Adjunkt/lektor til Diplom i skat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Har du en solid faglig baggrund indenfor skatte- eller inddrivelsesområdet? Har du mod på og lyst til at formidle det til andre? Så er du måske vores nye adjunkt/lektor på Diplom i skat, på Københavns Professionshøjskole (KP).

Jobbet
På Diplom i skat på Københavns Professionshøjskole er formålet at videreuddanne medarbejdere, som arbejder inden for det skattefaglige område - offentligt eller privat. Skatteforvaltningen ansætter mange nye medarbejdere, og på KP bidrager vi til at sikre deres faglige kompetencer gennem videreuddannelse. Derfor søger vi nu en ekstra, fagligt engageret medarbejder, som har mod på at undervise og udvikle fagområdet i tæt dialog med kolleger og aftagere.

Stillingen indebærer dialogbaseret, praksisnær undervisning og vejledning af erfarne praktikere på videreuddannelsen. Herudover får du også mulighed for at undervise studerende på grunduddannelsens professionsbachelor i skat og vores øvrige kurser på området, og derigennem bidrage til at styrke KP's samlede skattefaglige miljø. Du kommer til at afprøve og anvende relevante teknologier, der styrker undervisningen, i både fysiske, blended og rent virtuelle forløb.

Diplom i skat er landets største videreuddannelsestilbud på skatteområdet, forankret i området for Ledelse, Organisation og Forvaltning på KP’s Videreuddannelse.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte at:

  • undervise og vejlede studerende på videreuddannelse og grunddannelse i skat
  • planlægge og koordinere undervisning i samarbejde med kolleger på videreuddannelse og grunduddannelse
  • udvikle undervisningsmateriale, f.eks. cases, øvelser, eksamensopgaver mv. både alene og i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere
  • sikre at vidensgrundlaget for vores aktiviteter altid er aktuelt og relevant
  • udvikle fagområdet og uddannelsestilbud på det skattefaglige videreuddannelsesområde.

Om dig
Du har en relevant uddannelse på kandidat, master eller lignende niveau, f.eks. cand.jur., cand.merc.aud. eller cand.merc.jur. Du må gerne have en ph.d., men det er ikke et krav.

Du har en stæk faglig profil, inden for et eller flere af følgende områder:

  • Person- og erhvervsbeskatning
  • Dansk og international selskabsbeskatning
  • Inddrivelse, fogedret, konkursret, inkassojura og formueret.

Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Du har ambitioner for undervisningen inden for det skattefaglige område, du er løsningsorienteret og trives med variationen af undervisning, drifts- og udviklingsorienterede opgaver på tværs af videreuddannelse og grunduddannelse.
  • Erfaring med undervisning er en fordel. Via KP's lektorkvalificeringsforløb får du mulighed for at udvikle og styrke dine kompetencer som underviser.
  • Du møder de studerende hvor de er, og understøtter deres læring og kompetenceudvikling. Du har mod på at udvikle og levere såvel fysisk som online læring.
  • Du ser det som en spændende opgave både at skulle undervise erfarne arbejdstagere på videreuddannelsen og unge studerende på grunduddannelsen, og skabe synergier på tværs.
  • Du er fleksibel, åben og har lyst til at indgå i et tværfagligt arbejdsfællesskab, der gør dig skarpere på både egen og andres faglighed.
  • Du er god til at netværke og har sans for forretning.

Om os
Stillingen er forankret i afdeling for Forvaltning og Organisation i Videreuddannelsens område for Ledelse, Organisation og Forvaltning, hvor vi er ca. 60 undervisere og konsulenter samt forskere. Vi er alle optagede af at bidrage til, at medarbejdere i den offentlige forvaltning løbende udvikler deres kompetencer til at sikre en velfungerende, effektiv og legitim, offentlig forvaltning. Det gør vi som Danmarks største udbyder af diplomuddannelse i skat, akademi- og diplomuddannelserne inden for offentlig forvaltning og administration, diplomuddannelse i ledelse, KP Konsulentuddannelse, samt Projektledelse og organisationsudvikling på den pædagogiske diplomuddannelse. Derudover leverer vi konsulentydelser, kurser og konferencer og særligt tilrettelagte forløb til den offentlige sektor, inklusive skatteforvaltningen.

Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor friheden er stor, så længe opgaverne bliver løst. Dine kolleger er skarpe, humoristiske, uformelle, men samtidig professionelle.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. januar 2021 eller snarest derefter.

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, samt deltage i vores ambitiøse adjunktuddannelse.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13/05 2020.

Ledelse, Organisation og Forvaltning har adresse på Tagensvej 18, 2200 København N, som vil være dit primære arbejdssted. Vi underviser også rundt i landet, herunder blandet andet i Fredericia og Aalborg, så der må forventes rejseaktivitet.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning. Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

Du kan også læse om de to uddannelser, som du kommer til at undervise på: Diplomuddannelse i skat (videreuddannelse) og Professionsbachelor i skat (grunduddannelse).

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte videreuddannelsesleder Tove Enggrob på tlf. 2429 6366 eller mail [email protected], eller lektor Ulla Margrethe Hansen på tlf. 2373 3306.

Interesseret?
Send os din ansøgning, CV og eksamensbeviser via ansøgningsknappen senest onsdag den 10. november 2021.

Vi forventer at holde samtaler i uge 47-48.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter CVU-stillingstrukturen fra 2003, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen. Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser, samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen. Du kan læse herom på vores hjemmeside, hvor du også kan finde en vejledning til anmodningen. Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København over tid

Dato Alle jobs som forskere
5. juli 2024 204
4. juli 2024 198
3. juli 2024 197
2. juli 2024 190
1. juli 2024 185
30. juni 2024 185
29. juni 2024 185
28. juni 2024 188
27. juni 2024 185
26. juni 2024 182
25. juni 2024 185
24. juni 2024 173
23. juni 2024 182
22. juni 2024 182
21. juni 2024 182
20. juni 2024 177
19. juni 2024 187
18. juni 2024 173
17. juni 2024 174
16. juni 2024 187
15. juni 2024 194
14. juni 2024 199
13. juni 2024 192
12. juni 2024 199
11. juni 2024 208
10. juni 2024 206
9. juni 2024 207
8. juni 2024 211
7. juni 2024 215
6. juni 2024 217
5. juni 2024 219

Værd at vide når du søger job som forsker i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer