Adjunkt eller lektor til undervisnings- og forskningsopgaver på Socialrådgiveruddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Har du en stærk socialfaglig profil og stor indsigt i det socialfaglige professionsfelt? Og har du lyst til at uddanne fremtidens socialrådgivere og bidrage til vidensgrundlaget på området? Så er du måske vores nye kollega.

Københavns Professionshøjskole søger en socialfaglig adjunkt/lektor til undervisnings- og forskningsopgaver på Socialrådgiveruddannelsen, Institut for Socialrådgiveruddannelse med en faglig profil inden for beskæftigelse, udsatte voksne eller udsatte børn og unge.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor engagementet i vores kerneopgave – at uddanne dygtige socialrådgivere – er stort! Socialrådgiveruddannelsen på Københavns Professionshøjskole udbyder tre studieretninger med hver sin toning: Den klassiske (i København og på Bornholm), den interkulturelle/internationale (København) og studieretningen med særligt fokus på socialt arbejde og socialpædagogik (Hillerød).

Om jobbet
Som vores nye adjunkt eller lektor bliver du tilknyttet studieretningen med særligt fokus på socialt arbejde og socialpædagogik i Hillerød, hvor du vil blive tilknyttet et af instituttets otte underviserteams; Team Hillerød.

De enkelte teams er tværfagligt sammensat af undervisere funderet i socialt arbejde, jura, psykologi eller samfundsvidenskab, der tilsammen varetager udviklingen og gennemførelsen af undervisning, vejledning og afholdelse af eksamen.

Institut for Socialrådgiveruddannelse har et velintegreret og omfattende forsknings- og udviklingsmiljø, der har fokus på praksisnære og professionsrettede projekter med relevans for uddannelsen og for praksis. Som adjunkt/lektor vil du indgå i forsknings- og udviklingsaktiviteter i forlængelse af KP’s mål om mere praksisnær forskning og forskning, der besvarer udfordringer i praksis.

Instituttet har derudover et tæt samarbejde med KP’s afdeling for videreuddannelse inden for ”Social, sundhed og beskæftigelse”, der bl.a. udbyder forskellige diplomuddannelser og rekvirerede forløb på det sociale område. Dine opgaver vil således også kunne ligge i dette regi.

Om dig
Du har en relevant uddannelse inden for det socialfaglige område, suppleret med efteruddannelse på diplom-, master-, kandidat eller ph.d.-niveau.

Derudover forestiller vi os, at du har:

  • praksiserfaring fra det socialfaglige professionsfelt primært inden for udsatte voksne, sekundært inden for beskæftigelses- eller børne/unge området
  • undervisningserfaring, herunder erfaring med projektvejledning
  • erfaring med forsknings- og udviklingsopgaver eller projektorganiseret arbejde
  • indgående kendskab til vidensgrundlaget i socialt arbejde.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er med ansættelsesstart den 1. januar 2020.

Du bliver ansat efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i vores ambitiøse lektorkvalificeringsforløb. Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse ved en professionshøjskole. jf. Bekendtgørelse nr. 1227 af 23. oktober 2018 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner.

Arbejdspladsen er beliggende på Campus Nordsjælland, Carlsbergvej 14 i Hillerød.

Vil du vide mere?
Nærmere oplysninger om Københavns Professionshøjskole kan læses på www.kp.dk, hvor du også kan læse mere om Socialrådgiveruddannelsen og vores strategi.

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos uddannelsesleder Claus Arne Hansen på tlf. 5163 2670.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 27. oktober 2019.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 45.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Hillerød
  • Søndag den 27. oktober 2019

Lignende jobs

  • Material Scientist and Coordinator

    Are you prepared to lead the way in the dynamic field of materials for GMP production? Would you like to take responsibility and drive activities related to materials? Do you like to navigate in an..
    • Forsker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Scientist for instrument qualifications in Laborat...

    Are you a young Scientist with for flair for IT systems and analytical instruments, curious to learn how to qualify analytical instruments and implement the new robotic solutions? ALK is a glob..
    • Forsker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • LEAP scientist

    Do you have the flair for using data to drive innovation in food science?Are you passionate about using your scientific expertise in using data to drive innovation and sustainability in the globa..
    • Forsker
    • Hillerød
    Få mere info
  • PhD scholarship in Absolute Environmental Sustaina...

    If you are interested in laying the foundation for making ICT-based climate improvements, this position may be right for you. At DTU Electro and DTU Sustain you will work towards a greener world, b..
    • Forsker
    • Klampenborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som forskere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 2