videndeling og udvikle nye partnerskaber.

Programmet rummer i første omgang to konkrete projekter, der iværksættes i foråret 2022 i samarbejde med Københavns Kommune, og som har fokus på hhv. diabetes-stress og diabetesindsatser i udsatte boligområder. I løbet af 2022-23 skal der beskrives forslag til 2-3 nye projekter med afsæt i kommunernes behov, muligheder og politiske prioriteringer.

Du refererer til en programejer, hvor du vil have ansvar for udarbejdelse af forslag til nye projekter samt det daglige ansvar med at drive programmet i tæt partnerskab med projektlederne i projekterne, herunder:

  • Koordination og overblik:
    • Ledelse ift. programmets mål og formål, dvs. sikre fremdrift og facilitere læring i programmet.
    • Koordinere projekterne i programmet for at fremme sammenhænge og synergier, herunder hjælpe med at løse problemer, der går på tværs.

  • Ledelsesunderstøttelse:
    • Yde sparring til programejer i planlægning og afvikling af programmet, så formålet med programmet opnås.
    • Beslutningsstøtte til programejer og programmets styregruppe, herunder planlægge og facilitere styregruppemøder
    • Konsolidere programmets tidsplan, udarbejde statusrapporter samt løbende evaluere programmets fremdrift ift. mål, formål og forventet outcome med støtte fra SDCC’s team for Supplerende Behandlingsinitiativer.
    • Håndtere risici og udfordrende forhold på programniveau.
    • Sikre systematisk og målrettet kommunikation om programmet koordineret med programejer og porteføljeleder.

  • Interessevaretagelse og implementering:
    • Være bindeled til samarbejdspartnere i programmet.
    • Understøtte implementering af delprojekternes mål og formål, og medvirke til at forankre og opskalere indsatser efterfølgende.

  • Budgetoverblik og -opfølgning:
    • Have overblik over programbudgettet, og om de rette ressourcer er til stede i programmet
    • Løbende justering af budget i forhold til aktivitets- og tidsplaner.


Dine kvalifikationer

Du har en relevant kandidat- og gerne en ph.d.-grad (fx i samfunds- eller folkesundhedsvidenskab), eventuelt suppleret med en projektlederuddannelse. Du har flere års relevant erhvervserfaring, er en erfaren projektleder og har mod på rollen som leder af et program af udviklingsinitiativer. Du har solid erfaring med at involvere fagprofessionelle, ledere og brugere i udvikling og/eller forskning. Du evner at skabe resultater gennem samarbejde, og du har erfaring med at skabe sammenhæng og netværk på tværs af faglige og organisatoriske skel. Du har et godt kendskab til de kommunale opgaver på sundhedsområdet og stærke faglige såvel som personlige forudsætninger for at fremme et godt tværsektorielt samarbejde. Du har fremragende formidlingsevner på dansk i både skrift og tale.

Vi tilbyder

  • En inspirerende arbejdsplads med høje ambitioner og et godt fagligt miljø
  • Et tæt samarbejde – på SDCC, i Region Hovedstaden og med omverdenen
  • Gode muligheder for karriere- og kompetenceudvikling

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er tidsbegrænset i 3 år med mulighed for forlængelse. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regional overenskomst. Tiltrædelse ønskes per 1. april 2022.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til sundhedsfremmechef Morten Hulvej Rod på tlf. 28 51 51 21 eller [email protected].

Ansøgningsfrist den 30. december 2021.

Samtaler afholdes den 11. januar 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Herlev
  • Torsdag den 30. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som forskere
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 1
30. september 2024 2
29. september 2024 1
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 4
25. september 2024 3
24. september 2024 2
23. september 2024 4
22. september 2024 3
21. september 2024 4
20. september 2024 3
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 6
14. september 2024 5
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 4
8. september 2024 5
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 2
4. september 2024 2