Adjunkt/lektor til linjen realisering (scene- og rekvisitkonstruktion) på den kunstneri...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE SØGER ADJUNKT/LEKTOR I SCENEKUNSTNERISK PRODUKTION (REALISERING) Den Danske Scenekunstskole søger en adjunkt/lektor til linjen realisering (scene- og rekvisitkonstruktion) på den kunstneriske bacheloruddannelse i scenekunstnerisk produktion.

Som linjeansvarlig for realisering får du ansvar for udvikling af fagområdet og kommer til at tegne den kunstneriske og pædagogiske linje. Du skal undervise og vejlede bachelorstuderende i deres kunstneriske arbejde og har en særlig forpligtigelse til at skabe kunstnerisk og pædagogisk sammenhæng mellem de forskellige undervisningsforløb. Stillingen indebærer også, at du skal bidrage til den fortsatte udvikling af linjen gennem pædagogisk og kunstnerisk udviklingsvirksomhed.

For at sikre den tætte forbindelse mellem undervisning og kunstnerisk praksis forventer vi, at du har stærke pædagogiske kompetencer og er en fagligt respekteret og anerkendt scenemester og/eller rekvisitør, som har omfattende erfaring med scene- og rekvisitkonstruktion i forbindelse med teaterproduktioner. Vi lægger vægt på, at du har et aktivt kunstnerisk virke, og at du kan være med til at styrke sammenhængen mellem uddannelse og branche.

Først og fremmest er det afgørende, at du interesserer dig for uddannelse og brænder for at undervise og vejlede de studerende på linjen i realisering. Du skal kunne skabe en undervisningsplan, hvor de studerende møder de bedste fagfolk fra ind- og udland, og hvor de samtidigt får overblik over og erfaring med de vigtigste aspekter af fagområdet. Vi lægger desuden vægt på, at du har solid erfaring med fagets arbejdsområder og kan lære de studerende at begå sig i de mange forskellige arbejdsfællesskaber, man indgår i som udøvende scenemester og/eller rekvisitør.

Linjen er en del af den kunstneriske bacheloruddannelse i scenekunstnerisk produktion, som rummer linjerne ledelse og realisering. Du får et tæt arbejdsfællesskab med den linjeansvarlige for ledelse og kommer desuden til at arbejde tæt sammen med de linje- og uddannelsesansvarlige fra de øvrige bacheloruddannelser og med undervisere og teknisk/administrativt personale om løsning af opgaverne.

Den Danske Scenekunstskole har fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø. Vi forventer, at du har lyst til at bidrage til det kollegiale fællesskab, og at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner og kan begå dig i et kunstnerisk læringsmiljø, hvor der er fokus på tværgående samarbejde mellem afdelinger og fagligheder.

STILLINGSTITEL

Adjunkt/Lektor i realisering.

ARBEJDSOPGAVER

Som linjeansvarlig har du det kunstneriske og pædagogiske ansvar samt budgetansvar for linjen i realisering.

De primære arbejdsopgaver er:

  • udvikling og tilrettelæggelse af undervisning på linjen
  • undervisning og vejledning på bacheloruddannelsen i scenekunstnerisk produktion og andre relevante fagområder
  • faglig ledelse og koordinering af fastansatte og eksterne undervisere
  • budgettering og økonomisk prioritering og styring af midlerne afsat til linjen i realisering
  • tilrettelæggelse af forelæsninger og workshops med internationale gæsteundervisere
  • vejledning af studerende
  • egen kunstnerisk og pædagogisk udviklingsvirksomhed

KVALIFIKATIONER

Ansættelse som adjunkt/lektor forudsætter, at du har betydelig erfaring med kunstnerisk praksis, har udøvet original kunstnerisk og/eller pædagogisk udviklingsvirksomhed og/eller har dokumenteret forskning inden for de faglige områder, der er angivet i stillingsopslaget.

Der lægges vægt på, at du:

  • er fagligt anerkendt scenemester eller rekvisitør
  • har solid erfaring med kunstnerisk praksis og kan bidrage med vigtig kunstnerisk indsigt og erfaring
  • har erfaringer med uddannelse af scenemestre og rekvisitører, og har et tydeligt pædagogisk ståsted i forhold til uddannelsens faglige indhold og progression
  • har viden om og/eller erfaring med kunstnerisk og pædagogisk udviklingsvirksomhed
  • har viden om relevant teori og metode inden for uddannelsens kerneområder og kan sætte den viden i relation til andre af scenekunstskolens fagområder
  • har talent for planlægning og erfaring med administrativt arbejde og systemer

ANSÆTTELSESVILKÅR

Stillingen er rammesat til 70% af en fuldtidsstilling i 2020, hvorefter den opnormeres til 37 timer (fuldtid) per 1. januar 2021.

Løn efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle kvalifikationstillæg.

Tiltrædelse er 1. august 2020 (eller efter aftale).

Stillingen er tidsbegrænset til 4 år, men med mulighed for forlængelse uden opslag i op til 3 år.

Personaleansvarlig er uddannelseslederen for uddannelserne i København (tiltræder pr. 1 august 2020).

Du får fast arbejdssted på Scenekunstskolens afdeling i København, men forventes også løbende at være til stede på Scenekunstskolens øvrige adresser i Fredericia, Odense, Nykøbing Sj og Aarhus.

ANSØGNING

Søg stillingen ved at klikke Søg stillingen herunder og upload din ansøgning og relevante bilag senest den 31. marts 2020. Ansøgninger, som modtages efter dette tidspunkt, vil ikke komme i betragtning.

Ansøgningen skal indeholde:

  • en motiveret ansøgning, hvor du gør rede for din vision for fagområdet
  • CV med en detaljeret oversigt over dit kunstneriske virke

  • relevante eksamensbeviser og/eller faglige bedømmelser
  • undervisningsportfolio med kort redegørelse for dine pædagogiske erfaringer (maks. 3 sider à 2.400 anslag inkl. mellemrum)

Nærmere oplysninger om ansøgningsprocessen og stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Mads Thygesen ([email protected]).

DDSKS ser forskellighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

ansættelsesprocedure

Alle ansøgninger vil blive gennemgået af et bedømmelsesudvalg nedsat af rektor. Bedømmelsesudvalget foretager en uvildig bedømmelse af, om ansøgerens kvalifikationer lever op til kravene for ansættelse som lektor eller adjunkt. Bedømmelsesudvalget anbefaler ikke bestemte kandidater til stillingen. Alle ansøgere får direkte besked om udfaldet af denne proces.

Blandt de kvalificerede ansøgere indkaldes til samtaler i uge 21.

DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE

Den Danske Scenekunstskole (DDSKS) er en kunstnerisk højere videregående uddannelsesinstitution under Kulturministeriet med uddannelsessteder i Aarhus, Fredericia, Odense, København og Nykøbing Sj.

DDSKS tilbyder uddannelser inden for alle aspekter af scenekunst og har cirka 200 fuldtidsstuderende, der arbejder i et tværfagligt studiemiljø, hvor det både er muligt at fordybe sig i sit eget fag og deltage i tværgående projekter, produktioner og forestillinger i forskellige formater.

Derudover tilbyder DDSKS både efter- og videreuddannelse målrettet den professionelle scenekunstbranche.

Find mere information om Den Danske Scenekunstskole, dens uddannelser og studerende på ddsks.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København K
  • Tirsdag den 31. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København K over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0