Post doc/Lektor i sygepleje søges til Medicinsk afdeling, SUH Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Post doc/Lektor i sygepleje søges til Medicinsk afdeling, SUH Roskilde

Medicinsk Afdeling, SUH Roskilde opslår stillingen som led i at opruste det forskningsmæssige område og indeholder forsknings-, udvikling, vejlednings- og undervisningsopgaver. Stillingens centrale omdrejningspunkt er sygeplejefaglig forskning og udvikling, indenfor det medicinske speciale. Forskningen er mono- og tværfaglig og har særligt fokus på inddragelse af patienter og pårørende, evidensbaseret praksisudvikling og personcentreret praksis. Afdelingens forskningsfokus er således i god tråd med Sjællands Universitetshospitals Vision, mål og strategier for sygeplejen.

Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset i 9 måneder, hvor der forventes udarbejdelse af forskningsprogram i Medicinsk Afdeling, SUH Roskilde.

Om Medicinsk Afdeling:

Medicinsk afdeling, SUH Roskilde har regionsfunktion inden for lungemedicin, infektionsmedicin og nefrologi. Det betyder, at afdelingen modtager patienter fra hele regionen med sjældne og komplicerede forløb inden for de tre specialer. Afdelingen varetager herudover diagnostik og behandling af akutte og kroniske lidelser på hovedfunktionsniveau inden for alle tre specialer.

Der sker en løbende udvikling indenfor specialerne både fagligt, forsknings- og aktivitetsmæssigt. For at sikre et højt fagligt og udviklende miljø med høj grad af patientinddragelse arbejder vi målrettet og kontinuerligt med forbedringsarbejde, kvalitet, uddannelse, udvikling og forskning.

Organisatorisk:

Medicinsk afdelingen består af 55 sengepladser fordelt på tre sengeafsnit på hhv. SUH Roskilde og Næstved sygehus, flere ambulatorier i tilknytning til specialerne, samt to dialyseafsnit på henholdsvis SUH, Roskilde og Nykøbing Falster Sygehus.

Den styrende ambition er, at skabe de bedst mulige løsninger for patienten i tråd med SUH’s overordnede strategi ”Patienten er alt”. Det betyder, at patientinddragelse er en del af arbejdet med kvalitet og faglig udvikling. Vi mener, at det er med til at sikre den bedst tænkelige pleje og behandling til patienten.

Sjællands Universitetshospitals forskningspolitik, Region Sjællands Politik for Sundhedsforskning 2019-2022 "Forskning på Forkant", fokuserer på regionens største sundhedsudfordring, som er, at to ud af tre borgere har mindst én kronisk sygdom eller multisygdom, som f.eks. KOL eller diabetes. Regionens forskning skal derfor have fokus på, hvordan borgerne kan få et bedre liv med deres sygdom. Politikken skal også sikre patienter og borgere større indflydelse på den forskning, der udøves. For eksempel skal patienter, pårørende og forskere sammen udvikle forskningsprojekter.

I Medicinsk Afdeling har vi hovedfokus på inddragelse og deltagelse af patienter og pårørende, i et evidensbaseret og personcentret praksisperspektiv. Det afspejles i et højt fagligt og udviklende miljø, hvilket i hverdagen kommer til udtryk ved målrettet arbejde med patient- og pårørendefokus i forbedringsarbejde, kvalitets- og faglig udvikling, uddannelse og forskning.

Forskningsplanen for den kommende Post doc/ lektor vil indgå i afdelingens samlede forskningsstrategi.

Forskningsopgaver

Målet er, at forskningen i sygepleje udspringer af behov i klinisk praksis, hvorfra dens resultater efterfølgende skal implementeres i tæt samarbejde med afdelingens personale og ledere . Afdelingen vægter mono-og tværfaglige nationale og internationale forskningssamarbejder højt. Ansøger skal derfor selvstændigt kunne initiere, varetage og lede forskningsprojekter samt kunne indgå i større forskningssamarbejder, regionalt, nationalt og internationalt.

