Forskningstekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Har du erfaring med elektriske installationer, styr på sikkerhed og lyst til at være med til at løse fremtidens løsninger for den grønne omstilling? Så har vi måske en stilling til dig.

Vi søger en dygtig og erfaren tekniker, der skal indgå i et tæt samarbejde med forskere, kollegaer og studerende og som vil trives med forskellige opgaver i et spændende fagligt miljø.

Verdensklasse laboratorier - med el som omdrejning
Du kan lide at arbejde med installationer og løsninger på et højt fagligt niveau indenfor f.eks. effektelektronik, højspændingsteknik, installationsteknik og e-mobility.

Derudover er du:
  • Stærk i el-sikkerhed og kan guide og vejlede andre i forhold til adfærd i laboratorierne.
  • Kan stå for de obligatoriske sikkerhedsprocedurer, som alle brugere af PowerLabDK skal gennemføre.
  • Trives med at rådgive og give faglig sparring på løsninger på testopstillinger og forsøg i laboratoriet til forskere og studerende
  • Kan udarbejde mindre rapporteringer hvad angår vedligehold, drift og udvikling af laboratoriet
  • Tager ansvar for at opretholde systematik og får ansvaret for vores system for bookning og vedligehold af laboratoriet.
  • Trives i et dynamisk miljø med høje ambitioner og hvor mange af vores løsninger afprøves for første gang


Herudover vil du tage ansvar for, at der i det daglige arbejde indarbejdes sunde rutiner hvad angår orden og struktur samt overholdelse af gældende lovgivning inden for el-installationer, el-arbejder samt sikkerhed (DS/EN 50110).

Praktisk erfaring med el-systemer
Jobbet kræver, at du har en baggrund som el-installatør eller elektriker og kan stå inde for følgende kompetencer:
  • Bred erfaring med elektroteknik, elektronik, maskiner og materialer
  • Planlægning, koordinering og vurdering egne andres ressourcer i forhold til pågældende opgave
  • Er god til kommunikation og formidling - og har ikke et problem med at tale engelsk med brugerne af laboratoriet
  • Kan arbejde selvstændigt, men også være en team-player
  • Du får en bred kontaktflade internt på instituttet, så vi forventer, at du er serviceminded og god til at samarbejde.
  • Du er fleksibel, i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye emner, arbejder selvstændigt og struktureret og er interesseret i at bidrage til udviklingen
  • Du har begge ben på jorden, sund fornuft og fokuserer på løsninger.


Din nye arbejdsplads
Vi har faciliteter i verdensklasse til brug for både undervisning, forskning og innovation. På energiområdet er der en række faciliteter tilknyttet PowerLabDK, som har fokus på udvikling af fremtidens energiløsninger, som fx elbiler, batteriteknologi, vindmøllekomponenter, højspændingsudstyr og nye intelligente elforbrugsenheder. Laboratorierne udgør en af verdens mest avancerede faciliteter til forsøg med el og energi. Se www.powerlab.dk for yderligere information. http://www.powerlab.dk

Du vil indgå i en nyoprettet afdeling med over 20 medarbejdere, hvor alle vores laboratorie- og projektudviklingsfolk på tværs af DTU Elektros mange spændende arbejdsområder er samlet.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til AC-overenskomsten, håndværkere i staten eller anden relevant overenskomst. Stillingen er en fuldtidsstilling og med tiltrædelse 1. oktober 2021 eller før, hvis muligt.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 9. august 2021. Søg stillingen online på www.job.dtu.dk. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. http://www.job.dtu.dk

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Per Munch Jakobsen 23 65 22 14 [email protected] (uge 28) eller Frida Frost, 21 27 04 44, [email protected] (uge 31).

Læs mere om DTU Elektro på www.elektro.dtu.dk/ og om PowerLabDK på http://www.powerlab.dk.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Elektro uddanner studerende inden for elektroteknologi. Vi tilbyder uddannelser på diplom-, bachelor-, master- og Ph.d.-niveau og deltager i internationale fællesuddannelser. Vi udfører banebrydende forskning inden for antenne- og mikrobølgeteknologi, robotteknik, effektelektronik, akustik, elektroakustik, el og energi. Vores institut har mere end 200 medarbejdere.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Kongens Lyngby
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

  • Principal Scientist for process development

    Would you like to work in a dedicated team responsible for development of allergen extract manufacturing processes? Do you like to design laboratory studies and help carry them out in close collabo..
    • Forsker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Postdocs in Anaerobic Microbial Consortia - DTU Ch...

    The Department of Chemical and Biochemical Engineering (DTU Chemical Engineering) invites applications for few positions as Post Doctoral Fellow to be hired for a European Research Council (ERC) fu..
    • Forsker
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Scientist for instrument qualifications in Laborat...

    Are you a young Scientist with for flair for IT systems and analytical instruments, curious to learn how to qualify analytical instruments and implement the new robotic solutions? ALK is a glob..
    • Forsker
    • Hørsholm
    Få mere info
  • LEAP scientist

    Do you have the flair for using data to drive innovation in food science?Are you passionate about using your scientific expertise in using data to drive innovation and sustainability in the globa..
    • Forsker
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som forskere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1