Systemkonsulenter søges til Koncern It i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for application management? Og vil du være en del af en enhed, der videreudvikler og forvalter koncernens systemportefølje? Så er det måske dig, vi netop står og mangler i Koncern It i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement.

Lidt om alt det vi tilbyder

Udlændinge- og Integrationsministeriet er godt på vej til at have implementeret Digitaliseringsstrategi 2021, og foran os venter Digitaliseringsstrategi 2024. Yderligere og forbedret digital understøttelse af forretningen er generelt højt prioriteret.

Til at understøtte dette arbejde søger vi bl.a. systemkonsulenter til visumområdet og til en ny biometriløsning.

Visumområdet

Som systemkonsulent på området for visum- og grænsekontrol vil din opgave i første omgang primært bestå i application management/forvaltning af det danske visumsystem. Det danske visumsystem er et samfundskritisk system, hvori der løbende foretages ændringer bl.a. baseret på ændringer i dansk og international lovgivning herunder VIS-forordningen. På visumområdet er der et tæt samarbejde med både danske og udenlandske myndigheder.

Biometriløsning

BMS (Biometric Matching System) er et system til sammenligning af fingeraftryk og ansigtsfoto ved hjælp af algoritmer og bliver en væsentlig komponent i ministeriets identitetslandskab. Ud over BMS’en består ministeriets identitetslandskab af vores udlændingeregister og en række overliggende komponenter, som sikrer løbende sammenhæng mellem udlændingeregisteret og BMS. BMS’en er under udvikling, og du bliver som systemkonsulent en nøgleperson i den kommende implementering.

Generelt om stillingerne

Det forventes, at du kan sætte dig ind i både tekniske og forretningsmæssige problemstillinger og formidle disse mellem bl.a. teknikere, forretning og beslutningstagere. Forvaltningen foregår på tværs af fag-, forretnings- og systemgrænser, og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde struktureret og inden for fastlagte processer samtidigt med, at du har en god teknisk forståelse. Din primære arbejdsopgave er application management, som bl.a. indebærer:

  • at afdække, prioritere og implementere funktionelle og non-funktionelle krav i samarbejde med forretning og udviklingsleverandør
  • leverandørsamarbejde, kontraktopfølgning og budgetstyring
  • koordinering og gennemførsel af test og releases
  • diverse årshjulsopgaver – fx opfølgning på it- og informationssikkerhed, rapportering m.m.
  • deltagelse som specialist i it-projekter
  • intern og ekstern 3rd level support
  • opdatering og kvalitetssikring af dokumentation herunder uddannelsesmateriale
  • samarbejde og kommunikation både på dansk og engelsk

Du kommer som systemkonsulent til at indgå i et team organiseret med en koordinator, og din personaleleder vil være systemforvaltningschefen.

Stillingerne vil i første omgang vedrøre forvaltning på et af de to ovennævnte områder, men kan på sigt vedrøre forvaltning af andre systemer.

Du vil skulle arbejde tæt sammen med både forretningen, øvrige medarbejdere i Koncern It, andre myndigheder og eksterne leverandører. Kommunikation og samarbejde vil derfor være to nøgleord i dit arbejde.

Du bliver en del af Koncern It, som har ansvaret for drift, vedligeholdelse og videreudvikling af den systemportefølje, der anvendes i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Vi er en ambitiøs arbejdsplads bestående af 80 kolleger med forskellige erfaring, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi lægger vægt på videndeling og en åben og konstruktiv dialog – meget gerne præget af humor.

Koncernen anvender Statens It som driftsleverandør, som har ansvaret for basisinfrastruktur, dvs. levering af netværk, datacenter, servere, standard arbejdspladser osv. Koncern It varetager leverandørstyringen af Statens It og andre leverandører. Koncern It er organiseret i 6 enheder, Enheden for Strategi og Styring, Program- og Projektenheden, Udviklingsenheden, Systemforvaltning for ESDH-systemer mv, Systemforvaltning for øvrige systemer og Driftsenheden. Stillingerne er placeret i enheden for Systemforvaltning for øvrige systemer, som også varetager generelle opgaver for Systemforvaltning for ESDH-systemer.

Vi er placeret centralt i København tæt ved Kgs. Nytorv i nye og rummelige lokaler. Vi tilbyder en stilling på 37 timer ugentligt med fleksible arbejdstider og attraktiv løn med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Du får gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv. Derudover vil du blive tilbudt eventuel relevant efteruddannelse og certificeringer.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – det kan både være en akademisk baggrund eller en it-uddannelse. Derudover forventer vi, at du har erfaring med application management, at du er engageret i dit arbejde, og at du har en passion for at levere en god arbejdsindsats.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor vi forventer, at du:

  • har erfaring med at få forretningsbehov og it-krav til at mødes
  • har stærke kommunikative kompetencer både skriftligt og mundtligt
  • kan sikre fremdrift og er løsningsorienteret
  • kan strukturere, dokumentere og selvstændigt planlægge dit arbejde
  • er god til at opbygge og skabe gode samarbejdsrelationer
  • agerer proaktivt, så forudsigelige ændringer og vedligeholdelsesopgaver håndteres rettidigt

Det vil være en fordel, hvis du er vant til at arbejde struktureret og analytisk samt sætter en ære i, at dine opgaver leveres inden for aftalt tid, budget og kvalitet.

Derudover er det en fordel, hvis du har:

  • erfaring med forvaltning af forretningskritiske systemer
  • politisk tæft og god forståelse for arbejdsgange i en politisk styret organisation
  • erfaring med metodisk application management
  • relevante certificeringer og erfaring med agile metoder

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter relevant overenskomst. Der er mulighed for at forhandle tillæg, som matcher dine kvalifikationer.

På flere af koncernens it-systemer er der et højt krav om tilgængelighed. Det kan betyde, at du vil skulle indgå i en vagtordning. Endvidere vil afvikling af servicevinduer på nogle systemer skulle foregå uden for normal arbejdstid. Der er tjenesterejser knyttet til stillingen.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt om stillingerne, er du velkommen til at kontakte systemforvaltningschef Louise Dainese på telefonnummer 61 98 34 34 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler torsdag den 14. oktober 2021.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingerne. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • København K

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Frederiksberg

    Drømmer du om en rolle som domænearkitekt i et miljø, hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Vil du være med til at designe og definere arkitektur til udvikling på og..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Frontendudvikler i Frederiksberg

    Vil du være med til at designe, definere og vedligeholde en kompleks IT-arkitektur, i en af Danmarks største IT-afdelinger? Er du drevet af at have det store overblik og sammenhængskraft i arkitekt..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Frontendudvikler i København K

    Frontendudvikler søges til organisation/virksomhed i 1260 København K
    • Frontendudvikler
    • København K
    Få mere info
  • Frontendudvikler (studiejob) i København S

    <p>Are you interested in playing an important role in building new features in a scalable platform that empowers and enables organisations to drive sustainability initiatives? </p>.
    • Frontendudvikler
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i København K over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0