Adjunkt/lektor til forskning og undervisning inden for STEM-området

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Afdelingen for Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole søger en adjunkt/lektor med erfaring i projektstyring og forskningsformidling inden for STEM-området til ansættelse pr. 1. juni 2020 evt. tidligere.

I afdelingen for Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund søger vi en adjunkt/lektor, som skal være en central medarbejder i forskningsindsatsen inden for STEM-området. Medarbejderen skal samtidig kunne bidrage med undervisning på læreruddannelsen inden for STEM. Det er desuden væsentligt, at medarbejderen kan bidrage til et inspirerende samarbejdsmiljø.

STEM er et strategisk indsatsområde for UCL. Her forventes det at medarbejderen tager del i forsknings- og udviklingsprojekter i relation til Laboratorium for Sammenhængende Uddannelse og Læring (LSUL).

LSUL er et strategisk forskningssamarbejde mellem UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, UC Syd og Syddansk Universitet med det formål at udvikle og kvalificere en sammenhængende læring og undervisning i matematik og naturfagene fra dagtilbud til videregående uddannelser. Forskningsprogrammet er en del af Afdelingen for Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund, der er karakteriseret ved at koble empirisk forskning og anvendelse af Mixed Methods med didaktisk refleksion og teoriudvikling. Du vil komme til at indgå i et stærkt forskningsteam med medarbejdere fra både professionshøjskole og universitet, der samarbejder om at øge kvaliteten i de pædagogiske og samfundsfaglige professionsuddannelser og professionernes praksis.

Dine opgaver og ansvarsområder bliver

  • At administrere daglig ledelse af projekter inden for STEM området.
  • At tage ansvar for forskningsformidling, vidensomsætning og videnspredning i relation til STEM.
  • At bidrage til at designe og understøtte forsknings- og udviklingsprojekter og skaffe ekstern finansiering til disse.
  • At fremme den videnskabelige publicering i UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og bidrage til formidlingen til aftagere samt andre interessenter.
  • At bidrage til at videreudvikle STEM profillinjen på læreruddannelsen.
  • At være koordinator på STEM profillinjen på lærereuddannelsen og derved fungere som bindeled mellem organisation, undervisere og studerende.
  • At varetage undervisning, sparring og kommunikationsopgaver i forhold til kolleger og studerende.

Din baggrund og erfaring

  • Ph.d.-grad i et relevant felt og publikationserfaring.
  • Kvalifikationer til at indgå i forskning omkring STEM undervisning i dagtilbud og på skoleområdet.
  • Erfaring med styring og administration af større forsknings- og udviklingsprojekter med mange aktører i relation til STEM.
  • Erfaring fra projekter med mange praksispartnere.
  • Indsigt i og erfaring med strategisk kommunikation og forskningsformidling.
  • Erfaring med deltagelse i fagligt relevante netværk.
  • Personlige kvalifikationer som miljøskabende holdspiller.

Ansættelse

Din stilling vil være delt mellem forskning og uddannelse i Området for Pædagogik og Samfund, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Ansættelsen sker pr 1. juni 2020 evt. tidligere. Dit primære ansættelsessted vil være i Odense, men opgaver på andre af UCL’s lokationer kan komme på tale.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC) samt Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb jf. Bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Vil du vide mere?

Nærmere oplysninger om stillingen kan du få ved docent Morten Rask Petersen på mail [email protected] eller på telefon 40 15 74 21. Har du spørgsmål til uddannelsesopgaver er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Dorthe Kingo Thruelsen på mail [email protected] eller telefon 30 91 47 53.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV, publikationsliste, en udvalgt forskningsartikel og andre relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem senest den 15. april 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Odense M
  • Onsdag den 15. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 4
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2