Akademiker med ansvar for miljømonitorering til produktionen i Oral Finished Products

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

  • Manufacturing
  • Måløv

Novo Nordisk har bygget en ny oral launch plant i Måløv, som skal forsyne markedet med tabletter til behandling af diabetes type-2. Faciliteten er færdigkvalificeret og har produceret til det amerikanske marked siden sommer 2019. Launch til flere lande ligger lige om hjørnet og for at lykkes med dette ambitiøse projekt, har vi behov for nye dygtige og dedikerede kolleger. Vi håber derfor, at du vil hjælpe os med at få vores nye tabletter ud til endnu flere markeder, til stor gevinst for både patienter og Novo Nordisk. Det italesættes som en gamechanger for diabetesbehandling, og vi er stolte af at være med helt fremme.

Der er i udgangspunktet tale om en tidsbegrænset stilling i 2 år.

Om afdelingen

OFP er organisatorisk placeret i Product Supply (produktionen), der globalt set beskæftiger ca. 14.000 af Novo Nordisk mere end 43.000 ansatte. I OFP er vi stødt voksende og på nuværende tidspunkt er vi mere end 450 engagerede kolleger i Måløv.

Vi har store ambitioner for fremtiden og arbejder hårdt på at få vores nye produkt succesfuldt på markedet. Vi lykkedes i fællesskab og stræber efter at være på forkant med udviklingen inden for bl.a. teknologi, systemer og processer.

I OFP Bulk Production er vi ansvarlige for produktion af tabletter til markedet.

Afdelingen består af ca. 100 medarbejdere, der er beskæftiget med processer som granulering og tablettering. Vi samarbejder tæt med gode kollegaer i Projekterne, Manufacturing Development, Technical Support, QC og QA.

I OFP gør vi en stor indsats for, at du som ny medarbejder vil få den bedst mulige start i dit nye job. De første dage vil du derfor tilbringe med andre nye medarbejdere, hvor I i fællesskab vil gennemgå et spændende introforløb. Områdechefen vil byde jer velkommen, og en kollega fra dit eget team vil agere som mentor og gennemgå din individuelle træningsplan. Vi ved hvor vigtigt det er, og vi glæder os til at møde dig.

Jobbet


Dine ansvarsområder bliver at sikre, at vores miljømonitorering og facility cleaning lever op til myndighedskravene. Dette indebærer ansvaret for at de nødvendige prøveudtagninger bliver gennemført samt at afrapportere analyseresultater med konklusion på kvaliteten. Du kommer til at bidrage med databehandling i PEMS, analyse af data, behandling af hændelser og den endelige afrapportering. Disse aktiviteter er væsentlige aktiviteter i forbindelse med statustildelingen af det producerede produkt.


Du får også en rolle i forhold til reglerne for beklædning i faciliteten, og du skal være med til at sikre at retningslinjer og forventet adfærd for færdsel i en farmaceutisk produktion overholdes. Du sikrer at korrekt beklædning er tilgængelig ved kommunikation med vores eksterne samarbejdspartnere, og følger op på Service Level agreements. Du følger op på rengøringsstandarder og aftaler, og kommer med input til forbedringer baseret på input fra dine stakeholders.

Du kan forvente, at dine opgaver spænder bredt. Din hverdag vil veksle mellem praktisk arbejde i anlægget samt dokumentationsarbejde herunder ændringssager, afvigelser og udarbejdelse af instruktioner med input og sparring fra forskellige kolleger. Du får stor mulighed for at komme med forbedringsforslag i forhold til processer og for at være med til at vurdere potentialet i nye tiltag, samt formidle og implementere forbedringer. Med andre ord vil mange af dine kompetencer komme i spil i dette job.

Kvalifikationer

Du er uddannet akademiker f.eks farmaceut, ingeniør, cand. Scient eller tilsvarende og har lyst til at arbejde med facility, cleaning og miljø i den farmaceutiske industri. Du kan være nyuddannet, men du har kendskab til GMP og flair for at dokumentere i henhold til bestemte regler og rammer. Du er habil bruger af standard IT systemer og kan hurtigt lære nye IT systemer at kende.

Som person har du en analytisk tilgang til dine opgaver, du sætter dig godt ind i emnerne og opgaverne og vurderer, hvad den bedste løsning er. Vi arbejder både med problemløsning her og nu men kigger også ind i fremtidige projekter og planlægger eksekvering af disse. Derfor er det vigtigt, at du arbejder struktureret og planlæggende og sørger for at kommunikere og dele dine planer med dine kollegaer, som skal være med til at eksekvere på planerne.

Om Novo Nordisk

I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

Kontakt


For yderligere informationer venligst kontakt Signe Munkholm Hoeck på +45 3079 3353.

Deadline


Torsdag d. 23. juli 2020

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Måløv

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Måløv over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0