Rekrutteringsfirma

Front-end udviklere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Front-end udviklere
søges til spændende udviklingsrejse i førende nordisk investeringsbank

& friends cph søger It-udviklere til Carnegie.

Carnegies danske afdeling er på vej ud på en spændende rejse, hvor de skal udvikle nye systemer til forretningen og omlægge gamle systemer til nye teknologiske platforme. Vil du med?

Carnegie anvender de førende teknologier inden for webudvikling, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Angular og Microsoft.Net, og har du også kendskab til Microsoft SQL Server (T-SQL) vil det være et ekstra plus.

En ansvarsfuld og spændende jobmulighed
Carnegie tilbyder dig en unik mulighed for at spille en aktiv og ansvarsfuld rolle i alle faser af de projekter, du kommer til at deltage i, lige fra forventningsafstemning med forretningen til design, arkitektur og implementering.

Jobbet vil indebære deltagelse i projektmøder sammen med andre projektdeltagere på tværs af Carnegies danske organisation.

It-afdelingen er en integreret del af Carnegies forretning, og du vil naturligvis få en god introduktion til opgaver, systemer og organisation.

It-chef Jacob Sander fortæller: Det er vigtigt for mig, at vores it-udviklere er en aktiv del af projekterne og er med til at præge de gode løsninger i tæt dialog med forretningen. Jeg nyder at høre, når brugerne af systemerne kommer tilbage med ros og forslag til nye tiltag direkte til dem, der har været med til at levere løsningerne.”

Alle opgaver foregår i tæt teamwork i et udviklingsmiljø, hvor man udnytter hinandens kompetencer og erfaring bedst muligt, og hvor der bliver lyttet til alles input og idéer.

Da der er tale om nyoprettede stillinger, vil der være mulighed for at præge dit fremtidige jobindhold.

Dine kvalifikationer
  • Du har formentlig en relevant akademisk baggrund som fx datalog, ingeniør eller datamatiker, kombineret med et par års praktisk erfaring med bl.a. webudvikling.
  • Du har erfaring med Angular, CSS, C# og WebAPI, og har du kendskab til databaseprogrammering (T-SQL) vil det være et ekstra plus.
  • Du har stor stolthed og nysgerrighed omkring dit fagområde og holder dig løbende ajour med de nyeste teknologier.
  • Du deler gerne din viden og er ikke bange for at stille de spørgsmål, der skal til for at gøre dine løsninger endnu bedre.
  • Du kan arbejde selvstændigt og er god til at skabe overblik og struktur i dine projekter og opgaver.
  • Godt humør og teamwork er vigtige ingredienser i Carnegies arbejdskultur. Det er derfor vigtigt, at du er en holdspiller, der vil bidrage aktivt til det gode arbejdsmiljø i it-teamet.

Hvad tilbyder Carnegie
Carnegie tilbyder en moderne arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling. De tilbyder gode ansættelsesvilkår, uddannelse, sociale aktiviteter, en fantastisk personalerestaurant og en unik mulighed for at samarbejde med 105 ambitiøse og topmotiverede specialister inden for hver deres felt. Arbejdsmiljøet er uformelt og er præget af stort ansvar, fleksibilitet og kort vej fra idé til handling. Kontoret ligger i dejlige omgivelser ved Christianshavns Kanal, tæt på metro.

Spørgsmål?
Har du lyst til en uformel snak om jobbet og dine udviklingsmuligheder eller høre mere om Carnegies it-afdeling, så vil vi opfordre dig til at kontakte Jacob Sander på 32 88 02 19.

Om Carnegie
Carnegie er den førende investeringsbank i Norden. Carnegie leverer værdiskabende strategisk og finansiel rådgivning og services til institutioner, virksomheder og private kunder inden for områderne Investment Banking, Securities (Aktieanalyse og værdipapirhandel) og Wealth Management. Carnegie har ca. 700 medarbejdere fordelt på kontorer i seks lande.

Læs mere om Carnegie som arbejdsplads på https://www.carnegie.dk/karriere/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • UX/UI Designer for B2B product design

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Frontendudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Senior Usability Engineer

    Er du erfaren Usability Engineer og er du interesseret i at bidrage til forbedringen af brugeroplevelsen inden for høreteknologi? Og vil du arbejde i en international virksomhed, som forbedrer livs..
    • Frontendudvikler
    • Smørum
    Få mere info
  • Senior Usability Specialist

    Are you an experienced Senior Usability Specialist looking for more autonomy in your role, with the chance to make a significant impact on [xxxxx]’s product development? If so, this could be yo..
    • Frontendudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Student Assistant - UX designer

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Frontendudvikler
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
4. oktober 2024 87
3. oktober 2024 84
2. oktober 2024 80
1. oktober 2024 81
30. september 2024 83
29. september 2024 83
28. september 2024 83
27. september 2024 82
26. september 2024 81
25. september 2024 81
24. september 2024 79
23. september 2024 81
22. september 2024 86
21. september 2024 86
20. september 2024 89
19. september 2024 85
18. september 2024 87
17. september 2024 85
16. september 2024 85
15. september 2024 88
14. september 2024 88
13. september 2024 91
12. september 2024 84
11. september 2024 82
10. september 2024 81
9. september 2024 80
8. september 2024 82
7. september 2024 80
6. september 2024 80
5. september 2024 76
4. september 2024 76