Application Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du lyst til at arbejde med udvikling og drift af applikationer i Koncern IT? Vi søger nu en Application manager, der kan drive et spændende området indenfor Sundheds IT.

Koncern IT arbejder struktureret og proaktivt med udvikling af vores mange it-systemer. Vi arbejder hele tiden på at forbedre driften af regionens it-systemer, og der er et stigende fokus på udvikling og optimering. I applikationsteamet har vi brug for endnu en Application Manager der kan drive et spændende område indenfor telemedicin.

Du vil få det faglige ansvar for systemer og applikationer indenfor området. Du skal løfte opgaver, der spænder lige fra styring af diverse ad hoc opgaver relateret til området samt opgaver, der har en mere projektorienteret tilgang. Derudover vil du stå for facilitering af møder, leverandørkontakt etc. Du skal kunne sikre overblikket over både drift og udvikling.

Dine opgaver vil i flere sammenhænge skulle løses i tæt samarbejde med applikationsspecialister og applikationskoordinatorer på de respektive systemer og applikationer. Vi forventer, at du arbejder proaktivt og selvstændigt og tager ansvar for, at opgaverne bliver løst.

Du vil få en stor samarbejdsflade med mange eksterne og interne samarbejdspartnere på tværs af Koncern IT, men også implementeringsansvarlige samt ledende klinikere fra regionens sygehuse. Du vil arbejde tæt sammen med kollegaer, som arbejder med udvikling og drift af administrative og kliniske systemer på andre områder i IT Udvikling. Du vil ligeledes få en tæt snitflade til bl.a. vores infrastruktur og helpdesk afdelinger. Eksternt vil du have samarbejde på tværs af Region og Kommune samt til eksterne leverandører.

Som Application Manager vil nogle af dine vigtigste opgaver være interessenthåndtering og overblik, både internt og eksternt. Du påtager dig rollen med at involvere den relevante ledelse, sikre opbakning og beslutninger i rette tid samt at indgå i et tæt og loyalt samarbejde med interessenter fra f.eks. sygehusene.

Vi forventer, at du besidder flere af følgende faglige kompetencer:

  • Erfaring med drift, vedligehold og udvikling af applikationer

  • Erfaring med leverandørstyring

  • Erfaring fra projektdeltagelse eller projektledelse

  • Erfaring med koordinering og/eller faglig ledelse af mindre teams

  • Kendskab til ITIL principper eller er ITIL certificeret

  • Har du kendskab til sundhedsvæsenet, er det en fordel, men ikke en krav

  • Har du erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation er det ligeledes en fordel


Derudover lægger vi stor vægt på følgende personlige kvalifikationer:

  • Evnen til at fokusere på helheden og samtidig arbejde i dybden med de enkelte opgaver

  • Arbejder selvstændigt, gennemskuer opgavens karakter og involverer relevante parter i løsningen

  • Kan agere som facilitator, både internt og eksternt

  • Har gode formuleringsevner både mundtligt og skriftligt

  • Kan agere professionelt, er selvledende og er god til at få andre med på opgaverne

  • Forandringsparat, ser muligheder og undersøger proaktivt den information, der er til rådighed

  • Kan se og foreslå løsninger, uden at alle detaljer er tilgængelige

  • Er mobil ift. mødeaktivitet i Region Sjælland


Hvis du besidder flere af ovenstående kompetencer, så er det måske dig, vi leder efter.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores driftscenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder Pia Breddam Kofoed på: 41 87 84 02

Send din ansøgning snarest muligt. Første samtaler vil blive afholdt i uge 18 og anden samtaler vil blive afholdt uge 19.

Ansøgningsfrist d.24.04.2020

Ansættelse, snarest muligt


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Ringsted
  • Fredag den 24. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2