Vil du være vores nye ekspert i æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger en erfaren vidensmedarbejder til kontoret Forebyggelse og Medborgerskab.

Lidt om alt det vi tilbyder
Styrelsen for International Rekruttering og Integration er den nationale videns- og rådgivningsaktør i forhold til forebyggelse og håndtering af æresrelaterede konflikter. Dette arbejde er forankret i kontoret Forebyggelse og Medborgerskab, der bl.a. yder rådgivning, tilbyder kurser og temadage samt faciliterer vidensdeling mellem fagpersoner på tværs af kommuner, civilsamfundsaktører og nationale myndigheder. Kontoret varetager endvidere sekretariatsbetjening af den nationale sikkerhedskonsulentordning og koordinationsenheden mod ufrivillige udlandsophold. Siden 2015 har styrelsen været ansvarlig for at implementere en lang række nationale initiativer til forebyggelse af æresrelaterede konflikter. Et arbejde, som skal udvikles og videreføres i de kommende år.

Vi leder nu efter en ny kollega, der kan bidrage til udviklingen af et nyt team, der skal arbejde med at styrke og udvikle det vidensgrundlag, vi baserer vores rådgivning og øvrige formidlingsaktiviteter på.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at indsamle, systematisere og formidle viden, herunder omsætte og gøre forskningsbaseret viden anvendelig for aktører i kommuner og civilsamfund m.fl. Derudover kommer du til at have en tæt tilknytning til kontorets rådgivningsteam, hvor du vil være med til at udvikle og formidle ny viden til kommunale aktører, civilsamfundsaktører og andre myndigheder, der ønsker at styrke arbejdet med at forebygge æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.Endelig vil du også varetage større skriftlige opgaver (analyser, synteser mv.) samt bidrage til den løbende politiske betjening på området.

Vi er kendetegnet ved at være et kontor med høj faglighed præget af medarbejdere, der brænder for fagområdet. Du får ca. 30 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle i vores omgang med hinanden, og vi værdsætter og prioriterer det gode kollegaskab.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. samfundsvidenskab, sociologi, antropologi el.lign., og erfaring fra en stilling ved en forskningsinstitution, f.eks. som forskningsassistent, ph.d. eller anden forskningsrelateret erfaring.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • er en dygtig skriftlig formidler og har erfaring med udarbejdelse af større analyser og undersøgelser
  • har gode samarbejdsevner og en proaktiv tilgang til samarbejdet med kolleger og ledelse
  • har indsigt i et eller flere relevante forskningsområder, f.eks. ift. vold i nære relationer, overgrebsområdet, æresrelaterede konflikter mv.
  • har erfaring med mundtlig formidling til fagprofessionelle via kurser, rådgivning el.lign.

Vi lægger herudover vægt på, at du har:

  • erfaring med at udarbejde videnskortlægninger, herunder kildeindsamling og syntetisering
  • erfaring med at udarbejde kvalitative og kvantitative analyser
  • kendskab til digitale programmer, der understøtter ovenstående, f.eks. NVIVO, kildehenvisningsprogrammer mv.

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte souschef Camilla M. Kronborg på telefonnummer 72 14 28 35 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest fredag den 13. august 2021, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 33. Der vil være en faglig test forud for samtalen.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Valby
  • Fredag den 13. august 2021

Lignende jobs

  • Forsker i København

    Bliv Researcher i Danmarks største netværksvirksomhed Skal du have have et sabbatår og kunne du tænke dig at arbejde i et ungt og ambitiøst team hos Da..
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker i København

    Forsker søges til organisation/virksomhed i København
    • Forsker
    • København
    Få mere info
  • Forsker (vikar) i København V

    Har du erfaring med og viden om undervisning i dansk som andetsprog, og vil du i fællesskab med kolleger bidrage til at uddanne fremtidens lærere? Så er et job på læreruddannelsen måske noget for d..
    • Forsker
    • København V
    Få mere info
  • Forsker (vikar) i København V

    Er du en dygtig og engageret underviser i fransk, og synes du, det kunne være spændende at arbejde som læreruddanner. Så er det måske noget for dig at blive vores nye kollega. På [xxxxx]
    • Forsker
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Valby over tid

Dato Alle jobs som forskere
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0