KEA i København søger forskningsassistent (Design)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

På KEA søger vi nu en ny kollega til at understøtte forskning og udvikling inden for vores uddannelser på programområdet Design. Det er et område, som er i stor udvikling, og vi søger derfor en kollega, som er indstillet på at sætte egne og andres faglige, kreative og menneskelige kompetencer i spil med det formål, at styrke KEAs forskningsfaglige kompetencer.

Om stillingen

Du skal bidrage til udvikling og opfølgning af forsknings- og udviklingsaktiviteter på KEAs programområde for Design. Din rolle bliver at understøtte adjunkter, lektorer og docenter med at udvikle, planlægge og koordinere relevante forskningsindsatser i tæt samarbejde med uddannelsescheferne på Design-området.

Du bliver en del af Center for Erhvervssamarbejde, Partnerskaber og Vidensformidling, hvor du vil indgå i et arbejdsfællesskab med andre forskningsassistenter for andre programområder. Det forventes også, at du bruger en stor del af din tid ude på programområdet for at skabe netværk og relationer til underviserne (adjunkter og lektorer). Derudover vil du blive inddraget i tværgående projekter, som på forskellig vis understøtter hele KEAs virke.

Dine hovedopgaver vil inkludere, at:

  • Strukturere arbejdet omkring udformning af projektbeskrivelser i samarbejde med adjunkter, lektorer og docenter.
  • Bidrage til forskningsarbejdet med kvalitetssikring af processer, dataindsamling og analyser.
  • Facilitere fremdrift og holde snor i deadlines og frister for projekter.
  • Koordinering og formidling af forskningsprojekter og samarbejder med eksterne.
  • Arrangere og facilitere møder og arrangementer.
  • Understøtte portefølje- og projektoverblik for hele Design.

Om dig

Det er afgørende, at du kan arbejde selvstændigt med varierede opgaver, hvor fællesnævneren er ordenssans, systematik og overblik over processer og helheder såvel som detaljer. Det er også vigtigt, at du har stærke relationelle kompetencer og kan møde mennesker ud fra deres behov.

Vi ønsker os en kollega, der formår at samarbejde konstruktivt, er hjælpsom og bidrager til det gode kollegaskab og arbejdsmiljø.

Vi forventer, at du har:

  • En relevant uddannelse på minimum kandidat- eller masterniveau, fx i kandidat i design, kombineret med viden om bæredygtighed, business eller entreprenørskab.
  • Motiveres af at hjælpe og understøtte i tværgående projekter og processer.
  • Indsigt i (forsknings-)formidling via tekst, billeder eller video.
  • Gode dansk- og engelskkundskaber i skrift og tale.
  • Et par års erfaring på arbejdsmarkedet.

Vi tilbyder

Som medarbejder på Københavns Erhvervsakademi (KEA) bliver du en del af et miljø med stor passion for faglighed. En arbejdsplads der er præget af mange forskellige fagligheder, og en fælles stolthed over at være med til at uddanne og forme de kommende generationer.

I Center for Erhvervssamarbejde, Partnerskaber og Vidensformidling er vi 15 medarbejdere, som er optaget af at arbejde med meningsfyldte opgaver, give hinanden et godt arbejdsfællesskab og have en sund balance i vores arbejdsliv. Vi har meget forskellige baggrunde, og vi kan derfor udfordre og udvikle hinanden faglig og menneskeligt. Vi har ofte travlt, men vi formår at prioritere det grundige arbejde, hvor vi også har tid til fordybelse og udviklende samtaler med hinanden.

KEA Design, hvor du også vil få din gang, er et kreativt og dynamisk miljø med ca. 45 undervisere og to uddannelseschefer. KEA Design udbyder to erhvervsakademi-uddannelser: Designteknolog-uddannelsen med studieretningerne Sustainable Fashion Tech, Fashion Management og Marketing & Communication Design, samt en uddannelse i Entreprenørskab & Design. Disse kan følges op med en top-op i Design & Business (professionsbachelor) med studieretningerne Sustainable Fashion Tech, Fashion Management eller Creative Branding. Desuden har KEA Design en professionsbacheloruddannelse i Smykker, Teknologi & Business.

Er du klar til nye udfordringer?

Ansøgningsfrist: 11. februar 2024.

Ansøgningen vedlægges CV, uddannelsesbevis og andet relevant dokumentation. Vi forventer at holde samtaler i perioden 20. til 22. februar.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Center for Erhvervssamarbejde, Partnerskaber og Vidensformidling, Frej Sorento Dichmann på telefon 20 27 98 31 eller mail: [email protected] eller docent i design, Eva Brandt på telefon 26 21 28 23 eller mail [email protected].

Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2024 eller efter nærmere aftale. Det er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer.
Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Frist:11-02-2024

Kontaktperson: Frej Sorento Dichmann Chef for Center for Erhvervssamarbejde, Patnerskaber og Videnformidling +4520279831 [email protected]

Jobområde: Undervisning og forskning

Stillingstype: Fuldtid

Kilde: Dansk Mode & Textil


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København over tid

Dato Alle jobs som forskere
6. juli 2024 199
5. juli 2024 204
4. juli 2024 198
3. juli 2024 197
2. juli 2024 190
1. juli 2024 185
30. juni 2024 185
29. juni 2024 185
28. juni 2024 188
27. juni 2024 185
26. juni 2024 182
25. juni 2024 185
24. juni 2024 173
23. juni 2024 182
22. juni 2024 182
21. juni 2024 182
20. juni 2024 177
19. juni 2024 187
18. juni 2024 173
17. juni 2024 174
16. juni 2024 187
15. juni 2024 194
14. juni 2024 199
13. juni 2024 192
12. juni 2024 199
11. juni 2024 208
10. juni 2024 206
9. juni 2024 207
8. juni 2024 211
7. juni 2024 215
6. juni 2024 217

Værd at vide når du søger job som forsker i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer