Application Manager søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Trives du i en hverdag, hvor du er bindeled mellem forretningen og IT, og vil du være med til at udvikle og drive digitaliseringsagendaen i en politisk styret organisation?

Som Application Manager vil du stå for den daglige forvaltning af større såvel som mindre systemer. Vi har både standardsystemer (primært WorkZone) og egenudviklede systemer til bl.a. synsindkaldelser og bevisadministration, som har brug for en dedikeret, kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til at sikre, at systemerne til stadighed understøtter brugernes behov.

Hos os vil du få en afvekslende hverdag, hvor du skal kunne se i helheder, da du vil være forretningens repræsentant ind i IT. Det betyder i praksis, at du vil få en bred berøringsflade, der spænder over mange fagligheder og mange forskellige systemer. Du får mulighed for at tage ansvar og bruge din faglighed og energi til at føre os ind i en fremtid, hvor den teknologiske såvel som den politiske hverdag stiller andre og markant større krav til fremtidens IT-løsninger.

En alsidig hverdag
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen står også overfor at skulle modernisere en række IT-løsninger, hvilket betyder, at vi er en arbejdsplads i forandring, hvor tingene går stærkt. Du skal derfor kunne trives i en hverdag, hvor man arbejder operationelt og sætter en ære i at nå deadlines. Det er vigtigt, at du vægter struktur og kvalitet højt i dit arbejde. Vi forestiller os, at du er en administrativ superhelt, der er vant til at dykke ned i materien og opdatere systemdokumentation, herunder brugervejledninger, samt sikre en god kontakt til superbrugere og systemejere.
Vi er en styrelse, der har fokus på ”det gode arbejdsliv”. Det betyder i praksis, at vi er effektive, når vi er på arbejdet, og vi derigennem gør en ære ud af som arbejdsplads at få arbejdsliv og privatliv til at hænge sammen.

Henrik er ny i teamet og fortæller: ”Det motiverende ved at arbejde i denne styrelse er, at alle kollegaerne er faglige ildsjæle, der hjælper én i gang, når noget nyt rammer skrivebordet. Det giver mulighed for at skabe et stort netværk. Der er en høj grad af faglig stolthed, og man bliver kastet direkte ud i sine opgaver”.

Vi leder efter…
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig for os. Vi leder efter en kollega, der har dokumenteret erfaring på området. For at lykkes hos os er der en række personlige egenskaber, vi vægter højt. Vi forestiller os derfor, at du er super strukturnørd, analytisk og samtidig god til at opbygge relationer og mange typer af fagligheder og menneskelige profiler og sætte dig ind i deres behov og situation.

Vi ønsker, at du:
• Kan arbejde ud fra en helhedsorienteret tilgang og kan se din opgaveløsning på tværs af fagområder
• Har et stort ”servicegen”
• Er god til at formidle og dokumentere
• Hurtigt kan sætte dig ind i nye systemer og aktivt opsøger viden
• Har et personligt og smittende drive
• Har gode samarbejdsevner med både interne og eksterne samarbejdspartnere
• Kan arbejde selvstændigt og proaktivt
• Har en god IT-ballast og kan omsætte forretningsbehov til IT-løsninger

Hos os får du…
Spændende og udviklende arbejdsopgaver, der fagligt spænder vidt, hvor du får stor mulighed for at påvirke styrelsens fremtidige retning for udvikling af digitaliseringsløsninger. Vi arbejder målrettet på at lave brugervenlige løsninger, der understøtter borgere og virksomheder, samt letter den interne sagsbehandling.

Derudover er vi en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Vi er centralt beliggende i København med nem adgang til offentlig transport.

Du bliver tilknyttet styrelsens digitaliseringsteam, som er en del af Ressourcer og stab, hvorunder HR, IT-drift og Økonomi også er organiseret. I teamet lægger vi stor vægt på en åben dialog, stor vidensdeling i opgaveløsningen og en uformel omgangstone.

Digitaliseringsteamet varetager systemforvaltnings- og IT-projektledelsesopgaver for hele styrelsen.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem relevante faglige organisationer og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen – hvem er vi…
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er en styrelse under Transport- og Boligministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej og luftfart, samt regulering af bygge- og boligområdet.
Udover et varieret og udfordrende job, som kræver høj faglig kvalitet, lægger vi vægt på løbende kompetenceudvikling samt udvikling gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver. Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen på www.tbst.dk

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos IT-chef Sisse Tønnes Hertz på tlf. 4178 0296 eller teamkoordinator Simon Halfdan Gjedde på tlf. 4178 0130.

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis via styrelsens ansøgningsportal på www.tbst.dk senest søndag den 20. oktober 2019.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde godkendelsen. Der kan blive anvendt tests i rekrutteringsforløbet.
Ansættelsessamtaler forventes gennemført løbende og senest fredag d. 25. oktober 2019.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • København V
  • Søndag den 20. oktober 2019

Lignende jobs

  • UX Researcher

    Are you motivated by conducting UX research and testing to inform design decisions? Are you passionate about ensuring best-in-class user experience by deeply understanding user needs and behaviors..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Sr. Embedded Application Engineer

    The software team at Phase One is seeking a clever, passionate and dedicated Senior Embedded Application Engineer to join the team.So if you… Want to work doing bleeding-edge embedded softw..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Ledende domænearkitekt til Udviklings- og Forenkli...

    Vil du være med til at designe, definere og vedligeholde en kompleks IT-arkitektur, i en af Danmarks største IT-afdelinger? Er du drevet af at have det store overblik og sammenhængskraft i arkitekt..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Student Assistant - UX Researcher

    Opportunity About MaerskHaving substantial operations in 130 countries, we work across continents, across cultures and with individuals from all walks of life. This drives our ambition to creat..
    • Frontendudvikler
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i København V over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0