Adjunkt/lektor med kompetencer inden for juridisk metode og forvaltningsret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du en bred viden inden for det juridiske felt og erfaring med at arbejde med juridiske problemstillinger i krydsfeltet med andre fagligheder, og er du samtidig en dygtig underviser, der formår at engagere, inspirere og gøre en forskel for vores studerende? Så kan det være dig, der er vores nye adjunkt eller lektor.

På forvaltnings- og administrationsuddannelserne (FAU) på Københavns Professionshøjskole (KP) har vi brug for en underviser med kompetencer inden for juridisk metode og forvaltningsret, samt kendskab til det juridiske arbejde i det offentlige. På alle vores fire uddannelser er det juridiske ben en vigtig parameter i samspil med andre fagligheder som f.eks. økonomi, samfund, administration mm., og vi har fokus på, at vores studerende kan arbejde på tværs og i krydsfeltet mellem disse.

Om jobbet
Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

  • undervisning og vejledning af studerende, hvor det er din opgave at planlægge og strukturere gode undervisningsforløb, være med til at understøtte den røde tråd på tværs af fagområderne samt sikre sammenhæng mellem undervisningen og praksisfeltet
  • udvikling af undervisningsmateriale, f.eks. cases, øvelser, eksamensopgaver mv. i tæt samarbejde med dine kolleger. Afhængig af kompetencer vil du evt. kunne få fagansvar for nogle af vores uddannelsesmoduler
  • kontakt og inddragelse af praksisfeltet i undervisningen; f.eks. ved oplæg fra eksterne oplægsholdere, besøg og oplæg ude i praksisfeltet samt inddragelse af cases mm.
  • at indgå i den daglige drift og udvikling af vores uddannelser samt bidrage til den løbende udvikling inden for dit fagområde.

Om dig
Vi søger en ny kollega, der kan bringe sine erfaringer og faglige og personlige kompetencer i spil sammen med sine kollegaer.

Når vi skal finde vores nye kollega, vægter vi nedenstående:

  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og kendskab til de faglige områder
  • Du har en bred indsigt i og helst erfaring med at arbejde tværprofessionelt, gerne i en offentlig kontekst
  • Du er god til at samarbejde og har en interesse i at ville det stærke arbejdsfællesskab på tværs af fagligheder, og at du har en positiv og konstruktiv tilgang til opgaverne
  • Du har gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt
  • Du er optaget af at arbejde med og udvikle og uddanne vores studerende på grunduddannelsen. Det vægtes her højt, at du bidrager til at sikre en tæt kobling til praksis i undervisningen og skaber træne/øve muligheder for vores studerende.

Om os
Du bliver en del af et stærkt hold bestående af 23 engagerede medarbejdere med forskellige kompetencer inden for offentlig forvaltning og skat. På forvaltnings- og administrationsuddannelserne er vi flerfagligt sammensat, og du kommer derfor til at arbejde sammen med kolleger med juridiske, økonomiske samfundsfaglige, organisatoriske, psykologiske og administrative baggrunde, og du vil få masser af mulighed for kompetent sparring og feedback og en god daglig dialog om arbejdsopgaver.

Som adjunkt eller lektor hos os vil du skulle indgå i stærke arbejdsfællesskaber på tværs af de forskellige fagligheder i både vores afdeling og på tværs af KP, da vi vægter samarbejde og det tværfaglige højt. Det gør vi, fordi det er med til at skabe den røde tråd gennem vores uddannelser og dermed skabe stærke studerende og dimittender med en tydelig professionsidentitet.

Du bliver en del af en spændende afdeling (FAU), hvor der er højt til loftet, en uformel tone og dygtige og ambitiøse kolleger med et stærkt fællesskab. Vi vægter både det faglige og det sociale, og du vil i dit arbejde have stærke muligheder for at præge din opgaveløsning i samspil med dine kolleger i instituttet, men også i forhold til de øvrige uddannelser på Københavns Professionshøjskole.

Vores forvaltnings- og administrationsuddannelser (FAU) er en del af Institut for Forvaltnings- og Administrationsuddannelser på Københavns Professionshøjskole, der foruden FAU også omfatter uddannelsen Katastrofe- og Risikomanager. FAU består af uddannelserne:

  • Administrationsbachelor
  • Professionsbachelor i Skat
  • Erhvervsakademiuddannelsen administrationsøkonom
  • Erhvervsakademiuddannelsen sundhedsadministrativ koordinator.

Vi er gennem vores uddannelser optaget af at bidrage til velfærdssamfundets udvikling. Vi har en vision om at uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis, da vi mener, at myndige professionelle er nøglen til at realisere samfundets fineste idealer og løse dets vanskeligste opgaver.

Foruden arbejdet på de fire grunduddannelser, bidrager vi til opgaveløsningen på videreuddannelse for erfarne praktikere og laver forsknings- og udviklingsprojekter i tæt samarbejde med aktørerne i den offentlige sektor.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt eller lektor med start den 1. januar 2023 eller snarest derefter. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i KP's lektorkvalificeringsforløb.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter 2003-ordningen om lektorbedømmelse, ansættes du på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår, medmindre du anmoder om at blive lektorbedømt efter den aktuelle bekendtgørelse om lektorbedømmelse (2013-ordningen). Vælger du det sidste, skal du vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i den aktuelle bekendtgørelse om lektorbedømmelse (fast-track ordningen). Læs mere under 'Interesseret'.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Uddannelsesleder Mette Baltzer Hansen på tlf.: +45 51632444.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 23-10-2022.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter 2003-ordningen om lektorkvalificering, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen. Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser, samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen. Du kan læse mere i vejledning til anmodningen.

Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 46 og 46.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København N
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København

    Forsker søges til organisation/virksomhed i København
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker (vikar) i København V

    Er du en dygtig og engageret underviser i fransk, og synes du, det kunne være spændende at arbejde som læreruddanner. Så er det måske noget for dig at blive vores nye kollega. På [xxxxx]
    • Forsker
    • København V
    Få mere info
  • Forsker i København NV

    The Danish School of Education (DPU) at the Faculty of Arts, Aarhus University, invites applications for a fixed-term postdoctoral position associated with the project Edutopias. Reforms of everyda..
    • Forsker
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København N over tid

Dato Alle jobs som forskere
30. juni 2024 27
29. juni 2024 27
28. juni 2024 27
27. juni 2024 27
26. juni 2024 25
25. juni 2024 25
24. juni 2024 17
23. juni 2024 20
22. juni 2024 20
21. juni 2024 20
20. juni 2024 21
19. juni 2024 23
18. juni 2024 22
17. juni 2024 22
16. juni 2024 24
15. juni 2024 25
14. juni 2024 27
13. juni 2024 27
12. juni 2024 26
11. juni 2024 28
10. juni 2024 24
9. juni 2024 24
8. juni 2024 24
7. juni 2024 25
6. juni 2024 24
5. juni 2024 23
4. juni 2024 23
3. juni 2024 19
2. juni 2024 20
1. juni 2024 21
31. maj 2024 24