IT Specialist - Microsoft Administrator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Har du erfaring med design, udrulning og drift af IT-systemer i Azure? Vil du være en del af et team bestående af dedikerede og dygtige IT-professionelle? Kan du arbejde struktureret og holde hovedet koldt – selv i pressede situationer? Vil du være en del af en højteknologisk virksomhed i vækst?

Bliv en del af Service Hosting teamet i Kamstrup
Kamstrup er en af verdens førende producenter af løsninger til intelligent måling af energi- og vandforbrug med produktion, administration og udvikling samlet på hovedkontoret i Stilling, syd for Aarhus. Grundet en stigende efterspørgsel efter vores innovative og intelligente løsninger, søger vi en IT Specialist til vores Service Hosting team.

Med direkte reference til vores Service Hosting Manager, vil du blive en del af en 3rd level support afdeling med 15 erfarne kolleager, som har ansvaret for installation, konfiguration samt service og support på IT-løsningerne til Kamstrups kunder samt efterfølgende overvågning. I teamet vil du arbejde tæt sammen med en gruppe af dedikerede teknikere, arkitekter og projektledere, som vægter samarbejde og en uformel omgangstone højt.

IT Specialist med flair for applikationsdrift
I stillingen som IT Specialist vil du assistere vores supportere og software udviklere med fejlfinding og driftssikring på vores globale platforme. Sammen med fire kollegaer, vil du sikre driften af infrastrukturen til vores mobile måleaflæsningsplatform, READy, og de tilhørende applikationer. Du vil ligeledes blive ansvarlig for implementering af løbende releases og opgraderinger af de eksisterende applikationer som datacenter værktøjer samt den tilhørende infrastruktur i Azure og on premises løsninger.

Mere specifikt vil du arbejde med:

  • Installation og konfiguration af Kamstrups software og monitoreringsværktøjer
  • Configuration management
  • Løbende automatisering, effektivisering og vedligehold af driftsopgaver og nye releases
  • 3rd level support på kundesystemer

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en ambitiøs IT Specialist som er drevet af ønsket om at levere de bedste IT-løsninger gennem sin solide baggrund indenfor infrastruktur og applikations drift. Du har en IT faglig baggrund som ingeniør, datatekniker, datamatiker eller lignede samt 3-5 års server IT driftserfaring fra en større virksomhed, hvor du har arbejdet med stordrift. Da vores platform er Windows/Azure baseret er det et krav, at du har erfaring med dette.

Herudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med:

  • Internet Information Server
  • Data Center Automation herunder Powershell, Azure automation og Azure Mointor
  • Microsoft certificeringer i Azure teknologier og infrastruktur platforme, herunder MCSA i Windows Server 2016 eller tilsvarende

Som person er du god til at skabe overblik og er åben for nye idéer, men har samtidig en analytisk og struktureret tilgang til dine opgaver. Det falder dig derfor naturligt at dokumentere løsningerne og anvende principper fra ITIL i din hverdag. Du trives med at arbejde i et team, hvor sparring og vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, og ydermere er du vant til at tænke sikkerhed ind i løsningerne. Da du vil få en bred kontaktflade både i og uden for organisationen, er det ligeledes afgørende, at du er relationsskabende og trives i en udadvendt rolle.

Det er et krav, at du behersker flydende dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder mere end bare et job
Som IT Specialist tilbyder vi dig en spændende stilling med høj grad af selvstændighed, frihed og faglig sparring med kompetente og engagerede kollegaer. Du vil derfor få en hverdag med udfordrende og afvekslende opgaver i et højt kompetent team, der driver en global platform i vækst. Desuden vil der blive stor mulighed for faglige udfordringer samt mulighed for at videreudvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider og et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Service Hosting Manager, Jimmy S. Gulløve på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Teknisk Designer til JUSTSEN ENERGITEKNIK A/S

    VIL DU BIDRAGE TIL EN GRØNNERE FREMTID? Til Justsen Energiteknik søger vi en 3D teknisk designer til tegning af miljø­venlige biobrændselsanlæg. Justsen Energiteknik er en moderne projekt-.
    • Frontendudvikler
    • Skanderborg
    Få mere info
  • UI / UX Designer for Mobaro

    For our customer Mobaro we are looking for a UI / UX Designer for their office in Viby J, Aarhus. Mobaro offers the Leisure, Sport and Entertainment industry a software and consultancy service .
    • Frontendudvikler
    • Viby J
    Få mere info
  • Experienced Software Test Engineer for R&D, Multi ...

    [xxxxx] is facing an exciting future with considerable growth and demanding changes, as we deliver advanced technologies and mission critical solutions for the defense and aerospace industry. Our s..
    • Frontendudvikler
    • Lystrup
    Få mere info
  • UX Designer (Student Worker)

    📍 Aarhus 📆 As soon as possible👩🏽‍💻 Office/at-home balance 📚 Our Recruitment ProcessOur Recruitment ProcessWe are on the lookout for a passionate and creative Associate UX Designer (Student Wo..
    • Frontendudvikler
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2