Vi leder efter ny medkoordinator til frivilliggruppe i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker i nød? Og vil du være en del af et stærkt og lærerigt socialt fællesskab? Bliv en del af vores frivilliggruppe i Odense.

Vores frivilliggruppe i Odense leder efter en ny medkoordinator til at lede gruppens arbejde sammen med gruppens koordinator. Vi leder efter en, der er passioneret omkring medicinske og humanitære problematikker og rustet til at påtage sig ansvaret for at engagere og motivere de andre frivillige. Gennem denne rolle vil man få god ledererfaring og indblik i Læger uden Grænser medicinske og humanitære arbejde.

Vores frivilliggrupper planlægger og udfører en række arrangementer for at udbrede kendskabet til vores arbejde i tæt sammen med kontoret i København.

Som medkoordinator vil dine primære ansvarsområder være at:


  • Arbejde tæt sammen med vores gruppekoordinator
  • Planlægge og tilvejebringe månedlige møder for frivilliggruppen
  • Kommunikere med Læger uden Grænsers frivilligkoordinator og event team angående events, årshjul, budget og andre praktiske aspekter vedrørende gruppen
  • Kommunikere med Læger uden Grænsers andre frivilliggrupper for at dele ideer, koncepter og erfaringer
  • Rekruttere og indføre nye medlemmer af frivilliggruppen
  • Deltage i en årlig frivilligkonference med gruppen

Hvad vi leder efter i dig:


  • Personlig interesse og passion for medicinsk, humanitært arbejde og problematikker
  • Organisatoriske og administrative evner
  • Kendskab til Microsoft Outlook, Excel og andre basale Office 365 programmer
  • Sproglig kunnen på dansk og/eller engelsk

Vi anerkender, at dette som en frivilligstilling skal tilpasses arbejde, studie og privatliv. Frivilligkoordinatoren vil lære dig op, og du vil også kunne læne dig op ad de andre erfarne gruppekoordinatorer som en del af din indførsel i stillingen.
Mange opgaver kan desuden delegeres ud blandt gruppens medlemmer.

Er du den person, vi leder efter? Så send en motiveret ansøgning og CV til vores frivilligkoordinator Kamilah – se herunder:

Ansøgningsfrist / Application Deadline: 30. september 2021

Send din ansøgning til / Send your application to: [email protected]

Læger uden Grænser (MSF) er en privat, international, humanitær organisation, der yder medicinsk nødhjælp til ofre for konflikter og katastrofer i flere end 72 lande. MSF yder uden nogen form for diskrimination i forhold til religion, etnisk eller politisk tilhørsforhold hjælp til befolkninger i nød, ofre for menneskeskabte katastrofer eller naturkatastrofer og ofre for krigshandlinger. MSF er en fuldstændig neutral og upartisk organisation, som i henhold til den universelle medicinske etik og retten til humanitær hjælp kræver fuld og uhindret frihed til at udføre sit arbejde. Ud over medicinsk nødhjælp fortæller MSF om de lidelser, overgreb og den nød, som vores udsendte er vidner til.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frivillig", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frivillig
  • Odense
  • Torsdag den 30. september 2021

Lignende jobs

  • Frivillig i Odense C

    Er du uddannet socialrådgiver eller har anden socialfaglig uddannelse? Lige nu søger vi frivillige rådgiver på [xxxxx] Fyn i Odense.Som frivillig vil du indgå i vores ambulante rådgivn..
    • Frivillig
    • Odense C
    Få mere info
  • Frivillig i Odense C

    Om osVi er en frivillig organisation, som hjælper med at øge livsglæden for unge og ældre gennem højtlæsning af litteratur ved generationsmødet.GenereltVi søger frivillige højtlæsere i a..
    • Frivillig
    • Odense C
    Få mere info
  • Frivillig i Odense

    Vil du arbejde i en stilling tæt på borgmesteren og topledelsen i landets tredjestørste by? Har du mod på at arbejde med frivillighed og betjening af borgmesteren? Skriver du levende og har en god .
    • Frivillig
    • Odense
    Få mere info
  • Frivillig i Odense C

    Hvad søger vi?En person med håndværkersnilde til forefalden lettere praktiske opgaver, som vi kan kontakte, hvis eksempeltvis en køkkenlåge er faldet af eller et maleri der skal sættes op i cafée..
    • Frivillig
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frivillige i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte frivillig i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frivillige i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frivillige i Odense over tid

Dato Alle jobs som frivillige
2. juli 2024 78
1. juli 2024 79
30. juni 2024 82
29. juni 2024 82
28. juni 2024 81
27. juni 2024 84
26. juni 2024 84
25. juni 2024 83
24. juni 2024 83
23. juni 2024 85
22. juni 2024 85
21. juni 2024 85
20. juni 2024 85
19. juni 2024 84
18. juni 2024 82
17. juni 2024 79
16. juni 2024 81
15. juni 2024 77
14. juni 2024 78
13. juni 2024 77
12. juni 2024 83
11. juni 2024 83
10. juni 2024 83
9. juni 2024 83
8. juni 2024 82
7. juni 2024 85
6. juni 2024 85
5. juni 2024 87
4. juni 2024 87
3. juni 2024 89
2. juni 2024 88

Værd at vide når du søger job som frivillig i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.