Rekrutteringsfirma

Teknisk Designer til SiccaDania

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Teknik Bureauet søger for SiccaDania

Interesserer du dig for at udvikle, designe og udfører projekter indenfor mejeri, fødevarer og stivelsesindustrien. Kan du finde den løsning, der bedst passer til kundens ønsker og specifikationer eller hjælpe med alternative løsninger? Så er du måske SiccaDania’ nye Tekniske Designer til kontoret i Birkerød, Danmark.


Jobbet

Med verdensomspændende kunder og applikationer, som favner bredt fra mejeri til fødevarer og stivelsesprodukter, vil du blive involveret i mange forskellige projekter som består af forskelligt udstyr fra SiccaDania. Vi designer og udvikler en bred vifte af procesudstyr fra high shear miksere til komplette vådprocesser og spray tørring indenfor plante protein.

Som Teknisk Designer bliver du involveret i design, draft og udførelse af projekter inden for SiccaDanias proceslinjer. Du kommer til at udarbejde 2D og 3D tegninger samt afslutte ordre i tæt samarbejde med projekt teams.

Hvem er SiccaDania?

SiccaDania er en full-service leverandør af procesudstyr til fødevarer, mejeri og stivelseindustrien. Med en bred vifte af kompetencer kan SiccaDania hjælpe kunder med hele deres proces.

SiccaDania designer og udvikler udstyr i tæt samarbejde med kunderne. Dette sikrer en effektiv og tilpasset løsning, som passer perfekt til kundens produktionskrav og forretningsforventninger.

SiccaDania Gruppen er 100% danskejet med hovedkontor i Birkerød, Danmark med datterselskaber i Frankrig, Holland, Tyskland, Polen, Canada, Singapore og Kina. SiccaDania Gruppen beskæftiger i dag mere end 400 medarbejdere globalt.

Dine arbejdsopgaver:

  • – Udarbejde PI-diagrammer i AutoCAD 2D
  • – Udarbejde komponentfremstillingstegninger (Inventor)
  • – Udarbejde fabrikslayout samt hul- og belastningsplaner (Inventor)
  • – Hjælpe med udvikling af dokumentation for kundeordrer og komponenter
  • – Supportere salgsafdelingen med f.eks. layout og tegninger til tilbud
  • – Sikring af tegningslagring i PDM-systemet
  • – Arbejde i henhold til guidelines og templates som stipuleret i vores Engineering Handbook

Den ideelle kandidat:

Vi leder efter dig med en mekanisk og proces-teknisk baggrund. Har du kendskab til procesteknologi er det en fordel. Det vigtigste er dog at du har lysten til at sætte dig ind i denne teknologi.

SiccaDania A/S værdsætter teamwork. Du skal derfor nyde at arbejde tæt sammen i teams og skabe relationer internt så vel som eksternt. Du skal være i stand til at arbejde struktureret med respekt for deadlines og se muligheder, hvor andre måske ser begrænsninger.

Som person kan godt lide at blive udfordret og er hurtig til at komme med nye idéer.

Da SiccaDania er en international virksomhed, skal du til tider arbejde på tværs af sprog og kultur – du skal derfor beherske engelsk både mundtligt såvel som skriftligt.

Ansøgning:

Lyder jobbet interessant for dig, skal du sende dit CV samt ansøgning hurtigst muligt via ”SØG” knappen.

Vi interviewer løbende til stillingen, så tøv ikke med at sende. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Mads-Frederik Karlsen på 4121 4151.

Erfaring +5 år IT/CAD Inventor/Vault Beliggenhed Birkerød Tiltrædelse Snarest muligt Ansættelsesform Try & Hire Kontaktperson Mads-Frederik Karlsen, 4121 1451


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Birkerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1