Erfaren Testmanager søges til Koncern IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være med til at sikre, at vores it-løsninger lever op til vores kvalitetskrav samtidig med, at du arbejder for Region Sjællands største it-hus? Har du solid erfaring indenfor testledelse, og teknisk viden omkring test og kvalitetssikring? Så kan du blive vores ny kollega!

Vi stiller høje krav til test og afprøvning af løsninger. Du får et bredt interessentlandskab, og du arbejder motiveret for at bidrage til et fortsat stærkt fokus på kvalitet og dokumentation af Region Sjællands it-løsninger. Vi tilbyder en stilling med opgaver, der giver masser af gode udfordringer, indflydelse og ansvar. Som Testmanager er dit primære ansvar at sikre test samt kvalitetssikre aktiviteterne i vores it-løsninger. Eksempelvis kommer du til at arbejde med:

  • Projekter i forskellige faser – herunder udbud og sparring omkring kvalitetssikring af kravspecifikationer
  • Ansvaret for udarbejdelse af testplaner
  • Opfølgning på, at testaktiviteter i projekterne bliver udført og rapporteret som aftalt i kontrakten med leverandøren
  • Facilitering af test i samarbejde med forretningen

Du har:

  • Konkret og praktisk erfaring i rollen som Testmanager – gerne i større organisationer
  • Erfaring med at skabe rammerne for projektets testkvalitet
  • Erfaring med at koordinere test, fejlhåndtering og tilhørende rapportering
  • Erfaring med risikostyring af testopgaverne
  • Evnen til at facilitere, opbygge, lede og støtte projektdeltagere såvel som interessenter til at nå målet
  • Erfaring med testdiscipliner, som eksempelvis udarbejdelse af mastertestplaner, ressourceestimering og interessenthåndtering
  • Gode kommunikationsevner i både skrift og tale
  • En certificering indenfor ISTQB Foundation, eller er villig til at tage det
  • Erfaring indenfor udbud er en klar fordel
  • Kendskab til Sundhedsbranchen vil det være en fordel, men ikke et krav

Vi har:

70 gode og dygtige kollegaer, projektledere og testmanagers, som er parat til at hjælpe dig i gang med dine nye spændende opgaver hos os. Vi løser udfordrende opgaver, som er med til at gøre en stor forskel for regionens klinikere og borgere. Vi er helt tæt på de kliniske systemer og har en tydelig fornemmelse af vigtigheden af vores arbejde, hvor tiden er en afgørende faktor for forløbet i klinikken. Vi vægter faglighed højt, og det er også vigtigt for os, at vi har et godt arbejdsmiljø kombineret med rig mulighed for kompetenceudvikling. Vi har derudover en fantastisk kantineordning, og holder til i lyse og moderne kontorer i Ringsted. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen hos os.

Du er:

Et empatisk og dynamisk menneske, der trives i et alsidigt miljø. Du finder det motiverende at arbejde med en bred kontaktflade både internt og eksternt. Desuden forestiller vi os, at du er:

  • Overbevisende og respektfuld i din adfærd og har stor gennemslagskraft
  • Kvalitetsbevidst, ambitiøs og resultatorienteret
  • God til at bevare overblikket i pressede situationer
  • Stærk til at samarbejde i teams på tværs af organisatoriske skel
  • Selvstændig, men kan også præstere i både større og mindre teams
  • Analytisk, metodisk og kan håndtere flere opgaver på en gang
  • God til at se muligheder og skabe positive resultater
  • Er passioneret og kvalitetsbevidst omkring test og kvalitetssikring
  • Ønsker at udvikle dig selv og dem omkring dig

Vi tilbyder:

Du får en stor samarbejdsflade, og du vil indgå i en projektafdeling med ca. 70 fagligt stærke og engagerede projektledere og testmanagers. I vores afdeling agerer vi sparringspartnere for hinanden, og vi har høj fokus på din udvikling. Vi har fælles høje ambitioner om at gøre en forskel, som skaber værdi for regionen og dens borgere.

Vores portefølje er en bred vifte af meget forskelligartede it-projekter – alt fra meget tekniske projekter, over udbudsprojekter til projekter med fokus på forandringsledelse og procesoptimering.

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 350 medarbejdere. Primært arbejdssted vil være på vores moderne datacenter i Ringsted, men mødeaktivitet rundt om i regionen kan forekomme. Du er derfor mobil og kan deltage i møder på andre lokationer.

IT Projektledelse driver både regionale, tværregionale, nationale samt interne it-projekter for Region Sjælland. Hovedparten af vores projekter er it-projekter inden for sundhedsområdet. Det er typisk komplekse projekter, der strækker sig over en længere tidshorisont og med mange interessenter.

Koncern IT arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer derfor, at vores nye kollega konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Læs mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er normal dagsarbejdstid 37 timer med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Send en ansøgning

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og CV senest 24. marts 2021. Vi inviterer løbende til samtaler, så send din ansøgning snarest.

Ansættelsesdato efter aftale eller senest 1.6.2021.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Karina Reimer Hansen, teamleder for IT Projektledelse på mobil: 24 60 31 37


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Ringsted
  • Onsdag den 24. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2