Undervisning og øvrige opgaver

Den, der ansættes, skal som en del af sin kliniske funktion kunne:

  • Være overordnet ansvarlig for udarbejdelse og udførslen af afdelingens sygeplejefaglige forskningsprogram og strategi
  • Fungere som strategisk sparringspartner for afdelingsledelsen
  • Bidrage til sygeplejefaget med akademisk arbejde i form af produktionen af kvantitativ og kvalitativ forskning, herunder fordybelse i for sygeplejen relevante teorier til brug for studiedesign, udviklingsprojekter, implementering, evaluering og formidling
  • Selvstændigt vejlede og rådgive udviklings-/ og forskningsinteresserede i afdelingen.
  • Undervise, inspirere og vejlede klinisk personale i afdelingen, samt master-, kandidat- og ph.d.-studerende
  • Bidrage til at understøtte og videreudvikle afdelingens mono- og tværfaglige forskningsmiljø
  • Bidrage til fundraising
  • Aktivt understøtte udvikling af en evidensbaseret og personcentreret kultur med særligt fokus på patient og pårørende inddragelse

Forventninger til kvalifikationer

Stillingen ønskes besat af en forsker, som enten har opnået en positiv universitær lektorbedømmelse eller forventes at kunne opnå en sådan inden for de 9 måneders ansættelse. Forskeren skal udarbejde en forskningsplan i medicinsk sygepleje, der har fokus på at undersøge inddragelse af patienter og pårørende i de medicinske patientforløb, fagligheden omkring pleje og behandling af den medicinsk patient samt rekruttering og fastholdelse. Der vil være et særligt fokus på personcentreret praksis og praksisudvikling.

Den, der ansættes, skal herudover være innovativ og initiativrig, samt have gode samarbejds- og formidlingsevner.

Kontakt

Professor og koordinerende forskningsleder IRS-Sjællands Universitetshospital Bibi Hølge-Hazelton, tlf. 27 12 42 86, e-mail: [email protected] eller Chefsygeplejerske ved Medicinsk Afdeling, SUH Roskilde, Stella Sandfeld, tlf. 22 12 65 08, [email protected]

Ansættelsesvilkår

Ansøgningsfrist fredag den 17. juni. Samtaler planlægges afholdt i uge 25.

Ansøgninger skal sendes elektronisk via linket "Søg stilling online" nederst på denne side. Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format. Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 MB.

Ansøgningen skal indeholde (som pdf- eller docx-filer):

  • Motiveret ansøgning
  • Curriculum vitae

Arbejdssted: Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde. Det skal forventes, at der også vil være aktivitet i vores satellit-afsnit på hhv. Næstved Sygehus og Nykøbing Falster Sygehus.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Roskilde
  • Søndag den 19. juni 2022

Lignende jobs

  • Forsker i Roskilde

    Er du drevet af at gøre en forskel for mennesker og vil du gøre det inden for klinisk genetik og bidrage til fremtidens præcisionsmedicin, -diagnostik og -patientbehandling? Har du en baggrund..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info
  • Forsker (studiejob) i Slagelse

    En tidsbegrænset stilling som forskningsassistent/Ph.d.-studerende ved Psykiatrien i [xxxxx] er ledig til besættelse pr. 1.9.2024 i 3 år og 3 mdr. til 30.11.2027. Der søges en kan..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University, Denmark, invites applications for a position as Professor in plant-microbe interactions. The professorship is a full-time and permanent position .
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University, Denmark, offers an attractive career opportunity for promising and skilled researchers. We invite applications for a position as Tenure Track Ass..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som forskere
5. juli 2024 17
4. juli 2024 16
3. juli 2024 16
2. juli 2024 15
1. juli 2024 12
30. juni 2024 15
29. juni 2024 15
28. juni 2024 14
27. juni 2024 16
26. juni 2024 14
25. juni 2024 15
24. juni 2024 18
23. juni 2024 17
22. juni 2024 16
21. juni 2024 15
20. juni 2024 15
19. juni 2024 14
18. juni 2024 12
17. juni 2024 13
16. juni 2024 12
15. juni 2024 12
14. juni 2024 12
13. juni 2024 14
12. juni 2024 14
11. juni 2024 14
10. juni 2024 14
9. juni 2024 15
8. juni 2024 16
7. juni 2024 16
6. juni 2024 16
5. juni 2024 16