App content manager til ALLY

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du nysgerrig på vores nye brand ALLY, og har du interesse for content publicering, medieadfærd og brugeroptimering? Så er stillingen App Content Manager måske noget for dig. Vi garanterer en spændende udviklingsrejse i et mediehus med digitale ambitioner.

Platform, Indholdsperformance og optimering

Som App Content Manager er det din overordnede opgave at skabe gode digitale oplevelser og du får ansvaret for at lægge al vores indhold rigtigt og smartest ind i ALLY appen. Du skal samtidig bidrage til den løbende udvikling af app-platformen og content-udviklingen på baggrund af brugerdata og indsigter, så brugeroplevelsen hele tiden optimeres.

Ansvarsområder:

· Publicering af indhold i appen – sikre at indholdet udkommer rigtigt og på de korrekte placeringer, tidspunkter og dage.

· Sikring af datagrundlaget i appen, analyse af contentpreformance og brugeradfærd og videreformidling af indsigter ift., hvad der virker /ikke virker – og eventuelle løsningsforslag.

· Definering af indholdstemplates og herunder opsætning af content inkl. billedsiden (fotos og grafik). Dette i tæt samspil med redaktionen (herunder artikelredaktør, redaktionssekretær og teamet af studentermedhjælpere).

· Løbende udvikling og optimering af den tekniske platform og alle appens funktionaliteter sammen med PO-teamet

· Test i forbindelse med nye releases af appen og indmelding af fejl/udfordringer til PO-teamet

· Biddrage til undersøgelser af brugerrejsen og brugeroplevelsen (i samarbejde med UX’en i PO-teamet).

  • Bidrage til den løbende strategiske udvikling af produktet i samspil med Redaktionen, Forretningsstrategi og PO-teamet.
  • Løbende justering og optimering af rubrikker, programtekster mv. i appen.

Stilling som App Content Manager refererer ind til Chefredaktør Kristine Lund Karlsson og bliver en del af Aller Medias New Media redaktion, der bl.a. også rummer vores TV-Desk-redaktion. Da rollen som app manager går på tværs i organisationen, vil man også arbejde tæt sammen med PO-teamet og Digital transformation.

Teknisk og struktureret tankegang og analytiske evner

Som profil har du tidligere arbejdet med Apps og har muligvis en uddannelsesbaggrund fra IT Universitetet, Kea eller et het tredje sted.

Du er teknisk funderet og drives også af at håndtere den indholdsnær praktik forbundet med et medieapp-produkt. Det er også en fordel, hvis du er en dygtig kommunikatør. Du er ansvarsfuld og selvstændig tænkende i dine arbejdsopgaver og vant til at være en del af et team, hvor alle kan lide at løfte i flok med hver sin faglighed og kompetence.

Selvom du er struktureret af natur, trives du godt i et kreativt arbejdsmiljø og er forandringsparat i dit mindset. Sidst men ikke mindst er du analytisk og elsker at agere og optimere på baggrund af brugerdata.

Kontaktperson

Ønsker du mere information vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte chefredaktør, Kristine Lund Karlsson på 51 56 07 71 eller [email protected]

Ansøgning

Send din ansøgning og CV via vores rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link. Deadline for ansøgning er tirsdag d. 15. marts 2022 og samtalerne vil blive afholdt løbende. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt. Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. CPR-nr., helbredsoplysninger, etnisk baggrund, politisk og religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • København V

Lignende jobs

  • UX Researcher

    Are you motivated by conducting UX research and testing to inform design decisions? Are you passionate about ensuring best-in-class user experience by deeply understanding user needs and behaviors..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Sr. Embedded Application Engineer

    The software team at Phase One is seeking a clever, passionate and dedicated Senior Embedded Application Engineer to join the team.So if you… Want to work doing bleeding-edge embedded softw..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • CLOSED - Frontend udvikler til vores udviklingsafd...

    Stillingen er besat og kan IKKE længere ansøges Frontend-udvikler til IDAs Team FastholdelseKollegerne i afdelingen Digital Udvikling & Arkitektur savner endnu en dygtig frontend-udvikler, so..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Ledende domænearkitekt til Udviklings- og Forenkli...

    Vil du være med til at designe, definere og vedligeholde en kompleks IT-arkitektur, i en af Danmarks største IT-afdelinger? Er du drevet af at have det store overblik og sammenhængskraft i arkitekt..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i København V over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0