Rekrutteringsfirma

acubiz a/s søger senior software tester

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Acubiz søger en Senior Software Tester, som skal være ansvarlig for at implementere og drive automatiserede software tests ved Acubiz.

Om Stillingen:


Acubiz er i gang med en forretningstransformation, som kræver et teknologiskifte og dermed et behov for automatisering af software tests. Du vil i rollen som Senior Software Tester være ansvarlig for at implementere og drive automatiseret test software ved Acubiz.

Udover at være en erfaren software tester, har du en god forståelse for design, kvalitetssikring, og vil kunne udfordre etablerede arbejdsgange og beslutninger, hvis nødvendigt. Du skal være vant til at arbejde i agile teams og brænde for at skabe værdi gennem kvalitet. Acubiz videreudvikler konstant deres løsninger ved hjælp af feedback fra kunderne og vil altid levere exceptionel service, som en integreret del af deres kultur.

Dine opgaver og ansvarsområder som Senior Software Tester vil blandt andet omfatte:


- Estimere og planlægge eget testarbejde
- Evaluere testgrundlaget
- Give input til testplaner, statusrapporter og testrapporter
- Udarbejde testdesign, testcases, testdata og testprocedurer/testscripts
- Test eksekvering – manuel og automatisk
- Foretage gentest og regressionstest
- Registrere og håndtere hændelser/fejl
- Følge op på status og rest-estimere og forudsige færdiggørelsen af eget arbejde
- Rapportere status, risici og afvigelser for eget arbejde til Product Owner
- Opsamle metrikker for eget arbejde

Du er den rigtige kandidat hvis du har:


- Minimum 5 års erfaring i rollen som software tester
- Erfaring med testopgaver (testdesign, testteknikker, review, udarbejdelse af testcases, fejlrapportering, testafvikling…)
- Erfaring med testmetoder, teknikker og design af testcases
- Erfaring med testværktøjer (Cucumber, Mochito, …)
- Erfaring med JMeter
- Erfaring med Postman (REST APIs)
- Erfaring med JWT tokens
- Evner at kommunikere på alle niveauer
- Flydende i skrift og tale på dansk og engelsk
- ISTQB certificering vil være en fordel

Erfaring med scripting i automatiserede testmiljøer med fokus på iOS, android og web applikationer, er ligesom generel forståelse for ERP og bogholderi processer også en fordel for at blive en succes i rollen som Senior Software Tester hos Acubiz.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende, men det er et krav at du er hjemmevant i automatiserede testmiljøer med minimum 5 års erfaring.

Du skal kunne være selvkørende fra start og ydermere have en god situationsfornemmelse og evne til at formidle dine meninger samt input konstruktivt.

Ansøgning


Randstad varetager denne rekrutteringsproces på vegne af Acubiz og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte:
Kasper Kjærgaard, Konsulent, IT Specialist rekruttering
Telefon: +45 6195 9251

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Om Acubiz


Acubiz tilbyder en spændende og ambitiøs arbejdsplads, hvor nytænkning og konstant udvikling er i fokus. Vi giver dig mulighed for at udvikle din faglighed og åbner dørene op for en digitaliseringsverden præget af højt tempo og fleksibilitet.

Siden 1997 har Acubiz udviklet den cloudbaserede afregningsløsning ACUBIZ EMS – Expense Management Service. Fra starten har det været vigtigt for Acubiz at have fuld kontrol over udviklingen og distributionen af løsningen.

Acubiz er markedsførende på området med mere end 930 virksomheder som i dag anvender løsningen.

Acubiz er et team på +40 passionerede medarbejdere, som holder til i moderne kontorer i Birkerød. Acubiz har ligeledes repræsentation i Sverige og Finland. Blandt deres 1200 kunder er J. Lauritzen, ISS, Louis Poulsen og Pandora.

Om Randstad


Randstad er en del af den internationale Randstad Group, der er verdens største udbyder af HR-løsninger. Hver dag formidler Randstad arbejde til mere end 500.000 mennesker i hele verden. Vi har kontorer i 39 lande og er repræsenteret i såvel Europa, Nord- og Sydamerika samt Asien. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med 20 afdelinger og inhouse lokationer fordelt over hele landet. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Birkerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
21. august 2024 1