[xxxxx] søger webkonsulent med skrivetalent til at tage sig særligt kærligt af VIAs forskningsområder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

  • Du skal sørge for, at VIAs forskningswebsites altid er i god stand; det gælder alt fra opbygning og den bedste udnyttelse af vores webkomponenter til webtilgængelighed og SEO.
  • Det bliver dit ansvar at sørge for, at indholdet på VIAs forskningshjemmesider er skarpt, præcist og engagerende. Derfor er produktion af webindhold, særligt webtekster, dit speciale.
  • Og så nyder VIAs forskningsområde godt af, at du er en dygtig og strategisk kommunikationsrådgiver, der giver kompetent sparring på kommunikationsopgaver relateret til web.

Du får lige en uddybning, så du har det rigtige gods til at sende os en ansøgning af den helt gode slags.

Du er en erfaren webkonsulent

Vi er ikke på jagt efter en webmasterprofil, men du skal være mere end ret okay til at arbejde i CMS-systemer, kunne organisere indhold, så det er nemt og lækkert at læse, og så det overholder standarder for webtilgængelighed, SEO m.v. Og så skal dit faghjerte banke for at producere engagerende webindhold, der både løser de behov, vores forskere har, for at fremstå professionelt over for fonde og andre forskningsmiljøer, og som kan gøre studerende, kommende studerende og virksomheder klogere på VIAs forskning. Derfor har du også et skarpt blik for visuel kommunikation på web – måske producerer du det selv. Alternativt udarbejder du det i tæt samarbejde med vores grafikere.

Vi har brug for en kollega med et organisatorisk talent, som du kan omsætte til, hvordan vi på allerbedste vis understøtter vores forskningscentre med den helt rigtige måde at strukturere vores webindsats på. Hvilke opgaver løser vi bedst i en central kommunikationsafdeling, og hvilke ligger bedst hos forskningscentrene? Hvilke skabeloner, årshjul og andre redskaber har vi brug for, hvis vores forskningssider skal spille bedst muligt? Du skal tænke med på løsninger, selv eksekvere og gøre vores kolleger på forskningsområdet dygtige der, hvor de skal levere.

VIAs websites er bygget op i Sitecore, men så længe du er vant til arbejde i CMS-systemer er vi ret sikre på, at du kan løse opgaven. Du får en tæt webmakker i teamet, hvor I deles om to studentermedhjælpere. Og så får du et tæt samarbejde med vores søsterteam, Digitale kanaler, der er eksperter på elementerne i vores CMS-system. Du kan altså altid gå til en ekspert, når noget driller.

Endelig er du en dygtig rådgiver, når vores forskningsområde har brug for sparring på kommunikationsopgaver – bl.a. når de lander store fondsansøgninger, hvor der ofte følger kommunikationsopgaver med.

Glæd dig til at møde dine historiefortællende kolleger

Du får et tæt samarbejde med mange af vores kolleger fra forskningsområdet, og du har derfor også blik for, hvor der gemmer sig en god historie om faglige resultater, som flere skal have gavn af, studerende der bidrager særligt værdifuldt til en forskningsproces eller en ny, vild bevilling, der er landet hos en VIA-forsker.

Du dribler ikke nødvendigvis selv videre med opgaven, men du har den med hjem til det team, du kommer til at arbejde tæt sammen med om at betjene forskningsområdet kommunikativt, så vi på den måde sikrer, at vi laver de rigtige pressemeddelelser, poster engagerende content på vores sociale medier og videndeler internt, når det giver mening.

Okay, det lyder som en spændende stilling. Men kan I blive lidt mere konkret?

Du får lige en top 3 over de udviklingsopgaver, der kommer til at stå øverst på din to do-liste. Så kan du både regne ud, om VIA er noget for dig OG toptune din ansøgning, så den rammer os lige i hjertekulen.

