Vi leder efter en frontend-udvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vores WMS7-team arbejder med at skabe verdens bedste logistikløsninger. Og nu har de brug for en ny kollega: En frontend-udvikler, der kan videreudvikle og optimere den HTML5-klient, som hver dag bliver brugt til lagerstyring af lagerarbejdere i hele verden.

Warehouse Management. Vi kalder det Tecsys WMS7


Tecsys WMS7 er vores standardsystem inden for lagerstyringsværktøjer. Systemet sikrer, at varerne på et vilkårligt lager altid passerer igennem så hurtigt som muligt. Din opgave bliver at sørge for, at vores HTML5-brugerflader er de flotteste og mest effektive på markedet. Du bliver en del af et team, der samarbejder om at løse opgaverne, og I er med i hele processen: fra specifikation, design og programmering til test, indkøring og kundesupport.

Dine kvalifikationer og erfaring


Det er en forudsætning, at du har erfaring inden for følgende:
– HTML5 og Javascript
– C# og .NET Framework

Og det er en fordel, hvis du også har erfaring med:
– jQuery Mobile
– Stregkoder
– Webservices
– GIT og versionsstyring generelt

Dine personlige egenskaber


Du er stolt af dit fag og din faglighed. Du ved, du er dygtig, og du deler gladeligt din viden med dine kolleger. Du er dog aldrig skråsikker, og du lytter til andres input og ideer med et åbent sind. Du kan lide at arbejde selvstændigt og får noget fra hånden, men du er også glad for de muligheder, der opstår ved at arbejde i et team. Du går til problemerne med krum hals og er ikke bange for at tænke i utraditionelle løsninger.

Du sætter pris på et afslappet og uformelt arbejdsmiljø, som du også gerne bidrager til socialt. Og så behersker du både dansk og engelsk på skrift og i tale.

Tecsys. En international virksomhed med ambitioner. Også på dine vegne


Tecsys Danmark er en del af den canadiske teknologivirksomhed Tecsys Inc – en fagligt stærk international virksomhed med kunder i mere end 15 lande. Vi er ca. 40 kolleger i Danmark, som hver dag arbejder med at udvikle logistikløsninger for virksomhedens kunder. Det er løsninger, der giver kunderne overblik, reducerer deres driftsomkostninger, forbedrer deres kundeservice og stiller skarpt på de steder og forretningsgange i deres respektive organisationer, hvor der med fordel kan udvikles og optimeres.

Som medarbejder hos Tecsys Danmark er du en af vores vigtigste ressourcer. Det vil du kunne mærke, når du møder dine kolleger, som både er klar på at videndele med dig og banke dig i bordfodbold. Og du vil fornemme det på stemningen, når vi alle sammen mødes til frokost på tværs af alle afdelingerne. Din trivsel er ikke kun et emne til den obligatoriske medarbejderudviklingssamtale. Vi har ambitioner på dine vegne. Både fagligt og personligt.

Vi arbejder dagligt med tunge tekniske udfordringer i et højt tempo. Derfor skal der også være plads til sociale aktiviteter, som fx fredagsbar, gokart eller golf.

Tecsys har kontorer i Canada, USA, UK – og i Glostrup og Aarhus. I denne stilling vil du skulle arbejde fra kontoret i Glostrup, men du har mulighed for at søge om udstationering i både Aarhus og Canada.

Spørgsmål? Eller er du klar til at søge jobbet?


Send din ansøgning og CV til [email protected], mærk ansøgningen Frontend-udvikler. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder i solution: Niels Ole Dyremose på [email protected] eller på tlf: 28 86 47 28.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i København

    Frontend-udvikler til IDAs Team FastholdelseKollegerne i afdelingen Digital Udvikling & Arkitektur savner endnu en dygtig frontend-udvikler, som vil være med fra idé til implementering og har lys..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Søborg

    Are you as enthusiastic for quality in software development as we are – combined with knowledge on how to work closely with software engineers? Do you want to impact software which makes the wo..
    • Frontendudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Frontendudvikler i København Ø

    Vil du spille en central rolle i [xxxxx]s digitale udvikling? Er du motiveret af at udvikle arkitekturområdet sammen med dygtige kolleger og med en ny leder ved roret? Så har du chancen nu, da..
    • Frontendudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Frontendudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Frontendudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0