Forskningsassistent til Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Silkeborg, Center for Planlagt Kirurgi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

En tidsbegrænset stilling på 11 måneder som forskningsassistent ved Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Silkeborg, Center for Planlagt Kirurgi, er ledig til besættelse pr. 1. december 2020 eller snarrest muligt herefter. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Om stillingen
Som forskningsassistent vil du indgå i teamet omkring et igangværende forskningsprojekt "Animation på tværs" som er initieret af Midtklyngen.

Projektets formål er at øge borgers optag af sundhedsinformation om egen behandling og forløb på tværs af sektorer igennem nyudviklet animationsfilm. Målgruppen i projektet er borgere med lænderygsmerter. Vi forventer at projektet kan skaleres til andre borgergrupper, hvorfor vi også har behov for at evaluere processen for at kunne skabe en generel model til fremtidig brug.

Vi ønsker derfor, at ansætte en forskningsassistent som kan planlægge og forestå en procesevaluering. Procesevalueringen planlægges og gennemføres i samarbejde med den allerede nedsatte projektgruppe og særligt i samarbejde med postdoc og projektleder på "Animation på Tværs" Janni Strøm samt lektor Mette Terp Høybye.

Som forskningsassistent vil du være ansat i Forskningsenheden og derfor være en del af det tværfaglige miljø omkring forskning, kvalitet, udvikling og innovation i Center for Planlagt Kirurgi.

Vi forventer at du:
  • har en relevant kandidatuddannelse som f.eks. Kandidat i Folkesundhedsvidenskab
  • har erfaring med evalueringer af komplekse interventioner og procesevalueringer
  • har erfaring med kvalitativ forskning - fx interviews og observationer
  • kan planlægge, organisere og tilrettelægge egne arbejdsopgaver selvstændigt
  • har gode samarbejdsevner og formår at samarbejde på tværs af faggrupper
  • erfaring med videnskabelig publicering er en fordel

Om Midtklyngen
Det lokale samarbejde om sundhedsaftalerne er organiseret i klynger, hvor de nærliggende kommuner, hospitaler og almen praksis mødes. Midtklyngen er et samarbejde mellem Hospitalsenheden Midt, Silkeborg Kommune, Skive Kommune, Viborg Kommune samt almen praksis.

Om afdelingen/centret
Forskningen i Center for Planlagt Kirurgi er organiseret i centerets forskningsenhed med tværfaglig forskningsledelse. Aktuelt er mere end 30 forskellige forskningsprojekter i gang og centeret publicerer i snit 25 videnskabelige artikler i peer reviewed tidsskrifter pr. år.

Center for Planlagt Kirurgi forsker i optimale måder at tilrettelægge patientforløb. Målet er forløb, der skaber værdi for patienterne, er organisatorisk effektive og sundhedsøkonomisk rentable. Forskning i CPK foregår i tæt samspil med patienter, praktiserende læger, kommuner og virksomheder.

Center for Planlagt Kirurgi blev etableret i forbindelse med Region Midtjyllands omstillingsplan 2011-2012.

Centret er det første af sin slags i landet, hvor en ortopædkirurgisk afdeling og en anæstesiologisk afdeling er lagt sammen med én ledelse, der består af en ledende overlæge i ortopædkirurgi, en ledende overlæge i anæstesiologi samt en oversygeplejerske.

Det er den største enhed inden for planlagt kirurgi i Region Midtjylland.

Se nærmere om centeret her:
Center for Planlagt Kirurgi
Forskningsenheden

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Center for Planlagt Kirurg.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
Post.doc og projektleder på "Animation på tværs"; Janni Strøm på tlf: 41177137
Leder af forskningsenheden; Karen Schmøkel på tlf.: 7841 6029

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisationsID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal sendes elektronisk og være os i hænde senest tirsdag den 13. oktober 2020.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted tirsdag, den 20. oktober 2020.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Silkeborg
  • Tirsdag den 13. oktober 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som forskere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1