Adjunkter eller lektorer til Læreruddannelsen med fokus på teknologiforståelse og digit... - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Brænder du for at udvikle viden om teknologiforståelse og omsætte den i grundskolen og på Læreruddannelsen?

Institut for Læreruddannelse på Københavns Professionshøjskole (KP) søger en-fire adjunkter eller lektorer med stærke undervisnings- og forskningskompetencer inden for teknologiforståelse og digital dannelse, der har lyst til at indgå i udviklingen af et progressivt forsknings- og udviklingsmiljø på tværs af Læreruddannelsen og Institut for Didaktik og Digitalisering – herunder Future Classroom Lab.

Teknologiforståelse er som nyt fagområde under udvikling i både grundskolen og på Læreruddannelsen, og vi oplever en markant opmærksomhed og vækst i forhold til både igangsættelse af forsknings- og udviklingsprojekter, publikationer og udvikling af pædagogisk didaktisk undervisningspraksis. Aktuelt er vi ved at planlægge og igangsætte to nye større flerårige sektorprojekter med fokus på teknologiforståelse. De kommende år kan få afgørende betydning for, hvordan fagområdet kommer til at se ud i fremtiden. På Københavns Professionshøjskole har vi høje ambitioner om at bidrage til, at udviklingen bliver underbygget med solid forskning og udvikling. KP ønsker i tæt samarbejde med de øvrige professionshøjskoler at spille en afgørende rolle i denne udvikling og udvider derfor vores kapacitet på området.

Om jobbet
Som adjunkt eller lektor vil du blive knyttet til Læreruddannelsens faggruppe i teknologiforståelse, som bl.a. varetager undervisningen i KP’s læreruddannelses obligatoriske modul i teknologiforståelse. Derudover vil du blive koblet tæt til instituttets forsknings- og udviklingsprogram Digitalisering i skolen, hvor du vil deltage aktivt i at udvikle et forskningsmiljø, der er tæt koblet til undervisningen på læreruddannelsen og til skolens praksis. Du vil indgå både i eksisterende projekter og spille en væsentlig rolle i designet af nye projekter i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere. Alt afhængig af din faglige profil, vil du evt. kunne blive koblet til andre fag og faggrupper på Læreruddannelsen, og du vil derudover løbende indgå i relevante efter- og videreuddannelsesaktiviteter med fokus på grundskoleområdet.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du har en stærk faglig profil i krydsfeltet mellem digital og pædagogisk og didaktisk tænkning – gerne med fokus på grundskoleområdet. Det er en fordel, hvis du specifikt har arbejdet med innovative undervisningspraksisser, teknologiforståelse og/eller algoritmisk tænkning (computational thinking).

Derudover forestiller vi os, at du har:

  • en relevant kandidatuddannelse inden for læreruddannelsens fag
  • en forskeruddannelse (ph.d.-grad)
  • dokumenteret erfaring med undervisning – gerne på en læreruddannelse
  • lyst til at videreudvikle Danmarks største læreruddannelse i et tæt samarbejde med ledelse, kolleger og studerende
  • lyst til at være med til at sætte dagsordenen for udviklingen af teknologiforståelse i skolen og på læreruddannelsen
  • stærke samarbejdsevner og evner at indgå i stærke faglige fællesskaber.

Om os
Institut for Læreruddannelse har ca. 275 medarbejdere og har ansvar for Læreruddannelsen, Tegnsprog- og Skrivetolkeuddannelse, Tekstilformidleruddannelse, Natur- og Kulturformidleruddannelse samt Nationalt Videncenter for Læsning.

Institut for Didaktik og Digitalisering har ca. 90 ansatte og har bl.a. ansvar for Future Classroom Lab, som er et innovativt laboratorium for udvikling af nye tilgange til og muligheder for undervisningsrelevant teknologi og teknologiforståelse.

Institut for Læreruddannelse har tre forskellige forsknings- og udviklingsprogrammer, herunder et program for Digitalisering i skolen i samarbejde med Institut for Didaktik og Digitalisering. I Digitalisering i skolen er vi optagede af at undersøge og udvikle lærerprofessionel teknologiforståelse, herunder skolernes arbejde med meningsfuld forankring af it og digitale medier i den daglige undervisningspraksis. Vi har fokus på at udvikle viden og praksisser, der sætter lærerne i stand til at kunne arbejde pædagogisk kvalificeret og kritisk refleksivt med digitalisering i skolen. Lærerne skal kunne omsætte handlemuligheder og perspektiver til kvalificerede fagfaglige, pædagogiske og didaktiske praksisser, der understøtter elevernes lærings- og deltagelsesmuligheder. Du kan læse mere om programmet her.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som adjunkt eller lektor i en fuldtidsstilling på 37 timer/uge med start 1. maj 2020 eller hurtigst muligt i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i vores ambitiøse lektorkvalificeringsforløb. Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse ved en professionshøjskole. jf. Bekendtgørelse nr. 1227 af 23. oktober 2018 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner.

Dit primære arbejdssted bliver Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V, men der vil kunne forekomme undervisning og andre aktiviteter på flere af vores adresser.

Vil du vide mere
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Simon Cort Graae på tlf. 4189 7529 eller uddannelsesleder Bo Nielson på tlf. 5163 2640.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgningsknappen senest onsdag den 11. marts 2020.

Samtaler forventes afholdt uge i 12 og 13.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København V
  • Onsdag den 11. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København V over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0