AC-konsulent til forskerstøtte i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vil du være med til at understøtte forskning til gavn for mennesker med psykiske lidelser?

Psykiatrien i Region Syddanmark anser forskning som en del af kerneopgaven for sygehuset - sammen med udredning, behandling og uddannelse. Ambitionen er at være førende i psykiatrisk forskning, hvilket stiller krav til en kompetent understøttelse af forskerne og kontinuerligt fokus på den strategiske udvikling af området.

Som vores nye AC-konsulent på forskningsområdet skal du være med til at udvikle forskningsstøtten, så Psykiatrisygehuset når sine mål om kliniknær psykiatrisk forskning med patienten først. Du vil blive en del af forskningssekretariat i psykiatriens administration og vil sammen med teamet være bindeled til forskningsråd og de enkelte forskningsenheder i Psykiatrisygehuset. Vi er p.t. i gang med en spændende opgave ift. revision af psykiatriens forskningsstrategi.

Dine arbejdsopgaver, vil blandt andet være:

  • At bidrage aktivt til den strategiske udvikling af forskningsområdet i psykiatrisygehuset, herunder udvikle og understøtte forskningsstrategien, udarbejde udviklingsplaner for forskning samt sikre målopfyldelse
  • At varetage driftsopgaver ift. forskerstøtten, herunder sparring og hjælp til forskere
  • At videreudvikle administrative procedurer i forbindelse med uddelinger af forskningsmidler
  • At være tovholder på indsatser vedr. forskerstøtte og lede arbejdsgrupper og udvalg i forhold til udvikling og implementering af forskningsstrategier og forskningsinfrastruktur
  • At udvikle beslutningsoplæg til forskningsråd og sygehusledelse
  • At opbygge netværk til andre kliniske forskningsinstitutioner i samarbejde med Psykiatrisygehusets forskningsenheder.

De næremere opgaver aftales i samarbejde med teamet, ud fra kompetencer og erfaring.

Din profil

Du har interesse og flair for at omsætte strategier og visioner til konkrete initiativer og er god til at følge opgaver til dørs. Du har erfaring med forskningsunderstøttelse og sekretariatsbetjening eller har lysten til at sætte dig ind i området. Du har analytisk sans og kan hurtigt sikre dig den viden, der er nødvendig for at kunne løfte nye opgaver. Din arbejdsstil er præget af struktur og systematik, og du tager ansvar for opgaverne. Du er initiativrig og god til at involvere og samarbejde med andre. Du skriver klart, kort og præcist og formidler på et højt fagligt niveau. Du har relevant akademisk baggrund på kandidat- eller masterniveau.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en stilling med spændende opgaver og en afvekslende hverdag. Forskningssekretariatet er en del af Økonomi- og Planlægning i sygehusets administration med ca. 25 ansatte. Vi har et dynamisk arbejdsfællesskab, hvor vi arbejder sammen på tværs og hjælper hinanden. Vi tror på, at vi sammen kan mere.

Forskningssekretariatet består af tre medarbejdere, som samarbejder med økonomi- og regnskabsfolk omkring forskerstøtten.

Du vil desuden få et tæt samarbejde med Psykiatrisygehusets forskere og ledelse, institutter på SDU, Region Syddanmarks øvrige sygehuse og netværk med andre, der arbejder med forskningsunderstøttelse.

Din ansættelse

Tiltrædelse 1. juni 2022 eller snarest muligt. Dine løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst. Stillingen er som udgangspunkt en AC-konsulent-stilling, men evt. ansøger med tilstrækkelig kvalifikationer og erfaring kan ansættes på specialkonsulentniveau.

Dit primære arbejdssted er i Vejle, men du skal forvente at skulle deltage i møder mm. i de psykiatriske afdelinger og forskningsenheder i Region Syddanmark.

Ansøgningsfristen er 22. maj 2022. Vi forventer at holde samtale d. 25. maj.

Mere information

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte budgetchef Tanja Stauning, [email protected], 2146 4079.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Vejle
  • Søndag den 29. maj 2022

Lignende jobs

  • Forsker i Aabenraa

    Drømmer du om at blive selvstændig, og har du erfaring med enten rekruttering, salg, ledelse eller måske alle tre dele? Hos KVR Vikar & Rekruttering går vi højt op i kandidater, kunder – og men..
    • Forsker
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Forsker i Tønder

    Drømmer du om at blive selvstændig, og har du erfaring med enten rekruttering, salg, ledelse eller måske alle tre dele? Hos KVR Vikar & Rekruttering går vi højt op i kandidater, kunder – og men..
    • Forsker
    • Tønder
    Få mere info
  • Forsker i Kolding

    PhD position within the area play and design focusing on materials and spaces in children's transitions from kindergarten to schoolDesign School Kolding hereby invite proposals for a PhD r..
    • Forsker
    • Kolding
    Få mere info
  • Forsker i Esbjerg

    Har du lyst til at være med hvor udviklingen sker? Der hvor du selv har en meget stor indflydelse på dine opgaver? Et sted med stor frihed under ansvar? Vil du være en del af en hverdag med smil, f..
    • Forsker
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som forskere
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1