UX designer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vi søger en UX designer, der vil være med til at udvikle vores forretning og hæve niveauet for UX generelt i virksomheden samt bidrage til den grønne omstilling.

Jobbet Som vores nye UX designer vil du have fokus på brugervenlighed, og du kommer bl.a. til at arbejde med at udvikle intuitive, effektive og attraktive brugergrænseflader. Du vil du være involveret i forskelligartede projekter, herunder bl.a. Systemates egne produkter, samt de softwareløsninger som vi udvikler for vores kunder i forsyningsbranchen. Det er derfor vigtigt, at du er i stand til at omfavne forsyningssektorens kompleksitet og skabe intuitive brugergrænseflader, som er med til at løfte den grønne omstilling.

Du vil blive en del af projekter, som befinder sig på forskellige stadier i design- og udviklingsprocessen, og du vil derfor få en afgørende rolle i både analyse-, design- og implementeringsfasen, hvor du bl.a. vil have fokus på identificering af krav, interaktionsdesign og prototyping.

Du vil have stor indflydelse på Systemates fremtidige visuelle identitet, vores brugergrænseflader, og på Systemates niveau af brugervenlighed på generelt plan. Det betyder også, at du vil være involveret i tilbud og præsentation af design-pitches, herunder Systemates User Experience overvejelser og perspektiver i interne anliggender, samt i dialogen med kunder og potentielle fremtidige kunder.

Hvem er du? Du er en person, der får energi af at have gang i en håndfuld forskellige projekter og opgaver på én gang, og du er dygtig til at bevare overblikket. Du vant til at arbejde på tværs af organisationen og dermed at have mange interne stakeholders hvis perspektiver du skal tage med i dine overvejelser. Du er udadvendt, proaktiv og frygter ikke at stille dig op foran en flok kollegaer eller kunder for at præsentere din vision. Sidst, men ikke mindst, er du selvstændig og tager ansvar for at følge dine opgaver helt til dørs, hvor målet er tilfredse kunder og attraktive, brugervenlige løsninger.

Fagligt rammer du følgende punkter:
  • Du har en relevant uddannelse
  • Du har minimum 2-3 års erfaring fra et lignende job
  • Du har erfaring med udvikling af prototyper
  • Du er dygtig til at identificere kundebehov og forstå kundekrav, og du har erfaring med at indgå i dialogen herom med kunder
  • Du har muligvis erfaring med UX design ifm. med fag- og ekspertsystemer i B2B-regi
  • Grafisk design (er en fordel, men ikke et krav)

Vi lytter til dine ønsker Ud over at tilbyde dig et job med:

  • Stor grad af frihed
  • Faglige kompetente kollegaer
  • Mulighed for at levere et godt stykke arbejde

Så ved vi også godt, at ingen personer er ens!

Dette imødekommer vi fx ved at være meget åbne overfor dit valg af udstyr. Vi tør ikke helt at sige, at du har frit valg, men det er tæt på, så har du konkrete ønsker til PC, skærm, tastatur, headset osv., så sig endelig til.

Hvad tilbyder Systemate? Du bliver en del af et dynamisk miljø og en organisationsstruktur, der desuden er åben og uformel. Det betyder i praksis, at også du er med til at afgøre, hvordan Systemate skal se ud i morgen.

Vi tilbyder en fast løn- og pensionspakke med sundhedsforsikring, overtidsbetaling, lækker frokostordning i personalerestauranten, frisk frugt, nødder og snacks, frisklavede smoothies, frie læskedrikke, fri kaffe/the, en fyldt slikskuffe, rabat på briller og solbriller og en aktiv personaleforening, der arrangerer alt fra brætspil, LAN party, firmafester/rejser og andre sociale aktiviteter.

Hjemmearbejde Hjemmearbejde er kommet for at blive.

Hos Systemate elsker vi at møde hinanden på vores flotte kontor for at vidensdele, men nogle opgaver er bedre at tage hjemmefra.

