Adjunkter eller lektorer til Pædagoguddannelsen på Campus Carlsberg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at uddanne fremtidens pædagoger, og brænder du for pædagoguddannelsen? Så er du måske vores nye kollega.

Ved Institut for Pædagoguddannelse på Københavns Professionshøjskole er det vores ambition at uddanne fagligt kompetente pædagoger, der brænder for arbejdet med menneskers udvikling, trivsel, læring og dannelse. Omdrejningspunktet er Københavns Professionshøjskoles strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’.

De studerende på pædagoguddannelsen kommer med forskellige forudsætninger. Det ser vi som en stor styrke, og det er også en særlig didaktisk opgave, som vi hele tiden arbejder med at blive bedre til at løse. Vi udvikler uddannelsen med fokus på praksisnær undervisning og styrker uddannelsens videngrundlag gennem tættere relation mellem grunduddannelse og forsknings- og udviklingsaktiviteter - og det har vi en særlig mulighed for nu, hvor den politiske opmærksomhed på pædagoguddannelsen har resulteret i en ekstrabevilling, som betyder, at vi nu har behov for flere kræfter til at løfte kvaliteten i pædagoguddannelsen.

Om stillingerne
Som adjunkt eller lektor får du ansvar for at forberede og gennemføre undervisning, som du planlægger i samarbejde med dine dedikerede og fagligt dygtige kollegaer. Du får ansvar for vejledningsaktiviteter og for at føre studerende til prøve.

Vi søger et antal adjunkter eller lektorer, og nogle af stillingerne vil være tidsbegrænsede for en 2-årig periode.

Nogle af stillingerne vil primært have fokus på undervisningsopgaver på uddannelsens grundfaglighed, og andre vil primært have fokus på én af uddannelsens tre specialiseringer. Men for alle stillinger gælder, at det er en fordel, hvis du har kompetencer inden for en kombination af flere af nedenstående faglige felter:

  • Kreative, kropslige og skabende aktiviteter i pædagogisk praksis (fx musik, drama, medier og digital kultur, bevægelse, natur og friluftsliv, værksted mv.)
  • Pædagogik, herunder pædagogisk psykologi
  • Kommunikation, sprog og samarbejde

Ansættes du i en varig stilling, vil du som adjunkt eller lektor også gennemføre efter- og videreuddannelsesaktiviteter samt deltage i forskningsprojekter.

Din profil
Vi lægger vægt på stærke faglige profiler kombineret med et tydeligt professionsrettet sigte.

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau meget gerne kombineret med kendskab til den pædagogiske praksis. Vi ser også gerne ansøgere med en ph.d. uddannelse, da vi på instituttet gennemfører praksisnære forsknings- og udviklingsprojekter inden for det pædagogfaglige område.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har undervisningserfaring og lyst til at uddanne fremtidens pædagoger
  • er en motiverende og engagerende underviser, som gør brug af differentierede undervisningsformer i din undervisning
  • er bekendt med og holder dig opdateret med den nyeste udvikling og viden inden for pædagogprofessionen, så du kan bidrage til en praksisnær undervisning
  • har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med ledelse, kolleger og studerende om udvikling af pædagoguddannelsen på Københavns Professionshøjskole.

Din arbejdsplads
På Pædagoguddannelsen på Campus Carlsberg bliver du en del af en stor gruppe på ca. 150 undervisere. En samarbejdende og videndelende kollegagruppe, som er organiseret i faglige grupperinger - såkaldte kernegrupper - målrettet uddannelsens kompetence- og specialiseringsområder. Sammen har vi fokus på at udvikle det gode arbejds- og studiemiljø med blik på at styrke forpligtende fælleskaber i og omkring pædagoguddannelsen.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende uddannelsesmiljø i en stor dynamisk organisation med mange muligheder og visioner. Vi tilbyder et stærkt arbejdsfællesskab samt et fleksibelt arbejdsliv med høj grad af indflydelse på arbejdsopgaverne.

Ved Institut for Pædagoguddannelse er vi samlet set ca. 6.000 studerende og ca. 230 ansatte.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er til besættelse 1. januar 2020.

Du bliver ansat efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse ved en professionshøjskole. jf. Bekendtgørelse nr. 1227 af 23. oktober 2018 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner.

Din arbejdsplads er på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V.

Særligt for den varige stilling som adjunkt:
Som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, samt deltage i vores ambitiøse adjunktuddannelse.

Særligt for de tidsbegrænsede stillinger:
Du bliver ansat som adjunkt- eller lektorvikar uden mulighed for lektorkvalificering.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Pædagoguddannelsen og om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseslederne Ann Saxo på tlf.: 4189 7872, Trine Ankerstjerne på tlf.: 4189 7911 og Randi Bjørndal Jensen på tlf.: 4189 7920.

Interesseret?
Send os en motiveret ansøgning med angivelse af hvilke faglige kombinationer, der modsvarer dine kompetencer. Du bedes ligeledes angive i din ansøgning, om du kunne være interesseret i en tidsbegrænset stilling.

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgningsknappen senest tirsdag den 19. november 2019.

Vi holder samtaler i starten af uge 48.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København V
  • Tirsdag den 19. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København V over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0