Adjunkt eller lektor med forretningssans til videreuddannelsen på Diplom i Ledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Er du en dygtig og innovativ underviser, der kan dit faglige stof, har mod på markedsføringsaktiviteter og har lyst til at videreudvikle vores online Diplom i Ledelse (DIL)? Så er du måske vores nye adjunkt/lektor på Diplomuddannelsen i Ledelse i videreuddannelsesområdet Ledelse, Organisation og Forvaltning.

Om jobbet
Vi søger en ny kollega, der har lyst til at arbejde med forretningsudvikling og udvikle både kompetencegivende uddannelse og kurser i samarbejde med offentlige, halvoffentlige og private partnere. Det fordrer en tæt dialog med vores samarbejdspartnere om de særlige behov uddannelsen skal være svaret på. Du skal således både kunne udvikle, undervise og tilrettelægge kurser og moduler, der matcher markedets nutidige og fremtidige behov og ønsker.

Som adjunkt/lektor skal du arbejde med at udvikle undervisningen didaktisk og være med til at kvalitetssikre modulernes indhold og læringsaktiviteter. Du skal samtidig kunne stå i undervisningsrummet eller online med autoritet, dyb faglig viden og didaktiske kompetencer.

Sammen med gode kolleger i Ledelse kommer du til at være ansvarlig for den videre udvikling af vores online diplom i ledelse og mulige andre online uddannelsesaktiviteter. Du kommer desuden til at være projektleder på rekvirerede forløb for kommuner og NGO’er, og du vil få medansvar for markedsføringen af vores diplomuddannelse i ledelse og andre aktiviteter.

Projektledelse hos os indebærer koordinering og samarbejde med Studieservice, Webteamet og Marketing før og under modulerne. Du skal derfor have lyst til en bred organisatorisk samarbejdsflade, og til at følge opgaverne helt til dørs.

Om dig
Vi forventer, at du har undervisningserfaring fra det kompetencegivende uddannelsessystem helst fra diplomuddannelsen i ledelse. Du skal i hvert fald have masser af teoretisk og praktisk viden om ledelse og ledelsesudvikling.

Desuden er det en fordel, hvis du har:

  • viden om og erfaring med udvikling af og undervisning på online uddannelse
  • kompetencer til at undervise og vejlede på engelsk, såvel mundtligt som skriftligt
  • viden om offentlig ledelse og aktuelle dagsordener og udfordringer heri
  • forretningsorienteret tilgang og stærke kompetencer ift. samskabelse af løsninger med samarbejdspartnere/kunder
  • formidlingsmæssige kompetencer, både mundtlige og skriftlige
  • et skarpt forretningsblik og erfaring med markedsføring af faglige aktiviteter.

Om os
Afdelingen for Ledelse indgår som en af tre afdelinger i videreuddannelsesområdet Ledelse, Organisation og Forvaltning. De to øvrige afdelinger er ’Forvaltning og Organisation’ og ’Forskning og Udvikling’. Vi er et område med ca. 60 medarbejdere, som består af undervisere, konsulenter og forskere. Vores aktiviteter omfatter diplom- og akademiuddannelser, kurser, konsulentydelser samt forskning og udvikling.

Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor friheden er stor, så længe opgaverne bliver løst. Dine kolleger er skarpe, humoristiske, uformelle, men samtidig professionelle. Som medarbejder hos os får du gode muligheder for at påvirke udviklingen af indhold i Diplom i Ledelse og udviklingsprojekter på tværs af området og kommer til at indgå i et miljø, hvor der er et ønske om at skabe gode løsninger for den offentlige sektor.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er med ansættelsesstart pr. 1. februar 2021 eller snarest derefter.

Som adjunkt eller lektor bliver du ansat i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, samt deltage i vores ambitiøse adjunktuddannelse.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13/05 2020.

Videreuddannelsens afdeling for Ledelse- og forvaltning har adresse på Tagensvej 18, 2200 København N.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk. Her kan du også læse mere om Videreuddannelsen i KP.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Videreuddannelsesleder Ghita Vejlebo på telefon 5163 2680.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgningsknappen senest søndag den 29. november 2020.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter CVU-stillingstrukturen fra 2003, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen. Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser, samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen. Du kan læse mere herom på vores hjemmeside, hvor du også kan finde en skabelon for anmodningen.

Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 50.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København over tid

Dato Alle jobs som forskere
26. december 2024 217
25. december 2024 207
24. december 2024 207
23. december 2024 228
22. december 2024 231
21. december 2024 238
20. december 2024 237
19. december 2024 233
18. december 2024 219
17. december 2024 212
16. december 2024 213
15. december 2024 220
14. december 2024 190
13. december 2024 159
12. december 2024 165
11. december 2024 214
10. december 2024 212
9. december 2024 211
8. december 2024 218
7. december 2024 220
6. december 2024 232
5. december 2024 223
4. december 2024 217
3. december 2024 221
2. december 2024 229
1. december 2024 234
30. november 2024 230
29. november 2024 235
28. november 2024 238
27. november 2024 229
26. november 2024 219

Værd at vide når du søger job som forsker i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer