UX kollega

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Har du lyst til at høste, analysere og formidle brugerdata? Vi har brug for en ny kollega, der skal være bindeled mellem vores forskellige webfagligheder. Målet er at skabe et suverænt servicedesign, der kan skabe større kvalitet for vores brugere.

Det Kgl. Bibliotek har mange materialer, store datamængder og et nyudviklet designsystem, men vi har brug for at indhente mere viden om bibliotekets brugere. Vi er i gang med at udvikle hoveddomænet kb.dk, så brugerne nemt kan overskue og benytte bibliotekets mange tilbud og services. Websitet understøtter søgning og udlån, og vi har et mål om at udbygge kb.dk, så endnu flere får mulighed for at gå på opdagelse i bibliotekets store mængder af kulturarvsmaterialer og -samlinger.

Derfor søger vi en ny kollega, der kan sætte endnu mere fokus på user experience, og som kan udvikle og kontinuerligt drive solide UX analyser. Vi forventer, at du har viden og gerne erfaring med flere typer af UX metoder og værktøjer. Du har oplevet, at UX analyse giver indsigter, som kan gøre en forskel og du er optaget af at omsætte og oversætte disse resultater til konkrete forbedringer.

Vi har fokus på at danne et nyt udviklingsteam, og derfor lægger vi stor vægt på, at du kan samarbejde med såvel udviklere som indholdsproducenter. Du skal selvfølgelig have fokus på bibliotekets eksterne brugere, men vi vægter også, at du er stærk til at støtte de digitale redaktører i deres forståelse, krav til og brugen af cms editor.

Du bliver en del af et nyt udviklingsteam, der er forankret i Web og Kommunikation. Du vil slutte dig til et stærkt hold, som har kompetencer inden for: Frontend- og backendudvikling, UX /digital -design, contentmanagement, discovery, SEO, SoMe m.m. Det Kgl. Biblioteks driver selv udviklingen af hovedparten af bibliotekets digitale løsninger.

Web og Kommunikation er en enhed i et nyt forretningsområde med titlen Digital Transformation. Her er der 70 medarbejdere, som varetager Det Kgl. Biblioteks kommunikation, serverdrift, it-sikkerhed, applikationsudvikling, systemarkitektur, databevaring, tilgængelighed og meget andet. Opgaverne i Web og Kommunikation er organiseret i mindre teams, som arbejder tæt sammen. Hovedparten af opgaver løses i virtuelle samarbejdsrum, men vi prioriterer også at mødes fysisk til faglig udvikling og sociale arrangementer.

Din profil:

  • Du er nysgerrig, kritisk og løsningsorienteret - også når det bliver komplekst.
  • Du har lyst til at gå forrest og facilitere processer om interaktions- og servicedesign.
  • Du kan skrive gode user stories, der oversætter brugerbehov til klare acceptkriterier.
  • Du er god til at formidle resultater og insights, så de er forståelige for både udviklere og andreinteressenter.

Du har viden om indholdsmodellering, content strategy og informationsarkitektur. 
Du trives med at arbejde i iterative og agile processer som scrum o.l. 
Du navigerer sikkert i forskellige metoder og koncepter som personas, flowcharts, wireflows, usability, informationsarkitektur, wireframing, brugerrejser, interaktionsdesign og servicedesign.

Du kan have enten en kandidatuddannelse, akademiuddannelse eller professionsbachelor inden for ux, digitalt design eller interaktionsdesign. Du har måske gennemført uddannelse på Informationsvidenskab, multimediedesign, Cand. IT eller lignende baggrund. Det er også muligt at du har anden relevant uddannelse, men er selvlært ud i UX. Fortæl os endelig om kurser du har taget, konferencer du har været på eller andet relevant, der gør, at du syntes denne stilling passer til dig.

Arbejdsopgaver:

  • Indgå i et udviklingsteam, hvor dit fokus er at formidle data og viden om brugerne.
  • Afholde workshops med parter fra Det Kgl. Biblioteks mangeartede forretningsområder.
  • Udvikle UX i tæt samarbejde med resten af teamet.
  • Bindeled mellem content creators og udviklingsteams.

Praktiske oplysninger:
Ansættelsessted er som udgangspunkt Victor Albecks Vej i Aarhus, men ved rette kandidat er der mulighed for ansættelse i København/Den Sorte Diamant. Det Kgl. Bibliotek har flere ’levende’ lokationer med besøg af brugere, der henter materialer, studerer på læsesalene eller benytter Det Kgl. Biblioteks andre faciliteter og gode kantiner og caféer.

Du skal forvente, at du i begrænset omfang skal rejse mellem Det Kgl. Biblioteks lokationer. Du har mulighed for at aftale fleksible arbejdstider, og der er mulighed for at du fortsat kan udvikle dine UX kompetencer.

Ansættelsen vil være på fuld tid. Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst med Skatteministeriet og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Du skal være indstillet på at aflevere straffeattest på anmodning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt leder af Web og Kommunikation Lise Thusgaard Skovager eller tlf. 2552 0563. Hvis du har konkrete spørgsmål til kb.dk, arbejdsværktøjer, systemer eller andet, så er du velkommen til at kontakte productowner Jesper Kikkenborg Rossel.

Ansøgning:
Ansøgning med cv og dokumentation for uddannelse og evt. erfaring med UX visualiseringer skal være fremsendt senest mandag 31. januar 2022. Vi ønsker at gennemføre samtaler i uge 6 og uge 8.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Stillingen kan kun søges elektronisk via linket ”søg stillingen”. Ved eventuelle tekniske problemer, kontakt venligst HR Manager Talent Solutions Support på 7244 0644.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Århus C
  • Mandag den 31. januar 2022

Lignende jobs

  • Senior Frontend Software Engineer

    Frontendudvikler søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Frontendudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Student positions: Front-end React or Back-end Eli...

    Student positions: Front-end React or Back-end Elixir Developer Qarma Aarhus Student Salary Competitive AboutQarma is a young, adaptable, and quality-dri..
    • Frontendudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • UX Designer

    Do you want to play a key role in designing intuitive user interfaces and improving our market leading multi-domain master data management software solutions?We are currently on a quest to find..
    • Frontendudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Test Engineer

    Professional | Full-Time | Engineering Join [xxxxx] and be part of an expert team in turbine testing and verification. Engage in diverse projects that test your skills daily, all while contri..
    • Frontendudvikler
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 4
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2