Rekrutteringsfirma

Frontend udvikler til Luxplus.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du med på en spændende teknologisk rejse i en virksomhed, tilstede i foreløbigt 6 lande med 3-doblet omsætning på 4 år og et overskud på 20 millioner? Har du lyst til at arbejde i et nuanceret space med en god blanding nørder indenfor en masse forskellige områder? Lyder mulighed for hjemmearbejde, stor fleksibilitet i lækre lokaler centralt på Østerbro spændende?


Vi ved jo godt, du er eftertragtet. Men det er vi også – og det er der en grund til! Hos os får du nemlig lov til at være dig selv. Du vil lynhurtigt kunne mærke den empati og medmenneskelighed, som florerer på vores kontor. Vi er kun omkring 35 medarbejdere - så lærer du hurtigt folk at kende.

Vores teknologi-team dækker backend og frontend. Vi er fire på teamet p.t. og skal vokse til at være syv indenfor det næste halve års tid. Vi leverer funktionalitet til marketing, værktøjer til indkøb og udvikler nye kommercielle redskaber i tæt samarbejde med kollegaerne.

Vi er forresten en medlemsklub og en webshop, hvor vores medlemmer i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland og UK kan spare store beløb på makeup, parfumer og en masse andre produkter fra kendte brands. Vi har mere end tredoblet vores omsætning på fire år, havde 20 millioner i overskud i 2020 og vi er slet ikke færdige med at vokse…

Din profil

Du kan arbejde med

  • JavaScript (Gerne vue.js)
  • TypeScript
  • SCSS

… Hos os bruger vi vue.js, men erfaring med andre JavaScript frameworks er lige så fint.

Det er egentlig ikke så vigtigt for os, om du har en lang uddannelse bag dig. Det vigtigste er, at du kan din kode, er behagelig at være sammen med - og passioneret omkring dit arbejde!

Du kommer til at referere til chefen for teknologiteamet, og du kommer til at arbejde tæt sammen med nogle veteraner fra andre start-ups. Vores eksisterende udviklere siger blandt andet:

”Man ser hurtigt effekten af sit arbejde. Det er for det meste, rigtigt fedt”

”Jeg er meget mere en del af teamet og arbejdet her i Luxplus. Jeg sidder ikke bare og skriver kode - jeg hjælper med et nyt værktøj til marketing”

Du kan se frem til

  • Et lille udviklerteam, så det er nemt at følge med i, hvad de andre laver
  • At være del af en succesfuld vækstrejse, hvor udviklerteamet vokser fra 4 til 7 i løbet af kort tid
  • Flad organisation med stor medbestemmelse og forståelse fra ledelsen
  • Fleksibilitet & mulighed for at arbejde hjemmefra
  • God placering i lækre, lyse lokaler på Teglværksgade i København Ø
  • Sund og nærende frokost samt snacks og sodavand ad libitum
  • Gode sociale arrangementer, hver måned
  • Pension og attraktiv sundhedsforsikring


Lidt mere om Luxplus


I Luxplus er vores backend i Laravel 8, med VUE.js, TypeScript, og SCSS i frontend.

Vi køre CI/CD, hvilket betyder at de ting vi laver, hurtigt er i produktion, samt at det bliver automatisk testet gennem værktøjer som PHPStan og unit tests.

Vi arbejder tæt sammen i teams omkring nye features og styre processen via Kanban.

Hos os er kemien vigtig, og vi går i det hele taget meget op i mennesker hos Luxplus. Vi er en blandet familie svenskere, danskere, finner, letter, nordmænd og hollændere, så du skal trives med en arbejdsplads, hvor de fleste er bedre på engelsk end dansk.

Vi har det sjovt til hverdag, og vi synes selv, at vi har samlet nogle af de skarpeste inden for hvert område. Vi er stolte af vores arbejdsmiljø og høje tempo. Og vi er meget bevidste om, at 99% af al succes bygger på fejl. Derfor lærer vi af dem på en god måde og hepper når det går godt.

Vi er også en virksomhed med store ambitioner og en kapitalfond (Catacap) i ryggen. Måske har du hørt om os? Måske har du prøvet at være medlem hos os? Uanset hvad har vi brug for dygtige folk, der vil hjælpe os med at gøre det endnu mere attraktivt at blive og forblive medlem.

Skriv nu – så tales vi ved om lidt
Vi vil gerne høre fra dig med det samme. Så lover vi til gengæld at svare lynhurtigt; så vi kan komme til at tale om hvilke mennesker vi er, og hvem du kan komme til at arbejde sammen med. Ansøg derfor så hurtigt som muligt.

Rekrutteringen varetages af iHeadHunt, og du kan kontakte Mads Ottosen på +45 36 98 87 00, hvis du vil vide mere om rollen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • København Ø

Lignende jobs

  • UX Researcher

    Are you motivated by conducting UX research and testing to inform design decisions? Are you passionate about ensuring best-in-class user experience by deeply understanding user needs and behaviors..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Sr. Embedded Application Engineer

    The software team at Phase One is seeking a clever, passionate and dedicated Senior Embedded Application Engineer to join the team.So if you… Want to work doing bleeding-edge embedded softw..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • CLOSED - Frontend udvikler til vores udviklingsafd...

    Stillingen er besat og kan IKKE længere ansøges Frontend-udvikler til IDAs Team FastholdelseKollegerne i afdelingen Digital Udvikling & Arkitektur savner endnu en dygtig frontend-udvikler, so..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Ledende domænearkitekt til Udviklings- og Forenkli...

    Vil du være med til at designe, definere og vedligeholde en kompleks IT-arkitektur, i en af Danmarks største IT-afdelinger? Er du drevet af at have det store overblik og sammenhængskraft i arkitekt..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0