UX Designer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vil du være med på holdet i en hurtigtvoksende tech-virksomhed, der har specialiseret sig i formidling af akademisk forskning? Det lyder tørt ja, men fortvivl ej. Vores mission er netop at revolutionere feltet!

Vi søger nu en UX Designer til vores hovedkvarter i Glostrup. Du skal dog være forberedt på at rykke nærmere København, når vi senere på året realiserer en spændende flytteplan.

Om ChronosHub

ChronosHub har siden 2017 beskæftiget sig med at simplificere området omkring forskningsfinansiering, -publicering og -rapportering.

Det er et felt i udvikling, og der er især et stigende fokus på Open Access-området. Open Access sikrer gratis og uhindret adgang til udgivne forskningsartikler for læsere, herunder andre forskere og studerende. Men vejen til udgivelse er, foruden at være lang og stejl, også besværet af forældede processer og mangel på innovation.

ChronosHub har derfor udviklet en platform, der udfordrer den nuværende praksis med nye værktøjer for at forenkle processen for alle involverede; forskere, universiteter, fonde og forlag. Vi bringer alle parter under ét tag og automatiserer og strømliner, hvad der tidligere var manuelle processer. I stedet for at have tusindvis af institutioner, der beskæftiger sig med tusinder af forlag, behøver alle kun at forholde sig til én platform - ChronosHub.

Vores kunder er internationale organisationer, så vi opererer i et globalt perspektiv. Blandt vores kunder er Swiss National Research Fund, The National Library and Research Fund of Luxembourg, Københavns Universitet og Emerald Publishing.

Ansvarsområde

Som UX-designer omsætter du brugerbehov og klientkrav til målrettede visuelle koncepter og prototyper, der anvendes til test og understøttelse til tværkommunikativt samarbejde og udvikling.

Du har:

  • Flere års erfaring som user experience designer, interaction designer, information architect eller lignende UX-relateret rolle
  • Utvivlsomme evner med designværktøjer som Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator osv.)
  • Erfaring med front-end webudvikling (HTML, JavaScript og CSS)
  • Færdigheder i hurtigt at spotte ideer og tydeligt præsentere kompleks information på en forenklet måde
  • Lyst til at arbejde med teams og direkte med udviklerne, når der skal implementeres design
  • Styr på brugen af Best Practice for information architecture og interaction design, brugerorienterede designprocesser samt god viden om brugeroplevelsesprincipper og teknikker.

Følgende er fordel, men ikke et krav:

  • En online portefølje eller eksempler på arbejde, der viser relevant erfaring

Vi værdsætter naturligt talent meget mere end at have den 'rigtige' uddannelse - med andre ord, hold dig ikke tilbage fra at ansøge denne stilling, bare fordi du ikke har en eksamen i det.

Her bliver alle hørt! Du er ansat, fordi du kan bidrage med noget. Deling af viden, information og ideer gør ChronosHub bedre. Vi fejrer forskellige perspektiver og har forpligtet os til at opbygge et mangfoldigt og inkluderende miljø.

Kan du se dig selv i dette job? Send os dit CV og en motiveret ansøgning (på engelsk eller dansk) til Lead Architect, Snorri Valberg, [email protected] i dag, og lad os vide, hvorfor vi ikke bør gå glip af muligheden for at møde dig.

Ansøgere til denne stilling skal have en arbejdstilladelse, der ikke nu eller i fremtiden kræver sponsorering af visum til ansættelse i Danmark og hos ChronosHub.

Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lead Architect, Snorri
Valberg, [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Glostrup
  • Tirsdag den 01. juni 2021

Lignende jobs

  • UX Researcher

    Are you motivated by conducting UX research and testing to inform design decisions? Are you passionate about ensuring best-in-class user experience by deeply understanding user needs and behaviors..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • UX Researcher med erfaring inden for product disco...

    UX Researcher med erfaring inden for product discovery & design Er du passioneret omkring at forstå brugernes behov og adfærd? Trives du med at arbejde tæt sammen med product teams for at ska..
    • Frontendudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Product & Application Engineer

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potenti..
    • Frontendudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Senior Usability Engineer

    Er du erfaren Usability Engineer og er du interesseret i at bidrage til forbedringen af brugeroplevelsen inden for høreteknologi? Og vil du arbejde i en international virksomhed, som forbedrer livs..
    • Frontendudvikler
    • Smørum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0