Akademiker til stabilitet for drug product i Manufacturing Development for tabletproduk...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

  • Manufacturing
  • Måløv

Vil du med på en rejse, der sætter nye standarder for diabetesbehandling? Bliver du motiveret af udfordringer indenfor holdbarhedsstudier af tabletter? Så er du muligvis vores nye kollega, der vil bidrage til den fortsatte optimering af drug product support og fejlfri godkendelse af myndighederne i vores afdeling, Manufacturing Development i Måløv.

I Oral Finished Products (OFP) har vi været på en banebrydende udvikling, som har medført, at vores tablet indeholdende GLP-1 er blevet godkendt på blandt andet det amerikanske og europæiske marked. Vi er de første på markedet til at levere dette, og vi har store forventer til fremtiden.

Vi søger både til faste og midlertidige kontrakter.

Om afdelingen

OFP er organisatorisk placeret i Product Supply (produktionen), der globalt set beskæftiger ca. 14.000 af Novo Nordisks mere end 43.000 ansatte. I OFP er vi stødt voksende og på nuværende tidspunkt er vi omtrent 475 engagerede kolleger i Måløv. Vi lykkes i fællesskab og stræber efter at være på forkant med udviklingen inden for bl.a. teknologi, systemer og processer.

Stillingerne er placeret i Manufacturing Development, som består af ca. 70 medarbejdere fordelt i 5 teams. Afdelingens hovedformål er support af vores produktionsafdeling samt optimering og opskalering af produktionsprocesser, kvalificering og validering af udstyr samt produktion af tabletter til kliniske studier i fase 3. Vi søger kolleger, der har lyst til at arbejde i en afdeling i rivende udvikling med højt tempo og dedikerede medarbejdere.

I OFP gør vi en stor indsats for, at du som ny medarbejder vil få den bedst mulige start i dit nye job. De første dage vil du derfor tilbringe med andre nye medarbejdere, hvor I i fællesskab vil gennemgå et spændende introforløb. Områdechefen vil byde jer velkommen, og kolleger fra dit eget team vil agere som mentorer og gennemgå din individuelle træningsplan. Vi ved hvor vigtigt det er, og vi glæder os til at møde dig.

Jobbet

Vi søger akademikere til stabilitet på drug product, som vil være ansvarlig for aktiviteter med primært fokus på planlægning, opstart, og at trende på prøver under stabilitetsstudier samt afrapportering af stabilitetsdata. Da vi håndterer mange forskellige opgaver i afdelingen, vil det omhandle både udviklings- og GMP stabilitet på granulat og tabletter.

En del af jobbet bliver at planlægge studierne ud fra en overordnet projektplan og sat i et optimalt flow på tværs af teamet, afdelingen og OFP.

Du vil blive en del af ’Project and Stability’-teamet, hvor du sammen med andre akademikere og teknikere skal sikre stabilitets leverancerne til både fase 3, markedsproduktion samt udarbejde filingsdokumentation til myndighederne. Derudover vil du også være med til at udarbejde og drive forbedringsforslag samt løse de udfordringer, der måtte opstå undervejs. Jobbet indebærer en tæt dialog med vores stakeholdere i QC, QA, RA samt i projektorganisationen. Da vi udvider med flere produktions sites, forventes det desuden, at du kan bidrage til implementering af nye support processer på tværs af flere sites.

Kvalifikationer

Du har en bachelor- eller kandidatgrad indenfor farmaci, kemi, civil ingeniør eller lign. og har solid erfaring med stabilitet, protokol- og rapportskrivning, systematisk problemløsning og planlægning - gerne fra farma. Gode kommunikationsevner er en forudsætning i denne stilling, og det forventes du taler/skriver dansk og engelsk ubesværet.

Som person foretrækker du at arbejde i et dynamisk miljø og formår at træffe hurtige beslutninger uden at kompromittere kvalitet eller aftalte leverancer. Du er struktureret, målrettet, har et godt overblik og trives både som en del af et team og som selvstændig driver af opgaver. Derudover har du et solidt GMP-mind-set, er forandringsklar, vant til at håndtere flere sager på samme tid samt at søge løsninger indenfor de givne rammer.

Gode samarbejdsevner er ligeledes afgørende i denne stilling, da du har tæt dialog med forskellige medarbejdergrupper så som teknikere, kemikere og ledere samt fagpersoner på tværs af organisationen.

Om Oral Finished Products i Novo Nordisk

I 2004 startede en ambitiøs og banebrydende rejse mod at blive verdens første medicinalvirksomhed, der leverer GLP-1 baserede-tabletter til markedet. Her mange år efter er vi så langt, at patienter med type 2 diabetes vil have et oralt alternativ (tabletform) til injicérbare præparater. Et resultatet af dygtige, innovative og engagerede medarbejders indsats, som alle er stolte af at bruge deres dedikation til at sætte helt nye standarder inden for diabetes-behandling. Kom med ombord på vores rejse – her er mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Kontakt

For yderligere informationer venligst kontakt ansættede leder Tenna Aggerholm Møller + 45 3079 9918 eller eller Hanne Korsgaard +45 30755643.

Deadline

05.juli 2020 – ansøgninger behandles løbende så send gerne hurtigst muligt.

Skriv desuden i din motiverede ansøgning, om du kun vil tages i betragtning til de faste stillinger, eller om du også er interesseret i de midlertidige.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Måløv

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Måløv over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0