5 undervisere inden for finans

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole søger 5 undervisere til vores finansuddannelser.

Finansuddannelserne er forankret i afdelingen Finans og Administration, som omfatter Professionsbachelor i Finans, Finansøkonom, Financial controller, Professionsbachelor i Økonomi og IT samt Professionsbachelor i Offentlig administration. Vi er 900 studerende, 35 faste medarbejdere og et antal timelærere i afdelingen.

Vi udvider med flere hold på vores eksisterende uddannelser og starter en ny uddannelse Professionsbachelor i Økonomi og IT. Derfor søger vi undervisere med kompetencer inden for fagområderne:

  • Finansiel rådgivning og Privatøkonomi
  • Erhvervsjura
  • Erhvervsøkonomi og Regnskabsanalyse
  • Samfundsøkonomi og Statistik
  • Salg og Marketing
  • Organisation og Kulturforståelse
  • Kommunikation

Din uddannelsesbaggrund er erhvervsøkonomisk, juridisk eller samfundsøkonomisk, fx cand. merc. jur., cand. jur., cand. merc. aud., cand. oecon. e.l. Det er en fordel, hvis du har undervisningserfaring (lektor), gerne på engelsk, erfaring indenfor relevant anvendt forskning (Ph.D.) og/eller erhvervserfaring fra fx bank, revision eller fra en privat virksomhed.

Du skal have stærke relationelle kompetencer, kunne kommunikere tydeligt og samarbejde med studerende og kollegaer, kunne evne at sætte den studerendes læring i højsædet og kontinuerligt indtænke og inddrage vores aftagervirksomheder og deres behov i undervisningen.

Ansættelse

Vi tilbyder et spændende og fleksibelt job med muligheder for faglig udvikling, hvor mødet med andre mennesker er i centrum.

Du vil blive ansat 1. august og stillingerne er på fuld tid, svarende til 37 timer i gennemsnit pr. uge. Dit primære ansættelsessted vil være i Odense, men du vil også kunne komme til at arbejde på andre lokationer i UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Du vil referere til uddannelseschefen og uddannelseslederen på Finans og Administration.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst for Akademikere i staten mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation samt bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Stillingen er omfattet af principperne om Ny Løn.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, jvf. bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Et adjunktforløb er på maksimalt 4 år

Er du lektorbedømt i henhold til Professionshøjskolernes stillingsstruktur fra 2013, sker ansættelsen som lektor.

Vil du vide mere

Har du brug for yderligere informationer er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Peter Frederiksen, [email protected] / 5141 1207 og uddannelsesleder Bo Stærke Jensen [email protected] / 3142 3201.

På grund situationen med COVID-19 i Danmark, er det usikkert, hvornår vi kan afholde samtaler, vi forventer som minimum at holde samtaler virtuelt i uge 23 og 24.

Ansøgning

Kan du genkende dig i ovenstående beskrivelse så send din ansøgning og CV via vores rekrutteringssystem på ucl.dk/om-os#ledige+stillinger senest den 20. maj 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Odense C
  • Onsdag den 20. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som forskere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1