Er du akademiker? Og har du lyst til at udvikle en viden inden for udlændingeområdet og tilegne dig juridiske værktøjer?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vi er Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), og vi har brug for dig, der har mod og lyst til at tilegne dig viden inden for udlændingeområdet ved at behandle og afgøre ansøgninger fra arbejdstagere. Vi søger nu fuldmægtige til flere faste stillinger.

Lidt om alt det vi tilbyder
Vi er en styrelse med vokseværk, og har det seneste år succesfuldt taget imod over 100 nye kollegaer – og vores kontorer har brug for endnu flere til at hjælpe med at understøtte rekrutteringen af international arbejdskraft. Vi kan i den grad love en varm velkomst, en grundig oplæring og en indføring i juraen, samt god ledelse og meningsfulde opgave på et højpolitisk område.

Du vil opleve, at vi tager hånd om dig, og at vi tager din oplæring seriøst. Allerede fra første dag bliver du en del af vores onboardingforløb ”Oplæring på tværs”, som vil give dig de fornødne redskaber til at kunne foretage og træffe korrekte vurderinger og afgørelser vedrørende ansøgere. Ansøgere, der gerne vil til Danmark for at arbejde - eksempelvis fodboldspillere og forskere - eller for at studere.

Hos os kommer du til at få forvaltningsretten helt ind under huden, og du vil tilegne dig et bredt udvalg af juridiske kompetencer. Efter noget tid vil du få mulighed for at få mere selvstændigt ansvar, f.eks. vil du i nogle tilfælde skulle repræsentere styrelsen udadtil eller hjælpe med at forestå besvarelser til Folketinget, ministeriet og andre myndigheder eller virksomheder.

Gennem din løbende opgaveløsning vil du tilegne dig stor viden inden for udlændingeområdet, herunder de lovgivningsmæssige vilkår, der gør sig gældende og som man som udlænding bliver mødt af. Den viden vil give dig mulighed for på sigt at søge videre inden for ministerområdet, hvilket vi i koncernen understøtter med vores rokeringspolitik. Du vil herudover også få en betydelig indsigt i samspillet mellem jura og politik, samt opleve en god blanding af drift og udvikling i dine opgaver.

Det er vigtigt for os, at du trives på og ved siden af arbejdet. Vi går derfor op i at understøtte en god work/life-balance og har i SIRI indgået en lokalaftale for hjemmearbejde, der giver mulighed for at aftale op til to ugentlige fasttilbagevendende hjemmearbejdsdage.

De ledige stillinger er placeret i vores erhvervskontorer, som består af Beløb, Fast-track, Landbrug, Erhverv og Forlængelser samt kontoret Studie. Du kan læse om kontorerne og vores sagsområder her. Fælles for alle 5 kontorer er, at vi har en uformel omgangstone og et stærkt kollegialt og socialt fællesskab på tværs af teams. Vi løfter i flok og tager et fælles ansvar for kontorernes sager.

Dine opgaver
Din primære opgave vil bestå af konkret sagsbehandling på baggrund af ansøgninger om beskæftigelse. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at sagsbehandle og trives med administrative opgaver. I stillingen er det ligeledes vigtigt, at du har gode engelskkundskaber, da du skal kommunikere med ansøgerne på engelsk.

I sagsbehandlingen vil du skulle foretage juridiske vurderinger, og vil også skulle vurdere, om der er behov for yderligere oplysninger i sager mv., og du skal evne at kommunikere afgørelserne, så de både er juridisk korrekte og med øje for modtagerne, dvs. ansøgeren og evt. vedkommendes arbejdsgiver.

Derudover forventer vi, at du:

  • Arbejder selvstændigt og tager ansvar for din egen udvikling
  • Har en positiv, fleksibel og tålmodig tilgang til dit arbejde
  • Er en god kollega og indstillet på et arbejde, hvor vi løfter i flok

Hvem er vi
Vores ene hovedopgave er yde hurtig, effektiv og korrekt behandling af ansøgninger om opholdstilladelser til udlændinge, der ønsker at arbejde eller studere ved danske virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Vi behandler årligt omkring 100.000 sager fordelt på et stort antal meget forskelligartede opholdsordninger, og vi er repræsenteret i syv byer i Danmark.

Vi er kendetegnet ved at være et stort fællesskab, hvor faglighed, jura og kvalitet er i fokus, og hvor der ikke er langt fra studenten til direktøren. Vores hverdag er præget af politisk, mediemæssig og erhvervsmæssig bevågenhed, som bl.a. gør, at vi til tider skal levere med kort aftræk og evne at implementere nye tiltag.

Vores forventninger til dig
Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund, og har lyst til juridisk sagsbehandling.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor vi forventer, at du:

  • Er god til at formulere dig – både skriftligt og mundtligt
  • Kan arbejde struktureret og effektivt
  • Kan sætte dig ind i lovgivning, herunder praksis og bekendtgørelser

Det er en fordel, hvis du har interesse for og/eller erfaring med:

  • Udlændingeområdet
  • Forvaltningsret

Yderligere information
Styrelsen for International Rekruttering og Integration ligger i Valby. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er nyrenoveret og ombygget til kontorarbejde i gåafstand fra Ny Ellebjerg Station.

SIRI består af engagerede kollegaer med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi har bl.a. også kantine, bordtennisbord, fitnessrum og fredagsbar mv.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse og en personundersøgelse gennemført af Politiets Efterretningstjeneste under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef i Beløb Torben Jensen på telefonnummer 72 14 25 21.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 3. oktober 2022 kl. 12.00

Vi forventer at holde samtaler i uge 40 og 41.

Vi håber på at kunne byde nye kollegaer velkommen i starten af december 2022.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Valby
  • Mandag den 03. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Valby over tid

Dato Alle jobs som forskere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0