Researcher, rekruttering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

VIRKSOMHEDEN

LEMO-RECRUITMENT ApS er etableret i 2018, og vi har rekrutteringskunder inden for både den private og offentlige sektor.

Vores DNA bygger på værdigrundlaget: lydhør, enkel, målrettet og ordentlig. Således udlever vi vores værdier gennem virksomhedens navn, repræsenteret ved de 4 værdiers forbogstaver: lemo.

Siden etableringen har vi oplevet en fantastisk entré og modtagelse på markedet, og med en dedikeret indsats har vi formået at opbygge en god og solid kundemasse, og flere og flere nye kunder kommer heldigvis til.

En af grundstenene i vores succes går ubetinget gennem vores unikke og enkle "slot-recruitment" koncept.

Ud over at vi naturligvis tilbyder en komplet og yderst professionel rekrutteringsproces med garanti, distancerer vi os markant fra flere af vores kolleger i branchen ved lydhør og målrettet at dele vores rekrutteringserfaringer, lige der i processen hvor kunden ønsker sparring, eller hvor kunden måske ikke selv har spidskompetencen i rekrutteringens delelementer, som f.eks. ved annonceskrivning, personlighedstest, referencer, social media branding etc. Det kalder vi "slot-recruitment", nøjagtig som et fly der af tårnet får sit "actionvindue" til "take-off".

Det giver kunden en høj grad af indflydelse på processtyringen efter sin egen formåen, og kunden kan således selv designe rekrutteringsprocessen efter ønske. Derfor er vi som udgangspunkt også i stand til at tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser på vores ydelser. Det er bl.a. det, vi forstår ved ordentlighed.

STILLINGEN

Stillingen som searchkonsulent er nyoprettet. Med reference til CEO er det således dig, der fremover identificerer, kontakter og forhåndscreener de absolut bedste kandidater til vores kunder.

For at sikre dig en stor fleksibilitet i jobbet, er der er til en start tale om en deltidsstilling på varierende ugentligt timetal, der evt. kan bestrides som et bijob, i kombination med dit studie eller lignende. Vigtigt er det, at du er i stand til at rykke, når kunden er der, og ønsker en stilling besat.

Kan du også personlighedsteste og er fortrolig med kandidatfeedback, er det et ekstra plus. Ellers er det noget, du på sigt vil få muligheden for at blive certificeret i.

VÆGTEDE KVALIFIKATIONER

Du brænder for rekrutteringsområdet, og har gerne nogle års erfaring som searcher.

Du er struktureret, du overholder deadlines og sætter en ære i at præstere med meget høj kvalitet.

Du er troværdig og tillidsvækkende, og i stand til at skabe og vedligeholde gode og professionelle relationer til de mennesker, du møder. Du er ansvarsfuld og nyder at tage ejerskab, ligesom du er motiveret af muligheden for at blive en del af en virksomhed i fortsat udvikling, hvor din rolle bliver at understøtte den fremtidige vækst i tæt samarbejde med lemo-teamet.

LEMO-RECRUITMENT APS TILBYDER

En spændende og udviklende position i en solid rekrutteringsvirksomhed i fortsat vækst, hvor du gives gode særdeles muligheder for at sætte dit personlige præg på stillingen.

Du arbejder ud fra dit hjemmekontor, hvor vi naturligvis stiller de nødvendige digitale arbejdsredskaber til rådighed for dig.

Hvis du har interesse herfor, vil du hurtigt få mulighed for at prøve kræfter med de forskellige procestrin inden for rekrutteringshåndværket.

Ansættelsesvilkårene i øvrigt forhandles individuelt på et attraktivt niveau ud fra dine kvalifikationer og din erfaring.

YDERLIGERERE INFORMATION

Er du nysgerrig på denne særdeles spændende mulighed, og ser du et muligt match imellem dine personlige jobønsker og stillingens krav, så kontakt os og lad os starte dialogen.

Henvendelser vedrørende stillingen eller LEMO-RECRUITMENT ApS, rettes til CEO Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776 eller mail [email protected]

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og øvrige relevante bilag.

Bemærk, at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholdes samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat.

OBS! Desværre oplever vi indimellem, at svarmails fra os havner i spamfilteret. Vær derfor venligst opmærksom på det, hvis du mod forventning ikke modtager et svar fra os.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Viborg
  • Torsdag den 03. november 2022

Lignende jobs

  • Forsker i Midtjylland

    Forsker søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Forsker
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Forsker i Midtjylland

    Forsker søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Forsker
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Forsker i Tjele

    The Department of Agroecology at Aarhus University, Denmark, invites applications for a position as Professor in Crop Modelling. The professorship is a full-time and permanent position starting on .
    • Forsker
    • Tjele
    Få mere info
  • Forsker i Tjele

    The Department of Agroecology at Aarhus University, Denmark, invites applications for a position as Professor in vadose zone hydrology and soil physics. The professorship is a full-time and permane..
    • Forsker
    • Tjele
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som forskere
7. juli 2024 1
6. juli 2024 2
5. juli 2024 1
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1