Studieadjunkt/studielektor med sideløbende beskæftigelse søges til undervisning i art d...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Studieadjunkt/studielektor med sideløbende beskæftigelse søges til undervisning i art direction, 2d/3d grafik og animation på KADK

Ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) opslås en 3-årig deltidsstilling som studieadjunkt/studielektor inden for art direction samt 2d og 3d-grafik til spil og animation, med sideløbende beskæftigelse inden for området.

Vi søger en visionær underviser som brænder for at formidle viden og undervise de studerende i at udvikle deres visuelle evner og erfaring, og som vil være med til at udvikle og styrke uddannelserne i visuel kommunikation spil og interaktion på KADK, og parallelt med dette bevare sin professionelle praksis. Vi efterlyser en faglig profil, der på visionær vis kan bidrage til at styrke og udvikle programområdet og tilføre det en faglig tyngde og aktuel relevans i forhold til spil og animationsfeltets nyeste strømninger og fremtidens krav til vores spil kandidater.

Den ledige stilling er tilknyttet Institut for Visuelt Design og ønskes besat pr. 15. august 2020 eller snarest muligt herefter.

Institut for Visuelt Design

Institut for Visuelt Design (IVD) uddanner fremtidens designere og bedriver forskning på højeste niveau inden for visuelle medier, typografi, grafisk design og grafisk identitet, spil- og interaktionsdesign. Vi udvikler nye designmetoder, som ruster studerende med dybe innovative og strategiske kompetencer til at tage ansvar for hele løsninger og processer. Vi bygger bro mellem en stærk dansk designtradition og vores teknologiske, digitale nu- og fremtid. Gennem kunstnerisk formgivende praksis og de nyeste teknologiske muligheder, inddrager vi omverdenen i arbejdet med at udvikle designforslag og at udbrede designløsninger, der fremmer det gode liv og en bæredygtig fremtid

Institut for Visuelt Design har godt 200 studerende og omkring 25 undervisere og forskere. Uddannelsen består af en bacheloruddannelse i Visuel design der er opdelt i 2 studielinjer – Visuel Kommunikation samt Spil og interaktionsdesign og to kandidatprogrammer er Graphic Communication Design og Visual Games and Media design.

Om stillingen

Stillingen som studieadjunkt/studielektor vil bestå af undervisning og opgaver i relation hertil i samarbejde med instituttets øvrige undervisere. Varetagelse af andre opgaver vil forekomme i begrænset omfang.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Forelæsninger, undervisning og vejledning i art direction, concepting samt 2d- og 3d grafik til spil, interaktions design og animation
  • Formidling af viden og erfaring fra fagets praksis
  • Undervisningsplanlægning og dertil hørende administration i tilknytning til KADK’s programmer og tværgående undervisning
  • Deltagelse i faglige bedømmelser, kritikker og evalueringer

Som studielektor vil du endvidere skulle medvirke til udviklingen af undervisningsformer og planlægningen af de faglige evalueringer og bedømmelser.

Kvalifikationskrav

Du har en relevant uddannelse på minimum kandidatniveau. Alternativt kan du dokumentere realkompetencer på kandidatniveau via længerevarende uddannelse, viden, færdigheder, kompetencer og erhvervserfaring inden for stillingens faglige felt.

Du har desuden relevant beskæftigelse inden for designfaget og ajourørt erfaring med relevant designfaglig praksis inden for stillingens faglige felt. Vi forestiller os, at du eksempelvis arbejder professionelt som art director, game artist, animator eller lignende og at du kan dokumentere en portfolio af færdige produktioner.

Derudover forventer vi, at du:

  • har mindst 3 års professionel designfaglig erfaring og dokumentation for skabende/producerende og aktuel designfaglig virksomhed, gerne inden for spil – og/eller animationsbranchen
  • har undervisningserfaring, gerne fra en videregående uddannelsesinstitution og/eller inden for designfaget
  • har fingeren på pulsen og er ajourført med designfaglig praksis samt evner at omsætte denne til undervisningen
  • har generel sans for visuelt design, såvel analogt som digitalt
  • er erfaren bruger af gængse værktøjer såsom 3DS Max, Maya, cimena4D, Blender, Unity og Unreal
  • har erfaring i en eller flere specifikke discipliner såsom karakterdesign, environment art, 3D texturing, rigging, og animation


For at blive ansat som studielektor på ansættelsestidspunktet skal du desuden:

  • have mindst 6 års professionel designfaglig erfaring, herunder betydelig deltagelse i kvalitativ skabende/producerende designfaglig virksomhed på højt internationalt niveau
  • have mindst 2 års undervisningserfaring
  • dokumentere at have modtaget supervision og pædagogisk opkvalificering. KADK stiller desuden krav om, at du har gennemført og bestået pædagogikum og at du vedlægger dokumentation herfor. Der kan undtagelsesvist dispenseres fra kravet om pædagogikum, hvis du kan dokumentere at have gennemført og bestået en anden pædagogisk uddannelse fra en anerkendt uddannelsesinstitution som eksempelvis lærer eller cand.pæd.
  • dokumentere relevant vidensproduktion inden for praksis og kunstnerisk udvikling


Særlig kvalificeret indsats og nyudvikling inden for det undervisningsmæssige område vil vægte i den samlede vurdering ved stillingens besættelse, ligesom der lægges vægt på:

  • Erfaring med grafiske pipelines til forskellige typer produktioner, fra skitse til implementering i en engine
  • Erfaring med planlægning
  • Gode samarbejdsevner


Vi tilbyder

Vi tilbyder et kreativt, engageret, udviklende og visionært uddannelses- og forskningsmiljø. Vi lægger vægt på et godt kollegialt samarbejde med rum til gensidig inspiration og sparring.

