Teknisk Designer / Assistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Virksomheden
EAB Lagerindretning A/S er det tidligere Wica System A/S, som i flere årtier har været en førende leverandør af lagersystemer på det danske marked. Wica blev primo 2019 opkøbt af svenske EAB AB. EAB har siden 1980’erne været storleverandør til Wica i Danmark.

EAB Lagerindretning A/S er specialiseret i levering af lagerløsninger og -inventar til en bred vifte af brancher i Danmark, og har gennem flere årtier været kendt for høj kvalitet og komplette løsninger. Virksomheden har kontor i Vejle og produktion, support og backup varetages fra EABs hovedsæde i Sydsverige.

EAB AB er en familieejet virksomhed etableret i 1957. Virksomheden udvikler, producerer og sælger stålbyggerier, lagersystemer og porte. Stålbyggerier og porte sælges hovedsageligt på det nordiske marked, og EAB’s lagersystemer sælges i hele verden. I Danmark er fokus pt. på lagersystemer samt i et vist omfang på specialporte.

Fælles for virksomhedens tre produktgrupper er EAB Engineering Principles™ - den unikke måde, hvorpå EAB konstruerer og agerer for at opfylde sit kundeløfte kunderne ”Det holder”.

Læs mere på EAB.dk og EAB.se.

Stillingen
Vi søger en teknisk kompetent kandidat med gode kommunikationsevner til en intern stilling med fokus på teknisk tegning, konfiguration og beregning af lagerløsninger samt teknisk support og rådgivning i forbindelse med kundeforespørgsler, tilbud mv.

Arbejdsstedet er EABs kontor i Vejle. Stillingen refererer til direktøren for EAB A/S i Danmark. I dagligdagen vil der være tæt samarbejde med kollegaer i Danmark - pt. tre konsulenter, direktøren, en backoffice medarbejder samt en servicetekniker. Der vil ligeledes være tæt dialog med kollegaer på hovedkontoret i Sverige og kontakt med kunder og samarbejdspartnere bl.a. omkring tekniske forespørgsler.

EAB A/S i Danmark har fokus på salg til industri-, distributions-, detail- og logistikvirksomheder med behov for større lagerløsninger og lagerinventar. Dine kollegaer ”i marken” foretager selv de fleste opmålinger og konfigurering af konkrete løsninger i tæt dialog med kunden.

Din primære rolle bliver at færdiggøre og opdatere disse konfigurationer samt ”oversætte” dem til AutoCAD-tegninger, som bl.a. anvendes til specifikationer, mængdeberegning, afgivelse af endeligt tilbud og som overdrages til produktionen i Sverige, når ordren er bekræftet. Du vil ligeledes blive involveret i de indledende konfigurationstegninger på større projekter, og skal derfor arbejde både i AutoCAD og vores konfigurationsprogram.

Du skal endvidere supportere konsulenter og kunder med teknisk information o.a. data og materiale, bl.a. i forbindelse med tilbudsgivning og specialforespørgsler, hvor du ofte vil have behov for at søge information hos kollegaer i Sverige.

Endelig vil du også få en rolle i forbindelse med forespørgsler og salg af portløsninger. Der vil bl.a. være tale om dialog med arkitekter og entreprenører samt optegning af løsninger og afgivelse af tilbud – i tæt dialog med dine kolleger i Sverige.

Kandidaten
Den ideelle kandidat er teknisk designer/assistent, bygningskonstruktør eller har en tilsvarende teknisk uddannelse med fokus på udarbejdelse af teknisk tegningsmateriale. Du har stærk erfaring med AutoCAD eller tilsvarende tegneprogrammer samt meget gerne erfaring med konfigurations-software. Endvidere er det en stor fordel, hvis du:

  • Har erfaring med udarbejdelse af tegningsmateriale, mængdeberegninger og tilbud inden for byggebranchen.
  • Har kendskab til konstruktioner, byggestatik mv. – meget gerne relateret til stålkonstruktioner.
  • Er komfortabel i en rolle som ”bindeled” mellem de eksterne konsulenter og produktionen.
  • Generelt er stærk på IT og hurtig til at lære nye systemer og procedurer.
  • Trives i en alsidig rolle, hvor du både har dine tekniske ansvarsområder og skal deltage aktivt i arbejdet med at servicere og rådgive kunder og samarbejdspartnere.
  • Er en god projektleder med fokus på løbende opfølgning og information til de involverede interessenter.
  • Arbejder struktureret, har fokus på detaljer og af natur søger at undgå fejl.
  • Har en forretningsorienteret tilgang og har lyst til at bidrage aktivt til den fortsatte vækst.
  • Er god til at samarbejde og vil trives med at have daglig kontakt med kolleger både i Danmark og Sverige.

Vi lægger samtidig stor vægt på, at du er udpræget teamplayer og værdsætter en åben, ærlig og humoristisk dialog med dine kolleger både i Danmark og Sverige.

Øvrige forhold
Fast løn på konkurrencedygtigt niveau + pension.
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Ferie i henhold til ferieloven.
Bopæl max 3 kvarters kørsel fra kontoret i Vejle.
Dansk og engelsk i skrift og tale.

Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i København

    Frontend-udvikler til IDAs Team FastholdelseKollegerne i afdelingen Digital Udvikling & Arkitektur savner endnu en dygtig frontend-udvikler, som vil være med fra idé til implementering og har lys..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Blåvand

    Er du en hard-core Frontend-udviklingsentusiast med et skarpt øje for UX/UI-design og funktionalitet? Trives du i et innovativt og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed og konstant udvikling er nøgl..
    • Frontendudvikler
    • Blåvand
    Få mere info
  • Frontendudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Frontendudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Frontendudvikler i København K

    Frontendudvikler søges til organisation/virksomhed i 1260 København K
    • Frontendudvikler
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
5. juli 2024 112
4. juli 2024 109
3. juli 2024 112
2. juli 2024 107
1. juli 2024 110
30. juni 2024 104
29. juni 2024 110
28. juni 2024 114
27. juni 2024 116
26. juni 2024 121
25. juni 2024 120
24. juni 2024 113
23. juni 2024 113
22. juni 2024 114
21. juni 2024 113
20. juni 2024 115
19. juni 2024 110
18. juni 2024 117
17. juni 2024 117
16. juni 2024 120
15. juni 2024 123
14. juni 2024 125
13. juni 2024 127
12. juni 2024 118
11. juni 2024 126
10. juni 2024 121
9. juni 2024 126
8. juni 2024 126
7. juni 2024 131
6. juni 2024 128
5. juni 2024 135