Application manager med blik for den gode tekniske løsning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du godt i gang med dit arbejdsliv, har du erfaring med at arbejde med applikationer og systemer, trænger du til at prøve noget nyt, og har du lyst til at arbejde i en styrelse, som aldrig står stille? Så er du måske vores nye medarbejder, som får ansvaret for at supportere og vedligeholde en række af vores systemer og skal medvirke til at modernisere vores system-portefølje.

Som Application manager i Trafikstyrelsen bliver du tilknyttet IT-kontoret i Trafikstyrelsen, som består af 15 medarbejdere, der har ansvaret for systemforvaltnings- og IT-projektledelsesopgaver samt kontraktstyring af IT-drift hos leverandøren (Statens IT). Alle IT-opgaverne løser vi i tæt samarbejde med fagkontorer og -medarbejdere, og vi har stort fokus på, at levere løsninger i høj kvali-tet og med en god brugeroplevelse.

I dagligdagen vil du opleve en åben dialog, og at vi prioriterer vidensdeling i opgaveløsningen højt. Derudover har vi en humoristisk og uformel omgangstone.

Hvad kan du forvente af din kommende arbejdsplads?
Du kommer til at deltage aktivt i en omfattende modernisering af en række it-løsninger, samtidig med at vi løbende udvikler ny IT-understøttelse til vores forretningsområder. Det drejer sig særligt om systemer vedrørende luftfart, jernbane og generel sagsbehandling.

Som Application manager vil du skulle varetage følgende opgaver:

  • Sørge for at dine systemer løbende understøtter forretningen og holdes ajour ift. forretningens behov og lovændringer, herunder at omsætte forretningsbehov til systemkrav og beskrivelser og rådgive forretningen.
  • Hjælpe og undervise (super)brugere og være projektleder på mindre opgaver/ændringer i din systemportefølje.
  • Deltage i arbejdet med informationssikkerhed og databeskyttelse – herunder bidrage til at træffe foranstaltninger i IT-systemet for at efterleve kravene om beskyttelse af persondata gennem design og standardindstillinger.
  • Medvirke til at sikre systemet har en robust drift, herunder styre opdateringer/fejlrettelser og sikre at dokumentationen opdateres. Udføre budget- og leverandørstyring, samt sikre, at der er etableret de nødvendige kontrakter og databehandleraftaler. Ved kontraktudløb skal vedligeholdelse af systemerne konkurrenceudsættes.

Flere af vores systemer, er direkte rettet mod borgere og virksomheder, og vi arbejder målrettet med, at løsningerne skal give borgerne et bedre digitalt overblik over egne forhold og igangværende sager m.v.

Vores it-projektleder Tamara fortæller om Trafikstyrelsen som arbejdsplads: ”Som ny medarbejder i it-afdelingen fik jeg hurtigt mulighed for at afprøve mine faglige kompetencer samt assistere på projekter. Personligt har jeg fået mere gå-på-mod af at løse opgaver udenfor min comfort zone.”

Som Application manager forventer vi, at du:

  • Gennem erfaringer har tilegnet dig stærke kompetencer inden for vedligehold, support og udvikling af applikationer og kan planlægge, styre og få opgaver godt i mål.
  • Kan finde på utraditionelle løsninger til kendte problemstillinger.
  • Har en klar struktur i dit arbejde, men kan finde på egne løsninger og selv tage initiativ.
  • Kan arbejde ud fra en helhedsorienteret tilgang og se din opgaveløsning på tværs af fagområder.
  • Har gode samarbejdsevner med både interne og eksterne samarbejdspartnere.
  • Er god til at skabe fællesskab og retning for projekter.

Vi er en arbejdsplads i forandring, hvor tingene går stærkt. Du skal derfor trives i en hverdag, hvor dagene går hurtigt, og du har mange bolde i luften. Derudover skal du have en finger på pulsen ift., hvad der sker omkring dig i afdelingen, så du kan byde ind med relevante løsninger.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem relevante faglige organisationer og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Stillingen er på 37 timer og er til besættelse snarest muligt.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos IT-chef Sisse Tønnes Hertz på tlf. 4178 0296 eller Teamkoordinator Simon Halfdan Gjedde på tlf. 4178 0130.

Ansøgning
Send din ansøgning via Trafikstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk senest søndag d. 29. august 2021.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • København V
  • Søndag den 29. august 2021

Lignende jobs

  • UX Researcher

    Are you motivated by conducting UX research and testing to inform design decisions? Are you passionate about ensuring best-in-class user experience by deeply understanding user needs and behaviors..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Sr. Embedded Application Engineer

    The software team at Phase One is seeking a clever, passionate and dedicated Senior Embedded Application Engineer to join the team.So if you… Want to work doing bleeding-edge embedded softw..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Ledende domænearkitekt til Udviklings- og Forenkli...

    Vil du være med til at designe, definere og vedligeholde en kompleks IT-arkitektur, i en af Danmarks største IT-afdelinger? Er du drevet af at have det store overblik og sammenhængskraft i arkitekt..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Senior Product UX Design Lead

    Do you aspire to shape the future of web applications with cutting-edge technologies and innovative solutions? We are seeking an experienced Senior Product UX Design Lead with a Product Mana..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i København V over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0