Som studieadjunkt vil du få tilbudt supervision og mulighed for pædagogisk opkvalificering med henblik på en skriftlig vurdering af dine undervisningsmæssige kvalifikationer.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning vil afhængigt af din uddannelse ske i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten mellem Finansministeriet og en række AC organisationer eller i henhold til gældende overenskomst for visse lærer mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Der vil være mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg afhængig af dine kompetencer og erfaring.

Ansættelsen sker desuden i henhold til gældende stillingstruktur for kunstnerisk og videnskabeligt personale ved Det Kongelige Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Arkitektskolen Aarhus samt Designskolen Kolding – BEK nr. 962 af 24/08/2015.

Du vil blive ansat som studieadjunkt eller studielektor afhængig af dine kvalifikationer. Indplaceringen sker efter konkret bedømmelse af sagkyndige bedømmere. Hvis ansættelsen sker som studieadjunkt, vil der blive fastsat en studieadjunktperiode med henblik på opkvalificering til studielektorniveau.

Stillingen er en deltidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 22,2 timer. Der stilles desuden krav om sideløbende beskæftigelse gennem hele ansættelsesperioden.

Stillingen er tidsbegrænset og udløber efter 3 år.

Ansøgningen

Du bedes fremsende motiveret ansøgning, opdateret CV, uddannelsesdiplomer og dokumentation for opfyldelse af de kvalifikationskrav som er listet ovenfor. Endelig skal du vedlægge materiale, der kan belyse dine undervisningsmæssige kvalifikationer samt dokumentation for nuværende beskæftigelse. Eventuelt tidligere studieadjunkt-/studielektorbedømmelse(r) bedes desuden vedlægges.

Ansøgning med tilhørende bilag skal sendes elektronisk via knappen ”Søg stillingen” nedenfor, så den er KADK i hænde senest den 18. maj 2020 kl. 12.00.

Ansøgninger og ansøgningsmateriale modtaget efter ansøgningsfristens udløb medtages ikke i bedømmelsen.

Ansøgningsproces (shortlisting)

Vi gør opmærksom på, at stillingen opslås og besættes i henhold til Uddannelses- og Forskningsministeriets ”Bekendtgørelse af 12. april 2019 om ansættelse af kunstnerisk og videnskabeligt personale ved de videregående kunstneriske uddannelsesinstitutioner på Uddannelses- og Forskningsministeriets område”.

Efter ansøgningsfristens udløb udvælger institutlederen, med rådgivning fra ansættelsesudvalget, hvilke ansøgere der skal bedømmes. Udvælgelsen sker ud fra en samlet vurdering af, hvilke ansøgere der bedst opfylder kriterierne i stillingsopslaget ud fra det fremsendte ansøgningsmateriale. Du bedes derfor i ansøgning inkl. bilag dokumentere, at du opfylder de i stillingsopslaget beskrevne kvalifikationskrav.

Alle ansøgere får herefter besked om hvorvidt deres ansøgning er gået videre til bedømmelse, og de udvalgte ansøgere orienteres om udvalgets sammensætning. Herefter vil et fagkyndigt bedømmelsesudvalg bedømme de udvalgte ansøgere i forhold til den konkrete stilling. Hver ansøger vil få tilsendt bedømmelsen med mulighed for partshøring.

Såfremt du søger stillingen på baggrund af samlede realkompetencer, gør vi opmærksom på, at det vil være det sagkyndige bedømmelsesudvalg, som afgør, hvorvidt dine realkompetencer rækker til kandidatniveau efter gældende retningslinjer på KADK.

Yderligere oplysninger

Oplysninger om kvalifikationskrav, ansøgningsprocessen og e-rekrutteringssystemet kan fås ved henvendelse til HR-partner Lykke Cooper, e-mail [email protected] tlf.: 4170 1695.

Oplysninger om stillingens faglige indhold kan fås ved henvendelse til institutleder Martin Sønderlev Christensen, e-mail [email protected] tlf.: 4170 1859.

Generelle oplysninger om KADK og Institut for Visuelt Design kan findes på www.kadk.dk

Alle interesserede opfordres til at søge uanset alder, køn, nationalitet, race, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Om KADK

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) er et internationalt anerkendt kunstakademi, der uddanner professionelt kreative kandidater til højeste niveau og udvikler ny viden, der skaber værdi for samfundet og arbejdsmarkedet. KADK er en statsinstitution under Uddannelses- og Forskningsministeriet og har ca.1.700 studerende og 350 medarbejderårsværk. Læs mere om KADK på vores hjemmeside www.kadk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København K
  • Mandag den 18. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København K over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0