Ambitiøs akademiker til jura og beskæftigelsespolitik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du interesse for beskæftigelsespolitik? Har du en lovsnedker i maven? Og vil du være med til at bygge bro mellem politik og jura? I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering kan du få en varierende arbejdsdag og være med til at føre politiske beslutninger ud i lovgivning for de jobparate ledige og virksomheder.

Vi søger en jurist med interesse for spændingsfeltet mellem politik og jura i arbejdsmarkedspolitisk center 2. Vi vil meget gerne modtage ansøgninger både fra personer med erfaring og nyuddannede.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk

Bliv en del af et center med fagligt stærke og engagerede kollegaer

I Arbejdsmarkedspolitisk center 2 (APOC2) har vi ansvaret for at understøtte beskæftigelsesindsatsen for de jobparate ledige og for virksomhedernes adgang til kvalificeret arbejdskraft. Vi laver lovgivning, udvikler indsatser og policy for dagpengemodtagere og jobparate kontanthjælpsmodtagere samt for virksomheders rekruttering af arbejdskraft. Opkvalificering af ledige med behov er helt central i centeret.

Der er ca. 33 medarbejdere i centret, og du vil sammen dine kolleger skulle løse opgaver som regelarbejde, politikudvikling, ministerbetjening og implementering bredt set. Vi arbejder efter, at alle opgaver løses med blik for, hvad vi ved, der virker for borgerne, og de politiske beslutninger, der ligger til grund for vores arbejde. Opgaverne i centret løses typisk i samarbejde med andre kontorer og enheder i Beskæftigelsesministeriet, andre ministerier og organisationer samt kommuner og a-kasser.

Som jurist i arbejdsmarkedspolitiskcenter 2, vil du have et meget varieret arbejde, og med stor indflydelse og ansvar for de opgaver, du får. Idet en af juristens fornemmeste opgave også er at betjene ministeren, er det vigtigt, at du er omstillingsparat og klar til at sætte hele dit faglige register i spil. Det forventes, at du vil arbejde på at få et indgående kendskab til den lovgivning, vi er ansvarlig for.

Dine opgaver vil eksempelvis være:

  • lave lovforslag, bekendtgørelser, vejledninger og regelfortolkning
  • betjene ministeren fx ved lovforslagsbehandling og besvarelse af spørgsmål mv. fra Folketinget,
  • bidrage til politiske beslutningsoplæg, politikudvikling og regelforenkling
  • understøtte interne og eksterne projekter, når der opstår juridiske problemstillinger
  • besvarelse af juridiske spørgsmål fra kommuner m.fl.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • er uddannet cand.jur og gerne har et par års relevant erhvervserfaring - nyuddannede er også velkommen til at søge stillingen
  • gerne vil arbejde med lovforslag, bekendtgørelser og vejledninger mv.
  • finder det spændende at arbejde i en politisk ledet organisation
  • har veludviklede skriftlige og mundtlige kompetencer og formår at servere relevant lovstof på en måde, så det bliver forståeligt – også for folk uden en akademisk baggrund
  • kan arbejde selvstændigt og indgå i teamsamarbejde i et tværfagligt miljø
  • er fleksibel og en god kollega, der kan hjælpe på tværs når, der er behov
  • er interesseret i – sammen med dine kolleger - at opgaverne løses med blik for borger, jura, politik/økonomi, evidens/data og it

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter den 1. oktober 2021.

Du bliver ansat som fuldmægtig efter overenskomsten for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Josina Moltesen på tlf. 7221 7450 eller Louise Seidler Johansen på 7221 7480.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Jóna Thomsen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5272.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 9. august 2021.

Vi forventer at afholde samtaler den 13. august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København Ø
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som forskere
15. september 2024 19
14. september 2024 19
13. september 2024 19
12. september 2024 17
11. september 2024 18
10. september 2024 17
9. september 2024 17
8. september 2024 16
7. september 2024 16
6. september 2024 13
5. september 2024 11
4. september 2024 11
3. september 2024 10
2. september 2024 10
1. september 2024 12
31. august 2024 12
30. august 2024 12
29. august 2024 11
28. august 2024 11
27. august 2024 12
26. august 2024 10
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 11
22. august 2024 11
21. august 2024 11
20. august 2024 11
19. august 2024 10
18. august 2024 8
17. august 2024 8
16. august 2024 8