Postdoc med interesse for medicinsk teknologi og sundhedsantropologi til forskningsprojekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Interesserer du dig for folkesundhed, og udvikling og organisering af sundhedsvæsenet? Har du erfaring med medicinsk sundhedsteknologi, kvalitative studier og projektledelse.

Så er nedenstående måske lige noget for dig.

Forskningsafdelingen på Nordsjællands Hospital i Hillerød søger en post doc per 1. august 2021, eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer og tidsbegrænset til 24 måneder.

Stillingen

Forskningsafdelingen har en portefølje af forskningsprojekter med fokus på indlæggelser af epidemipatienter i hjemmet samt organisering af fremtidens sundhedsvæsen under en epidemi. Projekterne er eksternt finansieret og bidrager til at udvikle og evaluere en ”hjemmeindlæggelsesmodel til epidemipatienter” ud fra forskellige perspektiver og metodiske tilgange.

Vi tilbyder en stilling hvor du bliver en del af en ambitiøs tværfaglig forskningsgruppe ledet af forskningschef, professor, overlæge Thea Kølsen Fisher. Du får mulighed for både at arbejde med forskning og projektledelse/koordinering i relation til et relevant forskningsfelt med stor bevågenhed, nationalt og internationalt.

At indlægge og behandle patienter i eget hjem bryder med traditionelle forståelser af hvor, hvordan og gennem hvad pleje og behandling normalt foregår. Succesfuld implementering og drift af monitoreringsudstyr, i nye og konstant varierende kontekster - patienternes hjem - får derfor stor betydning for implementering af en ”hjemmeindlæggelsesmodel”.

Vi ønsker at genere viden og indsigt om samspillet mellem monitoreringsudstyr, andre teknologier, de sundhedsprofessionelle og patienter og deres pårørende, for derved at kunne udvikle den hjemmeindlæggelsesmodel, der har højst værdi for de involverede parter.

Vi søger en kollega, der har erfaring med at koble det teknologiske perspektiv med det sundhedsvidenskabelige ved brug af aktør-netværksteori (ANT). Din opgave bliver at udføre et kvalitativt ANT-studie, herunder udarbejde protokol, foretage dataindsamling, analyse og videnskabelig formidling. Du vil selv kunne påvirke projektet indenfor de ovenfor skitserede rammer.

Vi forventer du kan arbejde selvstændigt og er vant til at navigere i en travl og til tider kompleks hverdag. Du vil blive en del af en dynamisk forskningsgruppe og et dagligt miljø hvor vi støtter og hjælper hinanden. Vi forventer derfor også at du selv tager aktivt del i vejledning og sparring af andre samt bidrager ind i afdelingens fælles opgaveløsning.

En del af stillingen vil være dedikeret til funktionen som tværgående projektkoordinator på de igangværende ”hjemmeindlæggelsesprojekter”. Vi ser derfor gerne at du, udover din forskningserfaring, også har erfaring med projektledelse og koordinering.

Som led i opgaveløsningen indgår du i et tæt samarbejde med Forskningschefen, som du referer til, og de øvrige 15 medarbejdere i Forskningsafdelingen. Du vil desuden have tæt kontakt til flere projektteams og projektsamarbejdspartnere, både internt og eksternt.

Dine opgaver

Dine primære opgaver vil være

  • Tilrettelæggelse, koordinering og gennemførelse af eget forskningsprojekt
  • Projektkoordinering på forskningsporteføljen ”Hjemmeindlæggelser”
  • At understøtte ledelsen i planlægning og implementering af andre projekter
  • At formulere videnskabelige artikler/manuskripter
  • At vejlede forskningsstuderende


Din profil

Du har indenfor de sidste 5 år færdiggjort din egen ph.d. indenfor folke- eller sundhedsvidenskab, antropologi, IT, ingeniørvidenskab, sygepleje eller noget helt andet.

Det er essentielt for os, at du har erfaring med det danske sundhedsvæsen og en forståelse for, at dine nærmeste samarbejdspartnere vil være patienter, pårørende samt sundhedsprofessionelle.

Vi ser meget gerne, at du har erfaring med ANT anvendt i en sundhedsvidenskabelig kontekst og kan dokumentere resultater i forhold til projektledelse og videnskabelig formidling.

Ansættelsesforhold og løn

Du ansættes i en midlertidig stilling på 37 timer om ugen i 24 måneder i Forskningsafdelingen på Nordsjællands Hospital, hvor løn og øvrige ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst. Din arbejdsplads vil være i Hillerød.

Ansøgning

For yderligere information er du velkommen til at kontakte seniorforsker Dorthe Bové på mail: [email protected] eller forskningschef Thea Kølsen Fischer på mail: [email protected]

Ansøgning og CV indsendes via linket her på siden.

Ansøgningsfristen er den 25. juni 2021 kl. 12.00.

Vi planlægger at afholde samtaler i uge 26, og du forventes ansat i stillingen pr. 1. august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Hillerød
  • Søndag den 25. juli 2021

Lignende jobs

  • Material Scientist and Coordinator

    Are you prepared to lead the way in the dynamic field of materials for GMP production? Would you like to take responsibility and drive activities related to materials? Do you like to navigate in an..
    • Forsker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Scientist for instrument qualifications in Laborat...

    Are you a young Scientist with for flair for IT systems and analytical instruments, curious to learn how to qualify analytical instruments and implement the new robotic solutions? ALK is a glob..
    • Forsker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • LEAP scientist

    Do you have the flair for using data to drive innovation in food science?Are you passionate about using your scientific expertise in using data to drive innovation and sustainability in the globa..
    • Forsker
    • Hillerød
    Få mere info
  • PhD scholarship in maritime pollution: Linking pre...

    Are you interested in the interaction of biodiversity, climate and marine pollution, and have a fondness for the smallest organisms in the world's oceans (=plankton)? If yes, maybe this is a PhD fo..
    • Forsker
    • Klampenborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som forskere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 1
17. august 2024 2
16. august 2024 2