Research Manager i enten Odense, Århus eller København.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Research Manager til Research afdelingen i Odense/Århus/København

Kan du omsætte tal til viden og vil du arbejde for en af Danmarks førende konsulent- og analysevirksomheder, hvor vi hver dag løser spændende opgaver for en bred vifte af virksomheder i såvel Danmark som udlandet? Wilke søger lige nu en ambitiøs Research Manager i enten Odense, Århus eller København.

Du tilbydes hos Wilke:

Wilke er en analyse- og rådgivningsvirksomhed med interessante kunder, højt til loftet og ambitioner for fremtiden. Vi er 50 fastansatte, som fra vores kontorer i København, Odense og Aarhus leverer indsigter til kunder, som vægter brugbare løsninger højt.

Hos Wilke bliver du en del af et alsidigt og udfordrende konsulentmiljø, hvor du har mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt, og så får du muligheden for at arbejde tæt sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, der også forstår at have det sjovt. Hos Wilke praktiserer vi i høj grad frihed under ansvar, og du vil opleve et arbejdsmiljø med fokus på at styrke det kollegiale, faglige og personlige sammenhold.

Som Research Manager spænder opgaverne vidt og opgavernes indhold vil variere fra projekt til projekt. Dit primære ansvar vil bl.a. indebære drift og projektledelse af både kvalitative og kvantitative opgaver. Opgavernes indhold vil derfor variere. Det vil blive dit ansvar, at projekterne gennemføres på optimal vis, og alle deadlines i projektforløbet overholdes. Som Research Manager spiller du en central rolle i organisationen, hvor du ofte er bindeled mellem flere kollegaer på tværs i Wilke.

Dine centrale arbejdsopgaver:

  • Planlægning, opsætning og koordinering af dataindsamling – kvalitativ og kvantitativ
  • Kodning og sampling i Confirmit
  • Styring af dataindsamling
  • Projektledelse og ressourcestyring undervejs i projektforløbet
  • Databehandling i Q, SPSS og Excel

Din baggrund:

Din faglige baggrund kan være alsidig, og vejen til jobbet kan være mange. Vi ser gerne, at du har erfaring med at arbejde med data, gerne inden for markedsanalyse og har en relevant uddannelse som cand.merc, negot. eller tilsvarende.

Du er superbruger af:

  • SPSS
  • Excel

Det er desuden et stort plus, hvis du tidligere har beskæftiget dig med Confirmit el. Q og derved har kendskab til dette.

Vi forventer, at du er engageret, drevet af et højt ambitionsniveau samt, at du til stadighed ønsker at gøre en forskel i forhold til både kunder og kolleger. Du udviser en høj grad af selvstændighed, og det er en afgørende forudsætning, at du kan håndtere og skabe overblik over mange forskelligartede projekter på én gang. Du kan prioritere dine opgaver, får afsluttet dine opgaver til tiden og har altid øje for kvalitet.

Du er udadvendt, har gode kommunikationsevner, både i skrift og tale, og du er indforstået med at indgå i teams med højt fagligt niveau, og hvor vidensdeling og sparring er en del af projektforløbet.

Vil du være en del af Wilke ?

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensionsordning.

Tiltrædelse senest pr. 1/11-2021. Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Maria Lassen Pedersen på telefon +45 53574320 eller på e-mail: [email protected]

Stillingen ansøges nedenfor

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Odense C
  • Fredag den 01. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som forskere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1