Akademiker med højt drive til kvalificering af udstyr i Manufacturing Development - OFP

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

  • Manufacturing
  • Måløv

Brænder du for teknik og udstyr, og har du lyst til nye faglige udfordringer indenfor tablet-formulering og produktion? Hvis ja, vil denne stilling give dig høj arbejdsglæde i et team bestående af fantastiske kolleger.

I Oral Finished Products (OFP) satte vi os for flere år tilbage det ambitiøse mål at være først på markedet med en tablet indeholdende et GLP-1 baseret lægemiddelstof. En fantastisk bedrift, der netop er lykkedes, da produktet har fået godkendelse på det amerikanske marked. Nu skal vi videreudvikle vores produktionskapacitet og sikre løbende leverance til markedet.

Du har nu muligheden for at komme med på denne spændende og banebrydende rejse, der giver helt nye muligheder for diabetesbehandling. Jobbet tilbyder at arbejde løsningsorienteret, få viden om nyt udstyr og have indflydelse på fremtidens tablet-produktion hos Novo Nordisk.

Stillingen er tidsbegrænset til 24 måneder.

Om afdelingen

I OFP er vi stødt voksende og på nuværende tidspunkt er vi omtrent 400 engagerede kolleger i Måløv. Vi lykkedes i fællesskab og stræber efter at være på forkant med udviklingen inden for bl.a. teknologi, systemer og processer.

Manufacturing Development består af ca. 73 medarbejdere fordelt på 5 teams. Afdelingens formål er leverancer relateret til de sene kliniske faser, herunder kvalificering af udstyr, udvikling og validering af produktionsprocessen samt pilotproduktion i GMP-miljø.

Afdelingen har endvidere til ansvar at bidrage med dokumentation til registreringsansøgningen hos myndighederne.

I OFP gør vi en stor indsats for, at du som ny medarbejder vil få den bedst mulige start i dit nye job. De første dage vil du derfor tilbringe med andre nye medarbejdere, hvor I i fællesskab vil gennemgå et spændende introforløb. Områdechefen vil byde jer velkommen, og en kollega fra dit eget team vil agere som mentor og gennemgå din individuelle træningsplan.

Jobbet

Som kvalificeringsmedarbejder vil du få ansvaret for kvalificering af procesudstyr til tablet-produktion - f.eks. blandere, tabletmaskine og IPC udstyr. Du kan forvente at skulle løse både praktiske og dokumentationsmæssige kvalificeringsopgaver herunder udarbejdelse af ændringssager og instruktioner. Endvidere vil du få mulighed, for at udvikle dig i rollen som udstyrsansvarlig.

Du har et solidt GMP-mindset og arbejder gerne efter LEAN principper. Du har et godt overblik, trives med at være der hvor tingene sker, og du sætter en ære i at samarbejde med flere forskellige medarbejdergrupper så som operatører, teknikere, kemikere, linjeledere samt eksterne samarbejdspartner.

Kvalifikationer

Du har en kandidatgrad fra en naturvidenskabelig-/teknisk uddannelse og kommer gerne med 2-3 års erfaring indenfor den farmaceutiske industri eller lignende. Din erfaring kan omfatte kvalificering af produktionsudstyr eller drift af anlæg. Det vil være et plus, hvis du har en naturlig interesse for teknik og samtidig trives med et højt niveau af dokumentationskrav.

Som person foretrækker du at arbejde i et dynamisk miljø og formår at træffe beslutninger som ikke kompromitterer kvalitet eller arbejdsmiljø. Du tager ansvar for dine opgaver og fører dem til dørs med sans for detaljen. Når du har brug for input og viden, opsøger du det selv, og du deler rundhåndet ud af dine egne erfaringer. Ligesom os tror du på, at resultater bedst opnås via et stærkt team-work og et inspirerende arbejdsmiljø.

Om Oral Finished Products i Novo Nordisk

I 2004 startede en ambitiøs og banebrydende rejse mod at blive verdens første medicinalvirksomhed, der leverer GLP-1 baserede tabletter til markedet. Her mange år efter er vi tæt på målet, der vil betyde at millioner af patienter med type 2 diabetes i fremtiden vil have et oralt alternativ til injicérbare præparater. Et resultatet af dygtige, innovative og engagerede medarbejderes indsats, som alle er stolte af at bruge deres dedikation til at sætte helt nye standarder inden for diabetes-behandling. Kom med ombord på vores rejse – her er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Kontakt

For yderligere informationer venligst kontakt Jimmie Slott Madsen på +45 30 79 59 92.

Deadline

15. December 2019

Da vi forventer at afslutte ansættelsen i indeværende måned, er der planlagt en fast proces for det videre rekrutteringsforløb. Vi læser således løbende CV/ansøgning, og bliver man udvalgt til næste step, vil man som kandidat modtage et link til en brugervenlig platform, hvor man i videoformat skal besvare et par spørgsmål fra ansættende leder (links til dette sendes løbende og frist for videobesvarelsen vil være 16.december kl. 23.00). Bliver man herfra udvalgt til samtale, kan man forvente, at disse vil blive afholdt torsdag d. 19.december.

Et godt råd er derfor – send ansøgning hurtigst muligt. Vi står klar og glæder os til at læse den.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Måløv
  • Søndag den 15. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Måløv over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0