Rekrutteringsfirma

frontend-udvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Randstad søger en erfaren frontend-udvikler for IT Relation.

Til en nyoprettet stilling hos Business Solutions Products søges en erfaren frontend-udvikler, som skal være med til at udvikle branchens bedste løsninger til deres kunder og videreudvikle IT Relations eksisterende produktpalette.

IT Relation baserer deres løsninger på Microsofts teknologier, services og produkter, hvorfor du vil stifte bekendtskab med .Net, ASP.net, JavaScript, Xamarin, MVVM, SQL m.m.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af følgende:


Som frontend-udvikler i afdelingen Business Solutions Products får du ansvar for udvikling, test og drift af en vifte af produkter såsom Sikker Mail, TK2 og Online Legat.
Rollen som frontend-udvikler omfatter alle aspekter fra analyse og specificering af opgaver til test, samt at den endelige løsning overleveres til drift.

Som person har du følgende kvalifikationer:


Du er uddannet datamatiker eller tilsvarende, og du har mindst 4 års erfaring fra lignende job. Derudover har du:
- Erfaring med udvikling af apps til iOS og Android i Xamarin
- Erfaring med .Net
- Erfaring med ASP.net
- Erfaring med JavaScript/Typescript

Erfaring med følgende teknologi er en fordel, men ikke et krav:


- nHibernate
- Umbraco CMS
- MVVM
- CSS
- SQL

Herudover brænder du for udvikling og den gode løsning. Du vægter kvaliteten højt i alle dele af dit arbejde, og du tager ansvar samt bliver motiveret af at skabe resultater. Du kan lide at blive udfordret, er fagligt nysgerrig og god til at kommunikere samt udveksle idéer og muligheder. Derudover besidder du et godt humør og kan skabe gode og solide relationer.

Du tilbydes:


Du tilbydes et job i en virksomhed i vækst, hvor man anerkender, at det er dig, der flytter virksomheden. Du vil blive en del af en virksomhed, hvor alt er muligt, og hvor man prioriterer en fleksibel dagligdag. Har du store ambitioner, er der ligeledes gode muligheder for at tilegne sig et større ansvar og vokse i virksomheden. De prioriterer kontinuerlig uddannelse inden for forskellige IT-områder, som du finder interessante, ligesom du vil have indflydelse på, hvilke IT-områder du kommer til at beskæftige dig med.

Herudover tilbydes du en attraktiv og konkurrencedygtig lønpakke, pension, bonus, mobil, internet, puljebiler, kantineordning samt en aktiv personaleforening. Dit arbejdssted bliver i København.

Om IT Relation:


Omdrejningspunktet for IT Relation er, hvordan virksomheders forretning kan optimeres med IT. IT Relation starter derfor altid med at identificere de områder, hvor IT kan understøtte virksomhedens vækstpotentiale, før en løsning udvikles. ”No Problem” er overskriften på IT Relations virksomhedskultur, og virksomhedens mission er altid at løse IT-problemer med et smil. Yderligere er hverdagen præget af en eksekverende kultur, hvor indviklet kodesnak bliver forenklet og taget ned på et niveau, hvor alle kan være med. IT Relation hjælper i dag mange virksomheder inden for følgende områder: IT-outsourcing, IT-hosting, IT-sikkerhed, Service Desk/drift og digitalisering.

IT Relation er ejet af HG Capital, som blandt andet ejer Visma samt en række andre tech-selskaber. IT Relation har i dag 1.100 medarbejdere.

Om Randstad:


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Frederiksberg

    Drømmer du om en rolle som domænearkitekt i et miljø, hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Vil du være med til at designe og definere arkitektur til udvikling på og..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Frederiksberg

    Vil du være med til at designe, definere og vedligeholde en kompleks IT-arkitektur, i en af Danmarks største IT-afdelinger? Er du drevet af at have det store overblik og sammenhængskraft i arkitekt..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Frontendudvikler i København K

    Frontendudvikler søges til organisation/virksomhed i 1260 København K
    • Frontendudvikler
    • København K
    Få mere info
  • Frontendudvikler (studiejob) i København S

    <p>Are you interested in playing an important role in building new features in a scalable platform that empowers and enables organisations to drive sustainability initiatives? </p>.
    • Frontendudvikler
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 9
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 9
5. juni 2024 9
4. juni 2024 9
3. juni 2024 9
2. juni 2024 9
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9