Vi er fleksible mht. hjemmearbejde, med ”frihed under ansvar”, hvor man lige sikrer sig, at det også fungerer for sit team og sine kollegaer.

Softwareløsninger til Danmarks grønne omstilling Hos Systemate er vi stolte af at have en finger med i spillet, når det drejer sig om at skabe de softwareløsninger, der skal føre Danmark sikkert over målstregen i 2030. Hver dag arbejder vi tæt sammen med vores kunder i bestræbelsen på at skabe fremtidssikrede løsninger til forsyningssektoren.

Vi udvikler bl.a. software, der sikrer den balance i elnettet, der i høj grad besværliggøres af de flygtige grønne energikilder. Vi udvikler desuden systemer til prissætning og afregning af elkunder, markedskommunikation på elmarkedet, samt de systemer, der skal håndtere og visualisere de enorme mængder eldata, der vil danne vidensfundamentet for omstillingen til 100% grøn energi.

Dagligdagen i Systemate Systemate er et aarhusiansk softwarehus, der har eksisteret i over 20 år. Hos os er der rig mulighed for, at du kan dyrke din faglighed og samtidig blive udfordret på daglig basis. Vi er nemlig en samlet flok på mere end 70 passionerede it- og softwareudviklingsentusiaster, der ikke kunne drømme om at springe over, hvor gærdet er lavest. Og dette holder vi hinanden oppe på.

Vi går ind for det gode, gedigne håndværk, og fordybelse i koden prioriteres højt. Når du møder os, vil du opleve en samling åbne og glade mennesker, der aldrig er for fine til et godt grin og en god portion selvironi.

Er du blevet nysgerrig? Hvis vi har vakt din interesse på den ene eller den anden måde, vil vi meget gerne høre fra dig. Det gælder, uanset om det er i form af en traditionel ansøgning eller et uformelt opkald.

Du skal være velkommen til at give Jan Højgaard Rasmussen et kald på tlf.: 4248 8484 eller sende ham en mail på [email protected]. Han har altid tid til en uforpligtende snak.

Du kan også møde ham på LinkedIn.

Ansøgning Du ansøger nemt og uden at skulle bruge meget tid på den traditionelle ansøgning.

Du søger stillingen online, og vi behandler naturligvis dine informationer i fortrolighed.

Vi ønsker at finde den rette kandidat hurtigst muligt, så vi tager ansøgere ind til samtale løbende.

Du ansøger nederst på siden.

Bliv en del af den grønne omstilling I Danmark har vi store planer for den grønne omstilling. Det betyder, at vi hele tiden spekulerer i, hvordan vi skal komme sikkert og effektivt i mål. Et af de områder, der i øjeblikket udvikler sig med lysets hast, er området for grøn energi. Her går spørgsmålet på, hvordan vi bedst muligt udnytter jordens vedvarende energikilder, nemlig vind-, sol- og vand energi. Danmark er ambitiøse.

Faktisk så ambitiøse, at vi har givet os selv en skarp deadline. Danmark kræver nemlig intet mindre end en 70% reduktion i udledningen af drivhusgasser i 2030 sammenlignet med 1990. Foreløbigt har vi opnået de 40% siden 1990. Så selvom vi allerede er godt på vej, har vi alligevel enormt travlt!

Verdensmål IT og data er afgørende for at nå klimamålene og Systemate er med til at udvikle løsninger, der accelererer den grønne omstilling, og vi bidrager til disse 5 verdensmål.

Det er da endnu en god grund til at være stolt af det, vi laver!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Århus N
  • Torsdag den 30. juni 2022

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Århus N

    Are you a Structural Design Engineer with good creative solutions to design challenges? Then we’ve got the opportunity for you! Power Solutions Aerodynamic & Mechanical Modularized Nacelle .
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Århus N

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for a Lead Integration Eng..
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Brabrand

    JYSK’s global growth continues, and the most important task of their IT department is to support their continued expansion by delivering IT solutions for the entire corporation. At present, JYSK ha..
    • Frontendudvikler
    • Brabrand
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Århus

    Frontendudvikler søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Frontendudvikler
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2