Adjunkt/lektor til forskning og undervisning i læremidler og teknologi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Nationalt Videncenter for Læremidler, Læremiddel.dk, med hovedsæde ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, søger pr. 1. juni evt. tidligere en adjunkt/lektor med ph.d., der kan indgå i videncenterets forskningsprojekter, varetage undervisning på læreruddannelsen og øvrige aktiviteter.

Læremiddel.dk er et nationalt videncenter, der har til formål at udvikle og formidle viden om læremidlers betydning for læring og undervisning. Læremiddel.dk er et partnerskab mellem fire professionshøjskoler: UC SYD, Professionshøjskolen Absalon, Professionshøjskolen UCN og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Læremiddel.dk forsker og formidler viden inden for læremidler, didaktik og teknologi. Vi står i spidsen for en række større forsknings- og udviklingsprojekter, som involverer teknologiske, didaktiske og organisatoriske interventioner. Vi udvikler, evaluerer og teoretiserer over læremidler og designer interventioner og evaluerer dem i praksis med henblik på udvikling af undervisning og skoler. Vi arbejder med mangfoldige metodologiske og metodiske tilgange. Derudover lægger vi vægt på tæt samarbejde og faglige fællesskaber, og du vil indgå i et kreativt og dynamisk miljø, der har kontakt til bl.a. danske og internationale forskningsfællesskaber, forlag, læremiddelproducenter – og ikke mindst skolen.

Stillingen indebærer også deltagelse i et dynamisk fagligt miljø ved Læreruddannelsen på Fyn, som inklusive de netbaserede dele består af 45 uddannelsesfaglige medarbejdere, som bidrager til et godt studiemiljø for ca. 1100 studerende.

Dine opgaver vil omfatte:

  • At udvikle og forske i og omkring digitale og analoge teknologier i didaktisk sammenhæng.
    Herunder:
  • At bidrage til begrebs- og teoriudvikling om læremidler, samt forskningskortlægninger, analyser og vurdering af læremidler
  • Design af læremidler/didaktiske designs i relation til læremidler
  • Forskning i brug og virkning af læremidler, herunder videobaseret observation, interviews og virkningsevalueringer eller effektmålinger
  • En styrkelse af læremiddelprofilen i grunduddannelsen på UCL gennem undervisning og formidling samt formidling til praksisfeltet
  • Fundraising og projektdesign

Din baggrund og erfaring

Du har en Ph.d.-grad og du kan have forskningserfaring inden en eller flere af ovenstående funktioner. Vi er særligt interesserede i ansøgere, som har erfaring med eller er nysgerrige på en didaktisk tilgang til anvendelsesorienteret undervisnings- og skoleforskning, kvantitative og kvalitative metoder og interesse i teknologi og læremidler. Vi leder efter ansøgere som kan arbejde selvstændigt og omhyggeligt.

Som medarbejder vil du desuden være med til at udvikle vores netværk i Skandinavien og internationalt.

Ansættelse

Din stilling vil være delt mellem forskning og uddannelse i Området for Pædagogik og Samfund, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Ansættelse ønskes pr. 1. juni evt. tidligere. Dit primære ansættelsessted vil være i Odense, men opgaver på andre af UCL’s lokationer kan komme på tale.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation (AC) samt Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb jf. Bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Vil du vide mere?

Samtaler finder sted medio april. Ved samtalen skal du forholde dig til en case, som du vil modtage før samtalen.

Du er velkommen til at kontakte Stig Toke Gissel, leder af Læremiddel.dk, på [email protected], hvis du er i tvivl om noget vedr. forskningsopgaver i opslaget. Ved spørgsmål til uddannelsesopgaver kan du kontakte uddannelsesleder Dorthe Kingo Thruelsen, [email protected], mobil 30 91 47 53.

Du kan læse mere om Læremiddel.dk på www.laeremiddel.dk og UCL på www.ucl.dk.

Ansøgning

Kan du genkende dig i ovenstående beskrivelser, så send en ansøgning via vores rekrutteringssystem på www.ucl.dk/job.

Ansøgningsfristen er mandag den 15. april 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Odense M
  • Onsdag den 15. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 4
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2