Adjunkter/lektorer til VIA Sygeplejerskeuddannelsen på udbudsstedet i Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

På sygeplejerskeuddannelsen i Silkeborg har vi pr. 15 august 2022 ledige stillinger, både som lektor og adjunkt. Vi søger af flere grunde. En kollega stopper med at arbejde, en er rejst til et andet udbud i VIA, der er barselsorlov, og en lang række forsknings- og kompetenceudviklingsaktiviteter.
Vi ønsker at ansætte en lektor i en fast stilling, samt to adjunkter eller lektorer i midlertidige stillinger i perioden 15 aug. 2022 – 30. juni 2023 (svarende til to semestre). Du er velkommen til at byde ind på den faste stilling, selvom du ikke er lektor.
Så er du et engageret, nysgerrigt og positivt menneske, uddannet sygeplejerske med undervisnings- og vejledningserfaring samt relevant videreuddannelse, så hører vi meget gerne fra dig. Du bliver en del af et hold på 19 dedikerede mennesker, som alle brænder for at skabe et givende uddannelsesmiljø, hvor fremtidens sygeplejersker kan forme sig. Højt fagligt niveau, medindflydelse og godt arbejdsmiljø - særligt vores gode kollegaskab, er vigtigt for os. Vi vil gøre os umage med at tage godt imod dig.
Du vil møde undervisnings – og vejledningsopgaver på alle uddannelsens semestre.
Vi ønsker os et bredt ansøgerfelt, som kan byde ind på forskellige temaer, og samtidig kan skabe sammenhæng til sygeplejepraksis. Forskningsmetodologi (herunder innovation og kvalitetsudvikling), udvikling af digital undervisning, det nære sundhedsvæsen, sundhedsteknologi, kommunikation, arbejde med scenarier i simulationslaboratoriet og meget andet. Det er væsentligt, at du i din ansøgning er tydelig med, hvor du står stærkt. Du vil også skulle samarbejde med vores mange praktiksteder – vi er en vekseluddannelse, hvor de studerende er i praktik ca. 40% af tiden.
Der er mulighed for at kigge forbi og høre nærmere om, hvem vi er, og hvad jobbet indeholder onsdag d. 8. juni mellem 15.30 og 16.30. Alternativt er du velkommen til at ringe til uddannelsesleder Marianne Selmer på tlf. 8755 2144.

VIA Sygeplejerskeuddannelsen har i alt 7 udbudssteder og optager mere end 900 studerende årligt. Ca. 110 af disse har studiestart i Silkeborg. Den teoretiske undervisning foregår på Campus Silkeborg, derudover samarbejder vi med kommunale og regionale kliniske uddannelsessteder i en stor del af Midtjylland. Vi har til huse i naturskønne omgivelser, og vores Campus huser i alt 1.200 studerende fra sygeplejerske, lærer- og pædagoguddannelsen (pædagoguddannelsen dog for størsteparten i Ikast). Vi vægter det sociale fællesskab højt.

Vi tilbyder

  • en spændende og krævende stilling i en ambitiøs og dynamisk professionsuddannelse, hvor der er fokus på nytænkning og udvikling
  • god introduktion til din nye jobfunktion, mentorordning og tæt samarbejde med kolleger. Ud over dine konkrete opgaver er det vigtigt for os, at du kender uddannelsen på tværs
  • kolleger som prioriterer kaffepausen som et dagligt samlingspunkt
  • en arbejdsplads hvor samarbejde, trivsel og arbejdsglæde prioriteres højt i hverdagen. Vi vægter dialog og gennemsigtighed højt
  • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, herunder deltagelse i udviklings – og forskningsprojekter.
  • tværgående samarbejde på Campus og i VIA.


Opgaver

Du vil få en bred vifte af opgaver, hvoraf de væsentligste er:
  • at undervise og vejlede sygeplejestuderende i den teoretiske og kliniske del af uddannelsen, herunder simulationslaboratorium
  • at deltage aktivt i samarbejdet med studerende, kollegaer og uddannelsens samarbejdspartnere på de kliniske undervisningssteder
  • at indgå i mono- og tværfaglige undervisningsteams, der skal sikre en høj grad af tværfaglighed, koordinering og kvalitet i uddannelsen
  • mulighed for undervisningsopgaver inden for efter- og videreuddannelsesområdet


Dine kompetencer
  • Du er sygeplejerskeuddannet og har en relevant videreuddannelse på kandidat-, master - eller ph.d.-niveau
  • Du har undervisnings- og vejledererfaring generelt, samt evt. pædagogiske/didaktiske kvalifikationer
  • Du kan undervise i sygeplejefaglige områder og har en innovativ tilgang i forhold til sygeplejeprofessionens udvikling
  • Du har erfaring med forsknings – og udviklingsmetodologi, herunder kvalitetsudvikling
  • Du er IT-kyndig på avanceret brugerniveau og kan anvende IT i undervisningen
  • Du kan rumme en høj kompleksitet og kan arbejde selvstændigt i forhold til de mangeartede opgaver og relationer, du indgår i som underviser
  • Du er holdspiller, og ser dig som en væsentlig og nødvendig medspiller i de sammenhænge du indgår i
  • Du er vant til forandringer og kan ændre planlægning i forhold til arbejdsopgaver
  • Du har eventuelt erfaring med simulationsbaseret undervisning.

Yderligere information
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation.
Ansættelsen er omfattet af Bekendtgørelse om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole nr. 1458 af 24. juli 2021 og bekendtgørelse om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner. nr. 673 af 13. maj 2020.

Link til stillingsstrukturen:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/1458
Link til lektorkvalificeringsbekendtgørelsen:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/673

Lektorer, som er bedømt eller har fået merit efter 2003-stillingsstrukturen, kan vedlægge ansøgningen en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i lektorkvalificeringsbekendtgørelsen.

Hovedarbejdssted er Campus Silkeborg, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.
Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen.
Angiv venligst tydeligt hvilke stillinger du er interesseret i.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 28. juni 2022.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Forsker i Midtjylland

    Forsker søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Forsker
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Forsker i Midtjylland

    Forsker søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Forsker
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Forsker i Tjele

    The Department of Agroecology at Aarhus University, Denmark, invites applications for a position as Professor in Crop Modelling. The professorship is a full-time and permanent position starting on .
    • Forsker
    • Tjele
    Få mere info
  • Forsker i Tjele

    The Department of Agroecology at Aarhus University, Denmark, invites applications for a position as Professor in vadose zone hydrology and soil physics. The professorship is a full-time and permane..
    • Forsker
    • Tjele
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1