  • Vi skal have gentænkt webløsningen til vores forskningsområder, så vi går fra ’one size fits all-løsning’, til at vi servicerer vores syv forskningscentre med webløsninger, der tilpasses efter, at vi har at gøre med syv forskellige forskningsområder med forskellige behov. Løsningerne skal dog stadig designes ud fra de komponenter, vi har tid rådighed.
  • VIA har fået en ny studieportal, og her skal forskningsområdet selvfølgelig også stå stærkt over for vores studerende. Du er med til at tænke og eksekvere en god løsning.
  • I 2023 sætter vi gang i arbejdet med en ny medarbejderportal. Og her kommer du til at tænke med på, hvilke behov forskningsområdet har, og hvordan de bliver omsat til et velfungerende intranet.

På kompetencefronten skal du have hands on-erfaring med webopgaver, du er dygtig til at tænke brugen af studentermedhjælpere ind, hvor det giver mening, du har blik for, hvordan vi leverer de bedste løsninger ud fra organisationens opbygning, og så banker dit hjerte for at producere content til web, ligesom du er stærk på, hvordan billed- og videoelementer understøtter budskabet.

Uddannelsesmæssigt forestiller vi os, at du er journalist eller har en kommunikationsuddannelse. Det kan også være, at du kommer fra Informationsvidenskab, Digital design eller lignende. Måske kommer du endda allerede med erfaring fra forskningsområdet og ved, hvad forskere har allermest brug for at kommunikere. Men vigtigst for os er, at det bedste du ved rent fagligt, er at arbejde med flotte og professionelle webløsninger.

Hvor står mit nye skrivebord?

I PR og intern kommunikation, selvfølgelig. Her løser vi opgaver på tværs af hele VIA og alle VIAs campusser, og vi løser opgaver for vores direktion, vores uddannelser og vores forskere. Opgaverne spænder fra kortsigtede problemstillinger, vi skal løse nu og her, til langsigtede og strategiske indsatser, og vi er på jagt efter en kollega, der tænker med, arbejder strategisk og konceptuelt, og som producerer indhold, man ikke kan lade være med at lægge mærke til. Du bliver en del af et kommunikationsteam, hvor vi arbejder med alt fra hjemmesider, sociale medier og pressemeddelelser til PR, krisekommunikation, interessevaretagelse og intern kommunikation.

I PR og intern kommunikation får du 8 kolleger med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Teamet er en del af afdelingen Kommunikation, studieliv og internationalisering. Afdelingen har tre andre enheder; Rekruttering og branding, Studieliv og Internationalisering, som alle har et tæt samarbejde. Du får mere end 60 nye kolleger og kan derfor glæde dig til at træde ind i et stærkt fællesskab, hvor du kan lære en masse.

Praktiske detaljer
Jobbet er på fuld tid med løn- og ansættelsesforhold efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag. Dit hovedarbejdssted bliver Hedeager 2, Aarhus N. Vi har uddannelser i hele regionen, så kørekort og egen bil er en fordel, men ikke et krav.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder af PR og intern kommunikation, Anna Ribold, på [email protected] eller 87 55 14 63. Hvis du har brug for at stille spørgsmål imellem jul og nytår, er du meget velkommen til at sende en sms, så vi kan aftale et tidspunkt, der passer midt imellem julefilm og julefrokoster.

Er du interesseret?

Læg en kort, målrettet ansøgning med CV ind på vores online rekrutteringssystem på via.dk/job senest fredag den 6. januar 2023. Vi afholder to samtalerunder. Første samtale er den 12. januar, og hvis du går videre, vil vi gerne se dig igen den 18. januar.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 30.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik.
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Århus N

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Århus N

    Are you a Structural Design Engineer with good creative solutions to design challenges? Then we’ve got the opportunity for you! Power Solutions Aerodynamic & Mechanical Modularized Nacelle .
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Århus N

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for a Lead Integration Eng..
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Brabrand

    JYSK’s global growth continues, and the most important task of their IT department is to support their continued expansion by delivering IT solutions for the entire corporation. At present, JYSK ha..
    • Frontendudvikler
    • Brabrand
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Århus

    Frontendudvikler søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Frontendudvikler
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2