Adjunkt/lektor til landets største diplomuddannelse i skat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du en solid faglig baggrund inden for skatte- eller inddrivelsesområdet, og har du lyst til at undervise medarbejdere, som arbejder inden for det skattefaglige område og samtidig få mulighed for at udvikle dine pædagogiske kompetencer? Så er du måske vores nye adjunkt/lektor på diplomuddannelsen i skat på Københavns Professionshøjskole (KP).

Diplom i skat på KP er landets største videreuddannelsestilbud på skatteområdet. Vores studerende arbejder inden for det skattefaglige område hos skatteforvaltningen, revisions- og rådgivningsfirmaer, mv.

Vi søger en adjunkt/lektor med undervisningserfaring og kompetencer inden for det skattefaglige område, som kan undervise i fag inden for direkte beskatning og også gerne inddrivelsesområdet.

Jobbet
Dine opgaver vil være undervisning og fagansvar på uddannelsen diplom i skat, som er bygget op af obligatoriske og valgfrie moduler. Der vil også i mindre omfang være mulighed for at undervise og deltage i udviklingen af efteruddannelseskurser, som udbydes af KP, undervisning på KP’s grunduddannelse professionsbachelor i skat samt deltagelse i forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Undervisning og vejledning af studerende på diplom i skat
  • Planlægning og koordinering af undervisning i samarbejde med kolleger og eksterne undervisere
  • Udvikling af undervisningsmateriale, f.eks. cases, øvelser og eksamensopgaver
  • Sikre at vidensgrundlaget for vores aktiviteter er aktuelt og relevant
  • Udvikle fagområdet og uddannelsestilbud på det skattefaglige videreuddannelsesområde
  • Deltage i tværfaglige udviklingsopgaver om fx pædagogik, didaktik og digitalisering, karriereveje og praksiskompetencer mv.
  • Samarbejde med fagansvarlige, styringsansvarlige og uddannelseslederen om uddannelsens drift og udvikling af vores uddannelsesudbud
  • Løbende dialog med timelærere om praktiske, faglige, didaktiske og pædagogiske forhold omkring undervisning.

Om dig
Du har en relevant uddannelse på kandidat, master eller tilsvarende niveau, f.eks. Cand.jur., Cand.merc.aud., Cand.merc. (jur.) eller Master i skat. Du må gerne have en ph.d., men det er ikke et krav.

Du har en stæk faglig profil inden for et eller flere af følgende områder:

  • Personbeskatning
  • Erhvervsbeskatning
  • Selskabsbeskatning
  • Fogedret, konkursret, inkassojura og formueret.

Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du har skattefaglig erhvervserfaring fra den offentlige eller private sektor
  • Teoretisk og praktisk viden om skatteforvaltning og indsigt i aktuelle udfordringer
  • Ambitioner for undervisningen inden for det skattefaglige område
  • Mod på at udvikle og levere undervisning både fysisk og online
  • Løsningsorienteret og trives med variationen af undervisnings-, drifts- og udviklingsopgaver
  • Erfaring med undervisning er en fordel. Via KP's adjunktforløb får du mulighed for at udvikle og styrke dine kompetencer som underviser
  • Du ser det som en spændende opgave at skulle undervise erfarne arbejdstagere på efter- og videreuddannelsen og skabe synergier på tværs
  • Du er fleksibel, åben og har lyst til at indgå i et tværfagligt arbejdsfællesskab, der gør dig skarpere på både din egen og andres faglighed
  • Du er god til at netværke og har sans for forretning.

Om os
Du bliver ansat på Københavns Professionshøjskoles videreuddannelsesområde, i Ledelse, Organisation og Forvaltning. Her er vi ca. 50 undervisere, konsulenter og forskere. Vi er optagede af at kompetenceudvikle medarbejdere i den offentlige forvaltning for at sikre en velfungerende, effektiv og legitim offentlig forvaltning. Det gør vi som udbydere af diplomuddannelse i skat, akademi- og diplomuddannelserne inden for offentlig forvaltning og administration, diplomuddannelse i ledelse, moduler om efterforskning hhv. efterretningsanalyse, KP konsulentuddannelse samt projektledelse og organisationsudvikling på den pædagogiske diplomuddannelse. Vi bidrager også ved at levere forskningsbaseret viden, konsulentydelser, kurser og konferencer og særligt tilrettelagte forløb til den offentlige sektor, inklusive skatteforvaltningen.

På vores uddannelse diplom i skat udbyder vi fagmoduler over hele landet og i digitale udgaver. Det samme gør sig gældende for vores konsulentydelser, kurser og særligt tilrettelagte forløb.

Vi tilbyder
Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor friheden er stor, så længe opgaverne bliver løst. Dine kolleger er fagligt skarpe, humoristiske og uformelle og har en kundeorienteret og professionel tilgang til opgaverne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt eller lektor med start hurtigst muligt eller pr. 1. maj 2024. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Skatteministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i KP's lektorkvalificeringsforløb.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020.

Ved ansættelse som lektor lektorbedømt før 2013-stillingsstrukturen sker ansættelse som udgangspunkt på hidtidige centralt fastsatte løn- og ansættelsesvilkår. Afhængig af de konkrete omstændigheder vil fornyet lektorbedømmelse efter den aktuelle stillingsstruktur (fast-track ordningen) eventuelt kunne aftales.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Tove Enggrob Boon på tlf.: +45 24296366.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgerknappen senest den 03-03-2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 11-12.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København N
  • Søndag den 03. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København N over tid

Dato Alle jobs som forskere
26. november 2024 20
25. november 2024 22
24. november 2024 22
23. november 2024 21
22. november 2024 21
21. november 2024 21
20. november 2024 21
19. november 2024 19
18. november 2024 19
17. november 2024 19
16. november 2024 19
15. november 2024 20
14. november 2024 19
13. november 2024 17
12. november 2024 15
11. november 2024 17
10. november 2024 16
9. november 2024 16
8. november 2024 14
7. november 2024 15
6. november 2024 15
5. november 2024 14
4. november 2024 16
3. november 2024 16
2. november 2024 16
1. november 2024 17
31. oktober 2024 20
30. oktober 2024 20
29. oktober 2024 20
28. oktober 2024 19
27. oktober 2024 20