Lektorat i audiologopædi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Ved Institut for Sprog og Kommunikation er en stilling som lektor i audiologopædi ledig til besættelse pr. 15. august 2020 eller snarest derefter.

Kvalifikationsniveauet for lektorer skal svare til det niveau, der kan opnås på grundlag af ansættelse som adjunkt, men vil også kunne opnås på anden måde.

Det forudsættes, at ansøgere har dokumenteret relevant videnskabelig produktion på internationalt niveau såvel som dokumenterede, relevante undervisningsmæssige kvalifikationer og undervisningserfaring. Ansøgere skal vedlægge vurdering af undervisningsmæssige kvalifikationer.

Ansøgere skal kunne dokumentere forskning inden for fagområdet audiologopædi inden for voksenområdet med særlig vægt på høre-, tale-, kommunikations- og/eller kognitive vanskeligheder Der lægges vægt på, at ansøgere aktivt vil kunne indgå i et eller flere af instituttets forskningsmiljøer, og ansøgere skal gøre rede for, hvordan de vil kunne bidrage til udviklingen af instituttets undervisnings­ og forskningsprofil inden for audiologopædi. Flere oplysninger om Instituttets forskning kan findes her: https://www.sdu.dk/da/om_sdu/institutter_centre/isk/forskning.

Den foretrukne ansøger vil skulle undervise og vejlede studerende på de audiologopædiske BA- og kandidatuddannelser. At man behersker dansk er som udgangspunkt ikke et krav, men man skal kunne undervise på dansk indenfor 2 år efter ansættelsesdato.

Det forventes, at den fortrukne ansøger deltager i ansøgninger om eksterne midler, indgår i administrative råd, nævn og udvalg samt samarbejde med eksterne parter og varetager andre opgaver, herunder forskningsformidling og vejledning af ph.d.’ere.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til institutleder Sharon Millar, tlf. 65502127, email [email protected]

Ansøgning, løn og ansættelsesforhold mv.

Ansættelse finder sted efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC, Cirkulære om overenskomst for Akademikere i staten 2019
Såfremt ansøgeren ikke har dokumenteret undervisningserfaring svarende til adjunktniveau sker ansættelsen på prøve i 1½ år.

Ansøgningen skal indeholde:

    Ansøgning CV Eksamensbeviser Undervisningsportefølje (se nærmere nedenfor) Publikationsliste med angivelse af de publikationer der vedhæftes Op til 6 af de mest relevante værker. Der vedhæftes en pdf-fil for hver enkelt publikation. Hvis der er medforfattere til en publikation, skal der vedlægges medforfattererklæring som en del af den pågældende pdf-fil

Ansøgning og alle bilag skal være på dansk, engelsk eller et af de skandinaviske sprog. Kopi af originale eksamensbeviser bedes medsendt.

Ved ansøgning om lektorat skal vedhæftes undervisningsportfølje som dokumentation for undervisnings- og vejledningsmæssige kvalifikationer - se vejledning her.

Du bedes venligst være opmærksom på, at vi kun modtager pdf-filer og ikke zip-filer, jpg eller andre billedfiler. Den enkelte fil må ikke være over 10 MB. Såfremt du har mere end en fil til hvert felt, skal du kombinere pdf-filerne til en samlet fil inden du uploader, da hvert enkelt felt kun kan håndtere en fil. Alle pdf-filer skal være ulåste og tillade binding og må ikke være password beskyttede.

Ansøgningen vil blive bedømt af et sagkyndigt udvalg. Når bedømmelsesudvalget har afgivet sin vurdering, modtager ansøgeren den del af evalueringen, der vedrører ham/hende. Materialet vil herefter blive videresendt til institutlederen, som skal samle et ansættelsesudvalg.

Der vil som led i den samlede vurdering af ansøgerens kvalifikationer kunne indgå en samtale.

Hvis ansøgningen ikke indeholder det påkrævede materiale, kan Fakultetet afvise ansøgningen uden yderligere varsel. Ansøgninger modtaget efter deadline vil ikke blive vurderet.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Odense M
  • Mandag den 17. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 4
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2