Udvikler med interesse for frontend og brugervenlighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Udvikler med interesse for frontend og brugervenlighed


Har du det som en fisk i vand, når du udvikler brugervenlige, intuitive løsninger, og vil du bruge dine færdigheder inden for Blazor, C# og .Net til at understøtte den grønne omstilling?
Så kom med på holdet som vores nye fullstack-udvikler med interesse for frontend.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Tillid og humor er nøgleordene i din hverdag
Du indgår i et nyetableret agilt team, der vægter samarbejde og fællesskabet højt, og hvor der er rig mulighed for at få indflydelse på den fælles retning.

”Vores værdier i teamet er tillid og humor. Vi er et team, der vil hinanden, og selvom vi har mulighed for at arbejde hjemme, møder vi som regel ind og dyrker fællesskabet” fortæller Scrum Master, Morten Lyngbye

Du og dine nye kollegers fælles mission er, at udvikle løsninger, der understøtter de stigende krav inden for stabilisering af elnettet som følger med den grønne omstilling.

Dit specifikke ansvar er, at:

  • Udvikle Microsoft Azure baserede microservices til at imødekomme forretningens behov
  • Udvikle intuitive brugerflader, hvor logik og brugervenlighed går hånd i hånd
  • Være med til at skabe gode integrationer mellem frontend og backend
  • Sparre med og rådgive kolleger fra hele forretningen

Samarbejde er nøglen til succes
Som person er du imødekommende og samarbejdsorienteret, og du trives i et miljø med en humoristisk jargon. Du har et agilt mindset, og kan se dig selv i et agilt team, hvor deltagelse i scrum events vægtes højt.

Derudover forestiller vi os, at du kommer med:

  • En relevant it-uddannelse eller tilsvarende relevant erfaring: Måske er du nyuddannet og klar til at kickstarte din karriere, eller måske har du allerede et par års erfaring, og er klar til at tage næste skridt i din karriere
  • Har gode engelsk-kundskaber (i skrift og tale)
  • Har udviklet i: C# og .Net og har gerne erfaring i Microsoft Azure teknologier og med Blazor

Du har desuden vilje til at videreudvikle dine evner inden for ovenstående teknologier.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Agile People Leader Morten Kirk Greve på telefon 29472330, eller Scrum Master Morten Lyngbye på telefon 22797564 Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset baggrund til at søge jobbet. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Særlige forhold
Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. Det betyder, at du samt din ægtefælle/samlever ved ansættelse undersøges i Politiets registre.

På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Fredericia

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0